Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Miljøstyrelsen søger studentermedhjælp

Miljøstyrelsens enhed for Pesticider & Biocider søger en studentermedarbejder. Vi forestiller os, at du studerer biologi, farmaci, miljøkemi eller lign. – gerne på kandidat-niveau.

Om jobbet:
Vi kan tilbyde et spændende studiejob, som giver indblik i Miljøstyrelsens administrative arbejde og i de faglige og juridiske aspekter af arbejdet med godkendelse af biocider. Jobbet består især af forskellige administrative opgaver, samt små faglige screeningsopgaver. Derudover har sagsbehandlerne i afdelingen lejlighedsvist brug for hjælp til konkrete opgaver.

Arbejdstiden er 10-15 timer i gennemsnit om ugen, og arbejdstiden er fleksibel.

Kvalifikationer:
Jobbet kræver en vis oplæring, så vi forventer at du vil være i jobbet i mere end et år.

Vi forventer, at du:

  • Er i gang med en videregående uddannelse i naturvidenskabelig retning
  • Er omhyggelig og detaljeorienteret
  • Er okay med perioder med rutinepræget arbejde
  • Kan arbejde i mindst 10 timer om ugen, dog med mulighed for at aftale arbejdstid nærmere
  • Taler og skriver flydende dansk og engelsk
  • Er vant til at arbejde i Microsoft Office pakken
  • Er selvstændig og ansvarsbevidst

Om Pesticider & Biocider:
Vi arbejder for at beskytte miljø og sundhed på pesticid-, biocid- og genteknologiområdet. Enheden består af godt 60 medarbejdere og er organiseret med et chefteam på 3 chefer og 4 funktionsledere. Vores opgaver rækker vidt fra godkendelse af pesticider, biocider, genmodificerede organismer over deltagelse i EU-arbejde med vurdering af pesticider og biocider til styring af forskningsprojekter, strategier og handlingsplaner.

Løn og ansættelsesvilkår:
Miljøstyrelsen i København flytter primo 2019 til Odense, herunder denne stilling som studentermedhjælper. Således vil vi lægge vægt på, at du som vores nye kollega er afklaret med at skulle starte op i København og sidenhen flytte med dine opgaver til Odense.

Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst. Ansættelsesområdet er Miljø- og Fødevareministeriet med tilhørende institutioner. Tjenestestedet er Miljøstyrelsen, Haraldsgade 53, 2100 København Ø. Fra primo 2019 er tjenestestedet Miljøstyrelsen i Odense [adresse pt. ukendt].

Yderligere oplysninger:
Henvendelse til Funktionsleder Charlotta Wallensteen tlf. 7254 4286 eller Kontorchef Sonja Canger tlf. 7254 4557.

Sådan søger du stillingen
Du søger stillingen ved at trykke på "Søg stillingen" til højre i stillingsopslaget. Dine oplysninger vedlagt ansøgning og CV skal være modtaget senest 20. februar 2018. Samtaler forventes afholdt den 28. februar 2018.

Du kan læse mere om Miljøstyrelsen på http://www.mst.dk

Miljø- og Fødevareministeriet betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge.

Miljøstyrelsen er en del af Miljø- og Fødevareministeriet. Vi er statslig myndighed for natur, vand og miljø og arbejder for at sikre en bæredygtig balance mellem beskyttelse af natur og miljø, benyttelsen af naturressourcer og gode rammer for borgere og virksomheder. Vejen til en rig natur, et sundt miljø, og gode, grønne rammer for borgere og virksomheder går via åbenhed og dialog, for vi tror på, at de bedste miljøløsninger findes, hvis vi samarbejder med alle interessenter. Dialog med kommuner, borgere, erhvervsliv og andre myndigheder er centralt i vores arbejde. Miljøstyrelsen har ca. 1.000 medarbejdere fordelt på hovedkontoret i København og 10 enheder over hele landet.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her