Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

MØBELSÆLGER TIL VORES SPÆNDENDE MØBELHUS I ISHØJ

Møbelsælger til Sit´n Sleep i Ishøj


”Du er med til at hjælpe rigtig mange mennesker med både at sidde godt, sove godt og i det hele taget få et hyggeligt hjem med værdi for pengene. Det tænker jeg ofte på, når jeg er på arbejde. Og så er vi bare et super godt team, som jeg er sikker på, at en ny kollega vil synes om,” fortæller din kommende kollega Christian.

Vil du være med til at skabe en spændende butik, hvor kunderne får gode oplevelser og super kundeservice?

Sit´n Sleep har 5 spændende bolighuse på Sjælland, som tilbyder et stort udvalg af spændende møbler og interiør i alle prisklasser. Vi har noget for enhver smag og et bredt sortiment af spændende møbler samt et lækkert udvalg af diverse boligtilbehør.

Som sælger får du en hverdag, der indebærer alt lige fra salg og kundeservice til butiks-trimning og alt andet inden for den daglige drift. Du kommer også til at bestille varer, håndtere reklamationer og besvare kundehenvendelser over telefonen.

”For os er det ikke bare møbler, vi sælger. Det er hygge, gode oplevelser og inspirerende hjem. Det håber vi, at du vil være med til.” – Christian

Allerede nu står dit nye team klar til at tage godt imod dig og lære dig godt op, så du hurtigt kan rådgive og sælge til enhver kunde. Du kan se frem til at blive en del af et team på 6 med god erfaring, som selvfølgelig lærer dig grundigt op.

”Vi er 6 gode kolleger i forskellige aldersgrupper. Og vi er både gode til at sælge og grine sammen. Der altid en god stemning.” – Christian

Har du erfaring fra en lignende stilling?

Det er selvfølgelig en fordel, hvis du har erfaring som møbelsælger, men vi hører også meget gerne fra dig, hvis du har erfaring fra detailsalg. Det kan være, at du har erfaring fra en tøjbutik eller lignende, hvor du har haft med kundesalg at gøre.

Du behersker IT på almindeligt brugerniveau.

”Du skal være en god og ærlig lytter, der kan forstå kundernes behov og ikke kun finde det de ønsker, men også det, de ikke vidste, de havde brug for.” – Christian

Er du interesseret?
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte butikschef Lars Guldborg på tlf. 43545035. Da vi behandler ansøgningerne løbende bedes du sende din ansøgning snarest via ansøger link. Alle ansøgninger behandles fortroligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Se mere på vores ansøgersite: https://sitnsleep.ofir.com


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.