Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Møbelpolstrer

Møbelpolstrer med erfaring

Vi søger en møbelpolstrer med god erfaring for en af vore kunder belligende i Horsens Kommune.

Virksomhedens ompolstringsafdeling tager kærlig hånd om brugte designermøbler, som trænger til fornyelse. 

Der polstres for privatkunder med en enkelt designerstol såvel som virksomheder som skal have ompolstret en hel række møbler. Medarbejderne leverer høj kvalitet til den rigtige pris.

Virksomheden sætter en ære i at nå i mål til tiden, hver gang. Man lever af at levere den bedste kvalitet indenfor de aftalte rammer. Det er en holdning, der går igen hos alle ansatte såvel som leverandører og samarbejdspartnere.

Stillingen er en fuldtids stilling og besættes via et Try & Hire forløb.

Vi forventer at du:

  • Har flere års erfaring som polstrer
  • Sætter en ære i at levere kvalitet til tiden
  • Er en god kollega
  • Arbejder godt selvstændigt såvel som i team
  • Har et godt humør og god energi

Hvis du synes denne stillinge lyder spændende og kunne du tænke dig at søge den, skal du sende din ansøgning med CV til: cch@medarbjederne.dk.

Kandidater kaldes ind løbene og stillingen bliver besat så snart vi har den rette medarbejder.

Medarbejderne ApS er et veldrevet rekrutteringsfirma, som med baggrund i en sund forretningsfilosofi og høj etisk standard er inde i en god og kontrolleret vækst. Vi har mere end 15 års erfaring med rekruttering på stort set alle niveauer og sætter en ære i at skabe kontakt mellem arbejdsgiver og arbejdstager.

Medarbejderne ApS er landsdækkende og repræsenteret med kontorer i Horsens, Vejle, Vejen,Viborg, Hobro,Hjørring,Middelfart,Odense, Aabenraa, Høje Taastrup og Ringsted. Vi har ingen ambition om at blive Danmarks største rekrutteringsfirma, men at være det bedste! 

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her