Minetilbud.dk søger praktikant med interesse for digitale medier og forbrugerrettet kommunikation

Er du i gang med en uddannelse inden for digital marketing eller kommunikation, og kunne du tænke dig et praktikophold i en virksomhed, der er i gang med at skabe den ultimative digitale portal og markedsplads med aktuelle og målrettede tilbud til forbrugerne? Så har vi praktikforløbet til dig! 
 
Om praktikken 
FK Distribution søger en praktikant inden for digital marketing og kommunikation til et 5-6 måneders praktikforløb i efteråret 2018. Du bliver en del af et dedikeret team, og kommer især til at arbejde med: 
  • Produktsider, herunder tekst, billeder, opsætninger, SEO-analyser og udvikling generelt 
  • Faste nyhedsbreve, herunder ab-tests og opsætning 
  • Overordnet gennemgang af vores website med fokus på brugerrejse og user experience   
  • Adwords assistance 
  • Ad hoc opgaver 
Vi tilbyder et praktikforløb, som du selv kan være med til at præge, med en god variation i de daglige opgaver, hvor du løbende vil blive stillet over for nye udfordringer både fagligt og personligt, og hvor der er plads til at lære.  
 
Om dig 
Praktikken er for dig, som er nysgerrig og glad for at skrive. Du forstår at bevare overblikket og samtidigt have fokus på vigtige detaljer på trods af en til tider travl hverdag. Derudover er du samarbejdsorienteret og trives med at arbejde i et åbent kontorlandskab med tæt kontakt til dine kollegaer. Vi forventer, at du: 
  • Er i gang med en uddannelse inden for digital marketing eller kommunikation 
  • Har et digitalt mindset  
  • Har interesse for SEO, content marketing og digitale medier generelt  
  • Kan tage initiativ  
Kendskab til de grundlæggende principper inden for ovenstående områder er et plus. Den rette indstilling og motivation er dog det vigtigste for at opnå succes. 
 
FK Distribution er eksperter  
Og vi brænder for det, vi laver. Du vil blive en del af en fremadskuende og entusiastisk virksomhed, der er midt i en rivende udvikling. Hos os er der højt til loftet, og vi har et dynamisk arbejdsmiljø, hvor tingene går stærkt. 
 
Arbejdsstedet er i vores moderne kontormiljø i Høje Taastrup tæt ved stationen. Praktikken er ulønnet, men vi dækker udgiften til offentlig transport mellem din bopæl og vores kontor. Derudover sørger vi selvfølgelig for forplejning med en lækker frokost- og frugtordning, torsdagskage, kaffe ad libitum fra vores café og træningsfaciliteter i eget motionsrum. Vil du lære mere om FK Distribution, så klik ind på vores hjemmeside fk.dk eller minetilbud.dk. 
 
Interesseret?  
Send en motiveret ansøgning sammen med dit CV i dag. Har du spørgsmål til praktikken, er du velkommen til at kontakte marketing- og forretningsudviklingschef Susanne Juhl på tlf. 6124 6684. Samtaler afholdes løbende og tiltrædelse er hurtigst muligt. 
 
FK Distribution formidler både digitale tilbud og fysiske tilbudsaviser til de danske forbrugere. Vi er midt i en rivende udvikling med at transformere os fra en klassisk distributionsvirksomhed til en avanceret medierådgiver. Vi er i gang med at skabe den ultimative digitale portal og markedsplads med aktuelle og målrettede tilbud til forbrugeren. Vi står blandt andet bag NejTak+ og minetilbud. FK Distribution er et datterselskab til North Media A/S. 
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:29. januar 2018
Udløbsdato:20. februar 2018

Studentermedhjælpere til Anklagemyndigheden

Midt- og Vestsjællands Politi

Roskilde, Midt- og Vestsjællands Politi Midt- og Vestsjællands Politi søger et antal jurastuderende til stillinger som studentermedhjælpere i Anklagemyndigheden med tiltræden i løbet af foråret og sommeren 2018. Opgaven Arbejdet består i at assister...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:13. marts 2018

BEKEY søger en finanspraktikant

Drift

Gladsaxe
Er du i gang med en uddannelse inden for økonomi, og synes du et praktikophold i en innovativ og ambitiøs iværksættervirksomhed, der arbejder med fremtidens bluetoothbaserede låsesystemer lyder spændende? Så tilbyder vi et praktikforløb i vores fina...
Indrykket:8. februar 2018
Udløbsdato:15. marts 2018

BEKEY søger praktikant med interesse for digital marketing

BEKEY

Gladsaxe
Er du i gang med en uddannelse inden for digital marketing, og synes du et praktikophold i en innovativ og ambitiøs iværksættervirksomhed, der arbejder med fremtidens bluetoothbaserede låsesystemer lyder spændende? Så tilbyder vi et praktikforløb i ...
Indrykket:8. februar 2018
Udløbsdato:15. marts 2018

BEKEY søger praktikant til salg og forretningsudvikling

BEKEY

Gladsaxe
Er du i gang med en uddannelse inden for salg eller markedsføring, og synes du et praktikophold i en innovativ og ambitiøs iværksættervirksomhed, der arbejder med fremtidens bluetoothbaserede låsesystemer lyder spændende? Så tilbyder vi et praktikfo...
Indrykket:12. februar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Studentermedhjælper søges til Nordic Patent Institute

Patent- og Varemærkestyrelsen

Høje-Taastrup
Nordic Patent Institute (NPI) søger en studentermedhjælper med interesse for marketing og kommunikation. Om jobbet Dit primære arbejdsområde bliver at hjælpe vores salgsafdeling med forskellige opgaver relatereret til marketing og kommunikation, ana...