MillPart A/S søger måletekniker til en spændende og udfordrende stilling

Har du som industritekniker haft fingrene dybt i maskineriet, og har du nu lyst til at specialisere dig inden for det måletekniske område? Eller måske er du allerede en erfaren måletekniker, der har lyst til at gøre karriere i en af Danmarks mest moderne maskinfabrikker, der stræber efter at være den førende leverandør af hydraulikrelaterede komponenter inden for bla. aerospace og industri? Så har vi jobbet til dig!

 

På vegne af MillPart i Skjern søger vi en dygtig måletekniker, da der er øget tilgang af ordrer og nye projekter.

Måske kommer du som en erfaren måletekniker, måske kommer du med erfaring som industritekniker – men du kommer helt sikkert med en stor motivation for at arbejde på dette specialefelt, som MillPart leverer.
  
MillPart søger en måletekniker, som har mod på at træde ind i en unik virksomhedskultur med fokus på innovation, investering og engagement, og du kommer til at arbejde med toppen af teknologi på området.
 
Din indgangsvinkel til at søge stillingen er en baggrund som industritekniker, maskinarbejder, måletekniker, programmør eller lignende relevant baggrund. Du har fokus på sikkerhed, kvalitet og har fuld forståelse for, at vi arbejder i et miljø, hvor arbejdsmængden kan variere.

 

Dine arbejdsopgaver:

 • Opbygning af programmer i 3D målemaskiner af mærket Wenzel/Leader og Dea
 • Balloon Drawings
 • Være med i opstartsfasen når der startes nye projekter op
 • Konturmålinger
 • Diverse opgaver der relateres til den måletekniske afdeling

Du bliver en del af det måletekniske team, der består af 4 måleteknikere, og du vil referere direkte til produktionschefen.

For den rette person vil der være gode muligheder for såvel faglig og personlig udvikling. 

 

Om dig 
Vi forestiller os, at du har en uddannelse som industritekniker eller tilsvarende erfaring og baggrund, og at du nu vil udforske det måletekniske område, og at du har en så tilpas nørdet tilgang, som er nødvendig til denne type stilling. 

 

Derudover forventer vi, at:

 • Du kan holde hovedet koldt i pressede situationer
 • Du motiveres af en flad organisation, hvor alle respekterer hinanden
 • Du arbejder systematisk og er præget af ordenssans
 • Du kan håndtere fortrolige oplysninger, da vi leverer til aerospaceindustrien
 • Du både kan og tør tage ansvar 

 

For at komme i betragtning til stillingen forventer vi, at du: 

 • Har en detaljeret tegningsforståelse
 • Er villig til at lære nye processer 
 • Har arbejdet med PPAP og evt. FAI rapport, men det er ikke et krav
 • Taler og skriver dansk og engelsk. Tysk er en fordel, men ikke et krav

 

Vi tilbyder dig:

 • En lønpakke, der modsvarer dine kvalifikationer og kompetencer
 • En virksomhed i stor udvikling med mange nye kunder under indkøring, deriblandt aerospace kunder
 • En kultur, der summer af, at man hjælper hinanden, så tingene lykkedes
 • En velfungerende personaleforening
 • Sundheds- og pensionsordning

 

Ansøgningsfrist 
JKS CAREER er ansvarlig for rekrutteringsprocessen, og er du interesseret i at søge denne spændende stilling, bedes du sende ansøgning, CV samt relevante bilag via nedenstående Søg Stillingen

Vi behandler ansøgningerne løbende, og du må derfor meget gerne sende din ansøgning allerede i dag. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Jeanette Demuth på tlf 30 85 12 93 

 

Om MillPart A/S 
MillPart er blandt Danmarks mest moderne maskinfabrikker inden for branchen og stræber konstant efter at være den førende leverandør af hydraulikrelaterede komponenter på det globale marked.  
 
Kunderne findes i ti forskellige lande fordelt på fire kontinenter og dækker brancher inden for vedvarende energi, olie & gas, industri, hydraulik, defence og aerospace.  
 
MillPart har været igennem en rivende udvikling og er i dag en travl arbejdsplads med knap 50 medarbejdere med et produktionsareal på ca. 4.000 m2. Missionen er at være kundernes foretrukne leverandør af hydrauliske ventilblokke. Det gælder både i forhold til kvalitet, sparring og leveringssikkerhed – og uanset antal, materiale, kompleksitet og geografi. 
 
Et godt arbejdsmiljø er grundlaget for virksomheden. Det ønskes at tilbyde medarbejderne de bedst tænkelige arbejdsforhold og ikke mindst en interessant og fremsynet arbejdsplads. Dette var en medvirkende årsag til, at MillPart var vinder af Ringkøbing Skjerns erhvervspris 2015.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.