Gem job

Misbrugsbehandler

Organisationen.

Sct. Ols S/I er en organisation inde for rusmiddelsområdet bestående af 2 døgnbehandlings afdelinger på Bornholm og en ambulant dagbehandling med bofællesskab i København.

Sct. Ols organisationen har specialiseret sig i behandling med mennesker med rusmidlers problemer, der ønsker en misbrugsfri tilværelse.

 Læs mere på www.Sct.ols.dk 

 

Målgruppen. 

Vores målgruppe er mænd og kvinder i alderen + 18 år, og vi samarbejder med de fleste kommuner i Danmark. Behandlingsforløbne variere fra 2 – 6 mdrs. varighed i døgnbehandling efterfulgt af efterbehandlingsforløb enten i egne kommunale tilbud, eller Sct. Ols dagbehandlingen i København.  

Typisk er borgere der ankommer til Sct. Ols fra 20 – 40 år, og med forskellige niveauer af problematikker med rusmidler, dog altid i en belastningsgrad der påkræver behandling i miljøafskærmet omgivelser. Indskrivningen på Sct. Ols er i samarbejde med borger, visiterende myndighed, og altid med et frivilligt og motiverende afsæt fra borger, i at opnå en tilværelse uden rusmidler. 

Arbejdspladsen.

Personale gruppen på Sct. Ols består af forskellige fagprofessioner, og afhængigt af hvilken funktions der bestrides. Den primære personale gruppe af behandlere kan være uddannet pædagoger, socialrådgiver eller sundhedsfagligt. Derudover har vi særlige tilfælde ansat personale med psykoterapeutisk uddannelser. Dagligdagen for behandlerne tilrettelagt i fastlagt struktur, som er centreret omkring at varetage behandlingens hverdagen for brugerne. Derudover er der medarbejdere der varetager administrative områder af Sct. Ols, miljøterapeuter, miljøvagter, køkkenpersonale og pedelmedarbejdere. Intentionen er at alle disse faggrupper i sammenskabelse skaber Sct. Ols organisationen og i samarbejde skaber de bedste vilkår for vores borgene i vores behandlingen og eksterne samarbejdspartnere.       

Værdierne der arbejdes ud fra på Sct. Ols er defineret som det inkluderende terapeutiske samfund. Behandlingsmodellen tager udgangspunkt i et læringsperspektiv på udviklingen af rusmiddelsproblem, og vejen ud af.

 

Stillingsbetegnelse

Vi søger en engageret behandler til vores afdeling i Randkløve, som er hovedafdelingen af

Sct. Ols S/I og beliggende ved Østermarie / Gudhjem på Bornholm. Stillingen er som udgangspunkt en 37 timers stilling, fordelt på hverdage i dagtimerne.    

Primære arbejdsopgaver for en behandler på Sct. Ols er i hovedtræk følgende:

 • Gruppeterapeutiske sessioner.
 • Behandlingssamtaler egne borgere (en behandler har ansvar for 6 – 8 borger)
 • Skriftlige afrapportering af behandlingsforløb.
 • Afhentning og indskrivningen af nye borgere.
 • Miljøterapeutisk interventioner i forhold til forløbsudvikling og motivations arbejde.

Der vil over en periode være fokus på oplæring i forhold til metode og behandlings koncept, men du skal forvente en øget personlig belastning, i udviklingen af kompetencerne til en behandler funktion.  

Vi kan tilbyde dig som ansat på Sct. Ols.

 • En dynamisk arbejdsplads med et særligt hjerte og idelogisk ståsted i behandlingen af mennesker med rusmiddels problemer.
 • En organisation der ønsker trivsel, et godt arbejdsmiljø og organisatorisk udvikling.
 • En organisation der ønsker og tilstræber et respektfuldt og fagligt miljø omkring vores kerneydelse.   

Vores ønsker til dig som ansat på Sct. Ols.

 • At du har relevant socialfaglig, sundhedsfaglig eller psykoterapeutisk uddannelses baggrund.
 • At du har lyst til og føler til motiveret for at arbejde med vores målgruppe, og har lyst til at lære vores faglige tilgang til behandling af rusmiddels problemer.
 • At du motiveret for, at skabe et positivt fagligt og etisk arbejdsmiljø med dine kollegaer.   
 • At du kan reflektere over egne psykiske dynamikker og den indvirkning disse kan få på sammenspillet med andre mennesker.   

Telefonisk henvendelse vedrørende spørgsmål vedr. stillingen, rettes til:

Behandlingschef på Sct. Ols S/I Thomas Krøger 56 47 03 03 eller 25 14 49 73 og mail thomas@sct-ols.dk

Ansøgningsfrist: 23.april 2021 og ansættelser samtaler i uge 17

Tiltrædelse: så hurtigt som muligt.

Ansøgning sendes pr. mail til behandlingschef Thomas Krøger på mail thomas@sct-ols.dk og

vedhæft venligst relevante bilag, som f.eks. opdateret CV, anbefalinger, udtalelser og referencer mv. såfremt det er muligt.

Forudsætning ved ansættelse: Kørekort B 


Gem job

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Gem

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.