Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Miljøstyrelsen søger tre medarbejdere til regnskab og journalisering

Vil du være med til at arbejde med regnskab eller journalisering i Miljøstyrelsen?

Miljøstyrelsen arbejder for at sikre rig natur, rent miljø, sikker kemi og grøn produktion.
Du kan være med til at etablere styrelsen og den ny organisation sammen med mange andre dygtige og engagerede medarbejdere. Du og dine kolleger skal være blandt landets dygtigste medarbejdere inden for en lang række spændende fagområder på natur- og miljøområdet, og du skal være med til at gøre Miljøstyrelsen til en hovedindgang for viden om miljø og natur og til en af statens bedste arbejdspladser.

Det bliver en tid med forandringer og udfordringer, men vi lover, at det bliver interessant og spændende, når vi sammen med ca. 800 kolleger i Odense og resten af landet, bliver styrelsen med øjne, ører og hænder på natur og miljø i Danmark.

Til enheden Økonomi & Service, søger vi tre medarbejdere til henholdsvis regnskab og journalisering.

En stilling som kontorfuldmægtig, journalisering
Sammen med et team på ca. 7 kontorfuldmægtige skal du være med til at varetage opgaver i tilknytning til styrelsens journalisering, herunder medvirke til at undervise og optimere processerne. Teamet er en del af en større Økonomi og Serviceenhed, og du vil derfor også bidrage med andre ad hoc opgaver i enheden.

Din profil

  • Du skal være velformuleret og kunne skrive godt og præcist. Du skal have gode IT-kompetencer og mod på at lære nye IT-systemer at kende. Det er endvidere en fordel, at du har erfaring med telefonisk kundeservice, regnskab og gode forvaltningsmæssige kompetencer, og du må gerne have erfaringer fra en politisk ledet organisation.
  • Du skal være systematisk og struktureret og have gode kommunikationsevner i skrift og tale.
  • Du skal være udadvendt og indstillet på at levere god service og hjælpe med at følge gældende retningslinier.
  • Du skal have et godt humør i en travl hverdag.

Ønsket uddannelse
  • Kontoruddannet og gerne med erfaring i journalisering.

To stillinger som kontorfuldmægtig, regnskab
Sammen med et større team af både AC'ere og kontorfuldmægtige skal du være med til at sikre driften af styrelsens regnskaber. Du skal være med til at udarbejde regnskaber og håndtere rigtig mange transaktioner, der skal følge statens regler.

Din profil
Det er en fordel, hvis du har kendskab til fakturaflowsystemer, rejseafregninger samt grundlæggende regnskabsadministration og gerne systemet Navision.

Du skal være indstillet på at levere god service og hjælpe med at følge gældende retningslinier:
  • Talforståelse.
  • Blik for detaljen.
  • Godt humør i en travl hverdag.

Ønsket uddannelse
  • Regnskabsuddannet gerne med erfaring.

Løn- og ansættelsesvilkår
Tjenestestedet vil være Englandsgade 25 i Odense, hvor vi starter en forpost op den 1. juni 2018.
Du skal være indstillet på, at der vil være en del rejseaktivitet (tjenesterejser) til København i forbindelse med oplæring (de første 1-2 måneder på fuld tid).

Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst. Ansættelsesområdet er Miljø- og Fødevareministeriet med tilhørende institutioner.

Flere oplysninger
Såfremt du ønsker yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte kontorchef i Økonomi & Service, Susan Moestrup tlf. 91 33 47 85.

Sådan søger du
Søg stillingen online ved at trykke på "Søg stillingen" til højre i stillingsopslaget. Du kan læse mere om Miljøstyrelsen og de enkelte enheder på http://www.mst.dk.

Ansøgning og CV skal være modtaget senest den 17. april 2018. Vi forventer at holde samtaler den 23. april 2018.

Miljø- og Fødevareministeriet betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge.

Miljøstyrelsen er en del af Miljø- og Fødevareministeriet. Vi er statslig myndighed for natur, vand og miljø og arbejder for at sikre en bæredygtig balance mellem beskyttelse af natur og miljø, benyttelsen af naturressourcer og gode rammer for borgere og virksomheder. Vejen til en rig natur, et sundt miljø, og gode, grønne rammer for borgere og virksomheder går via åbenhed og dialog, for vi tror på, at de bedste miljøløsninger findes, hvis vi samarbejder med alle interessenter. Dialog med kommuner, borgere, erhvervsliv og andre myndigheder er centralt i vores arbejde. Miljøstyrelsen har ca. 1.000 medarbejdere fordelt på hovedkontoret i København og 10 enheder over hele landet.

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Vi søger en sekretær i Hæmatologisk Forskningsenhed (HFE-X)

Hæmatologisk Afdeling X Odense

Hæmatologisk Afdeling X er kendetegnet ved et højt fagligt niveau og et tværfagligt samarbejde, der bygger på gensidig respekt. En afdeling, der sætter patienten først og som arbejder målrettet og strategisk efter fortsat at kvalificere sig. I Hæmat...
Indrykket:31. oktober 2018
Udløbsdato:16. november 2018

Hæmatologisk Afdeling X søger sekretær for afdelingsledelsen

Hæmatologisk Afdeling X Odense

Hæmatologisk afdeling X er kendetegnet ved et højt fagligt niveau og et tværfagligt samarbejde, der bygger på gensidig respekt. En afdeling, der sætter patienten først og som arbejder målrettet og strategisk efter fortsat at kvalificere sig. Har du ...
Indrykket:16. oktober 2018
Udløbsdato:15. november 2018

OUH Logistikafdelingen søger administrativ medarbejder

Logistikafdelingen

Indkøbs- og Lagersektionen i Logistikafdelingen søger pr. 1. januar 2019 en administrativ medarbejder til en 37 timers fast stilling indenfor økonomiopgaver. Sektionen består af funktionsområderne Indkøb Økonomi, Lager samt Grafik & Kopi. Vi søger e...
Indrykket:8. november 2018
Udløbsdato:22. november 2018

Kontorfunktionærer (HK)

Syddansk Universitet

Odense
Mærsk Mc-Kinney Møller Instituttet, en del af Det Tekniske Fakultet på Syddansk Universitet, søger et antal blæksprutter (kontorfunktionærer) til instituttets sekretariat. Stillingerne er placeret på Campus Odense. Vi søger et antal selvstændige, ef...
Indrykket:7. november 2018
Udløbsdato:21. november 2018

Administrativ medarbejder til receptionen

Social - og Sundhedsskolen Fyn, Odense Syd

Odense
Til vores fælles reception på Social- og Sundhedsskolen Fyn søger vi en serviceminded administrativ medarbejder med tiltrædelse den 1. januar 2019. Du bliver en vigtig medarbejder i forhold til elever, kursister, undervisere, ledelse og samarbejdspa...
Indrykket:5. november 2018
Udløbsdato:16. november 2018