Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Møllegårdens Planteskole søger planteskolegartner


Vi er inde i en spændende udvikling og oplever en stigende interesse i vores produkter. Vi søger derfor en uddannet planteskolegartner til vores virksomhed i Ringe.

Vi forventer, at:

  • Du er uddannet planteskolegartner.
  • Du kan begå dig på engelsk.
  • Du har som minimum traktorkørekort.
  • Du er indstillet på fleksible arbejdstider i perioder.

Din dagligdag hos os

Dine daglige opgaver vil blandt andet involvere beskæring, sprøjtning, gødskning, optælling, kvalitetsmærkning og lignende af hækplanter. Arbejdet foregår i tæt samarbejde med kollegaer i både produktionen, ekspeditionen og på værkstedet. Det er derfor vigtigt, at du kan lide at samarbejde på tværs af afdelingerne.

Vi tilbyder

Vi tilbyder et ambitiøst og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor du bliver en del af et alsidigt og dedikeret team, der værdsætter teamspirit og højt humør på tværs af alle afdelinger i virksomheden. Vi er nytænkende og kreative med højt til loftet, og du vil få et stort ansvar, handlerum og frihed i dit daglige arbejde.

Søg stillingen

Kan du genkende dig selv i rollen som planteskolegartner hos Møllegårdens planteskole? Så tøv endelig ikke med at søge stillingen. Spørgsmål vedrørende stillingen kan henvendes til tlf.: 65 99 21 95.

Vi afholder løbende samtaler og ansætter hurtigst muligt. Send derfor din ansøgning til direktør Lars Strarup på lars@primafaerdig.dk. Alle henvendelser behandles fortroligt.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.