Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Mødebooker søges til bookning af pensionsmøder

 

Vil du være med til at gøre en stor forskel for danskerne?

Er du ambitiøs, målrettet og trives med daglig kundekontakt? Har du flair for mødebooking og kan du føre en seriøs og ærlig dialog?

Du vil som mødebooker i Outboundpeople, komme til at være en del af et modent og erfarent team, hvor seriøsitet er i højsædet. Du vil dagligt blive udfordret i din viden og have mulighed for at vokse med opgaven i et åbent og sparrende miljø. Der vil blive lagt vægt på dine personlige kvalifikationer, samt evnen til at indgå i et team, hvor vi spiller hinanden gode og hvor kun du selv sætter loftet for din succes.

 

Dit arbejde:

Din opgave vil bestå i, telefonisk at opsøge potentielle nye kunder for en af Danmarks førende virksomheder inden for pensionsrådgivning. Vi er stolte af, at have muligheden for at tilbyde danskerne et billigere og bedre alternativ ang. pension end de fleste konkurrenter. Du vil have opkald, som er bestående af ærlig og moden dialog med masser af substans, og du vil booke møder til professionelle pensions rådgivere, så kunderne får den bedst mulig vejledning og hjælp til at træffe et meget vigtigt valg for deres fremtid. Det er en meget seriøs og spændende opgave.

 

Hvorfor søge hos Outboundpeople?

Outboundpeople gør op med mange af de klassiske fordomme omkring telemarketing med et anderledes og appellerende miljø, med fokus på den enkelte medarbejder. Vores kunder er vores levebrød! Som ansat i Outboundpeople, vil du få et stort medansvar for at sikre en fortsat professionel og kvalitets rig oplevelse for vores kunder.

Vi gør meget for at skille os ud fra mængden af telemarketingsvirksomheder og du vil opleve et resultatorienteret og professionelt arbejdsmiljø, hvor trivsel og medarbejderudvikling vægtes højt.

 

Vi tilbyder:

- Fast løn

- God provision

- 37 timers stilling fra 8:00 - 16:00

- Coaching og sparring

- Et ambitiøst og passioneret arbejdsmiljø

 

Tjek vores karrieresite: https://outboundpeople.brandero.com/

 

Send din ansøgning til: info@outboundpeople.dk.

Læs mere om OutboundPeople på: http://www.outboundpeople.dk eller http://www.facebook.dk/outboundpeople.

Vil du vide mere, eller har du spørgsmål, til hvad jobbet indebærer, så ring gerne til Mikkel Schandorff på: 61 78 06 41 eller skriv til: msc@outboundpeople.dk.

OutboundPeople Åboulevarden 49, 2 sal 8000 Århus C Telefon: 8837 9696Web: http://www.outboundpeople.dk http://www.facebook.dk/outboundpeople


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her