Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Miljøsagsbehandler til Center for Miljøbeskyttelse

Vil du være med til at præge byudviklingen i København, og har du erfaring med og interesse for ressourcer og affald? Så er det dig, vi mangler.  
 
Teknik- og Miljøforvaltningen i København Kommune søger en miljøsagsbehandler til affaldsområdet i Center for Miljøbeskyttelse.  
 
Center for Miljøbeskyttelse har fem enheder, som varetager forvaltningens arbejde med natur- og miljølovgivning. Centeret arbejder med miljøregulering, håndtering af jord og affald, VVM-undersøgelser og miljøopgaver i forbindelse med Metrobyggeriet.   
 
Jobbet og dine opgaver 
Der er tale om en fast stilling i enheden Jord og Affald, hvor du vil blive tilknyttet Team Genanvendelse. Teamet arbejder for øget genbrug og genanvendelse af affald samt affaldsforebyggelse hos borgere og erhverv.  
 
Du vil primært komme til at beskæftige dig med myndighedsopgaver i forbindelse med erhvervsaffald, bl.a. behandling af klager over affald, udførelse af tilsyn med virksomheders overholdelse af lovgivningen og udtalelser om affaldsforhold i bygge- og lokalplansager. Derudover kommer du til at yde service til byens borgere og erhvervsdrivende, bl.a. i form af vejledning.  
 
Arbejdssproget er dansk.  
 
Vores forventninger til dig  
Du har en relevant uddannelse inden for miljøområdet og gerne erfaring med miljøsagsbehandling inden for det offentlige eller private.  
 
Du kan genkende dig selv i nedenstående beskrivelse:  
  • Du tager medansvar både i det daglige arbejde og i teamets udvikling  
  • Du evner både det selvstændige arbejde som samarbejdet  
  • Du har kendskab til love på affaldsområdet  
  • Du kan indgå i et konstruktivt samarbejde med virksomheder, kolleger og samarbejdspartnere  
  • Du kommunikerer og formidler serviceorienteret til borgere og virksomheder  
  • Du er velformuleret på dansk såvel skriftligt som mundtligt  
Hvem er vi  
I enheden Jord og Affald er vi ca. 30 ansatte fordelt i tre teams. Der arbejdes med håndtering af jord i forbindelse med jordflytninger, tilladelser til byggeri på forurenede grunde, genanvendelse af affald og anvisninger i forbindelse med bortskaffelse af affald, herunder byggeaffald.   
 
Vi er en dynamisk arbejdsplads med dedikerede og fagligt dygtige medarbejdere. Der lægges vægt på det gode samarbejde, udviklingsmuligheder for den enkelte og for at opnå gode resultater for miljøet og vores kunder. I en hyggelig hverdag tilstræber vi at kombinere myndighedsarbejdet med en positiv dialog med borgere og virksomheder for dermed at levere den bedst mulige service. 
 
Center for Miljøbeskyttelse er en del af Teknik- og Miljøforvaltningen. Vi har til huse i Njalsgården i Njalsgade på Islands Brygge.  
 
Ansættelsesforhold 
Stillingen er fuldtid med 37 timers arbejdsuge inkl. frokostpause og med flextidsordning fra 1. april 2018.  
 
Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Eventuelt tillæg afhængig af dine kvalifikationer og efter forhandling med den forhandlingsberettigede organisation.  
 
Hvis du vil vide mere  
Har du spørgsmål om stillingen, kan du ringe til miljøsagsbehandler Søren Holm-Schou på 6119 9569 (i uge 6), miljøsagsbehandler Lene Kastrup på 3366 5856 eller enhedschef Ina Nielsen på 4177 0253 (begge i uge 7).  
 
Søg stillingen via nedenstående link senest onsdag den 14. februar 2018  
Vi forventer at holde ansættelsessamtaler med udvalgte kandidater den 23. og 26. februar 2018.  
 
Om Teknik- og Miljøforvaltningen  
Forvaltningen varetager myndighedsopgaver og servicerer Københavns borgere og erhvervsliv: bl.a. inden for miljøområdet, lokalplanlægning, byfornyelse, byggesagsbehandling og trafikområdet. Desuden er det Teknik- og Miljøforvaltningen, der står for renholdelse, vedligeholdelse og udvikling af byens veje og parker, foretager parkeringskontrol og driver kirkegårdene. Vi beskæftiger ca. 2.200 medarbejdere og administrerer et bruttobudget på knap 4 mia. kr.  
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her