Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Modern Workplace Konsulent

Har du ambitioner om mere, og ønsker at være ’frontrunner’ på Modern WorkPlace?

Her har du muligheden for at komme med på et team, der både har et godt socialt sammenhold, mindre fokus på intern administration og mere på at løse udfordrende it-projekter med de nyeste teknologier.

Din profil

Vi søger en seniorkonsulent, der er velbevandret i Microsoft 365, infrastruktur og ikke mindst Modern WorkPlace. Du bliver en af de teknologiske drivere i virksomheden, sammen med de bedste Microsoft eksperter.

Vi ser meget gerne at du opsøger ny viden på konferencer og kurser i både udlandet og i Danmark samtidig med, at du hjælper Danmarks bedste kunder med at få en moderne it-platform.

Dine kvalifikationer:

  • Vellidt af dine kunder og yder god service
  • Min. 5 års dyb erfaring inden for Microsoft Exchange og Active Directory
  • 3-5 års erfaring med Microsoft 365
  • 2 års erfaring med Microsoft Azure
  • God erfaring med omstrukturering og flytning af servere, brugere og data
  • Troubleshooting af infrastruktur fra netværk over software til storage.
  • Gerne en videregående uddannelseSalgssupport 

Din hverdag

Du bliver en del af et hold af high-end Microsoft eksperter, der hver eneste dag arbejder med spændende og nyskabende projekter, i et dynamisk og frit miljø.

JDM A/S har i dag markedets mest moderne og nyskabende løsninger – dem er der stor efterspørgsel efter, og du bliver således en del af det team der ikke alene leverer dem, men du vil også have direkte indflydelse på den fremtidige udvikling her.

Om JDM

JDM er en landsdækkende it-leverandør og tilbyder markedets mest intelligente løsninger indenfor it-drift, cloud, SharePoint, forretningsudvikling, Kommunikation (Skype for Business/Teams) og meget mere. Vores løsninger er til organisationer der ønsker at forbedre deres økonomi, effektivitet og konkurrenceevne via intelligente it-løsninger.

Vi er Microsoft Gold Partner, har egne certificerede specialister, som gør os i stand til at tilbyde moderne løsninger baseret på Microsoft Cloud-teknologier. Vores mission er at øge produktiviteten og sikkerheden for dermed at styrke konkurrenceevnen hos organisationer i Danmark.

Vi tilbyder

En spændende og alsidig hverdag, som byder på mange typer opgaver på tværs af virksomheden. Et job med fremtidige muligheder, medbestemmelse og strategisk indflydelse.

Løn og ansættelsesvilkår fastsættes individuelt afhængig af din erfaring og dine kompetencer. Arbejdsstedet, er i moderne lokaler i Kongens Lyngby, med nem parkering og god ro til at koncentrere sig om de daglige opgaver.

Ansøg og kontakt

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte: 

Kenneth Holm Lildholdt, COO på +45 63 13 30 19 / khl@jdm.dk

Ansøgning med CV og relevante dokumenter bedes sendt til: job@jdm.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.