Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Miljøterapeutiske projektmedarbejdere

Egholt søger miljøterapeutiske projektmedarbejdere

I forbindelse med opstart af et enkeltmandsprojekt for en ung, søger vi to til tre projekt-medarbejdere til ansættelse i vores døgntilbud med ansættelse senest d. 1. april 2020, gerne før.
Du skal have lyst til at være en del af et højt specialiseret miljøterapeutisk behandlingsmiljø i en lille enhed. Du skal være god til at arbejde selvstændigt og struktureret. Du er tydelig, rolig og god til relationsdannelse. Du har en interessere for begreber som low arousal og regulering af nervesystemer og du kan lide at lege. 

Dette lille projekt på Egholt er beliggende i en selvstændig lejlighed ”på kanten” af vores ene opholdssted. Hensigten med projektet er at beboeren på længere sigt skal kunne indgå i et af vores opholdssteder. 

Egholt har som mål at skabe udvikling hos vores beboere, der alle kæmper med psykiske udfordringer. Behandlingsmiljøet på Egholt hviler på en miljøterapeutisk og mentaliserende tilgang, der tager afsæt og har forståelsesramme i de psykodynamiske udviklingsteorier. Vores tilgang omsættes på forskellig vis efter beboernes alder og formåen.

Vi tilbyder:
•    At du i en organisation med lang erfaring kommer til at arbejde i en miljøterapeutisk ramme, der er psykodynamisk funderet
•    At du deltager i den interne 2-årige miljøterapeutiske uddannelse 
•    At du deltager i temadage specielt tilrettelagt til projektets miljøterapeuter 
•    Kollegial sparring samt personlig og faglig supervision
•    At du kommer til at arbejde helhedsorienteret og tværfagligt
•    En røgfri arbejdsplads 

Vi forventer:
•    At du har en mellemlang videregående uddannelse og erfaring inden for de sociale og sundhedsfaglige professioner såsom pædagog, psykomotorisk terapeut, ergoterapeut, fysioterapeut, socialrådgiver, sygeplejerske m.m.
•    At du er parat til at arbejde med dig selv og er glad for at lege ? 
•    At du er refleksivt indstillet og fagligt kreativ i tænkning og opgaveløsning indenfor vores miljøterapeutiske ramme og metode
•    At du kan bruge IT som arbejdsredskab og skriver sammenhængende og forståeligt
•    At du har kørekort
Stillingen indebærer:
•    En fuldtidsansættelse i et projekt, hvor arbejdstiden primært vil være lange vagter herunder døgnvagter, der forekommer alle ugens dage året rundt
•    Ansættelsesforhold, der er beskrevet i Egholts medarbejdercharter, der udleveres ved ansættelse
•    Tværfagligt samarbejde mellem alle Egholts afdelinger 

Vi opfordrer til at læse beskrivelsen ”Kompetenceprofil for medarbejdere på Egholt”, som ligger på vores hjemmeside (www.egholt.dk) . Din ansøgning MRK. ”projektmedarbejder” vedlagt cv samt uddannelsesbeviser, bedes sendt elektronisk (som word eller pdf-fil) til ansoegning@egholt.dk senest d. 16/2 2020. Samtaler forventes afholdt i uge 8 og 9.  For yderligere oplysninger vedr. stillingen kan du ringe til souschef Anne-Mette Alsbjerg tlf. 5763 8607 eller afdelingsleder Anders Nymark Beck tlf. 5760 8143.
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.