MØLLERGÅRDEN søger socialpædagog

Erfaren og brobyggende socialpædagog til Møllergården

Vores vision er, at der er håb og mulighed for, at alle kan få det bedre, tage ansvar i eget liv og opnå en meningsfuld og værdig tilværelse. Vi arbejder ud fra værdien: ” Når du hjælper, så gør du noget for en anden – når du støtter, så gør du noget, som får den anden til selv at kunne”.

Møllergården er et Socialpsykiatrisk bomiljø, hvor der ydes støtte efter § 85, beliggende i et roligt kvarter i udkanten af Taastrup. På Møllergården bor 10 beboere, og der er 5 medarbejdere ansat.

Vi arbejder med en Recovery orienteret og rehabiliterende indsats, og derfor er det pædagogiske fokus på vedligeholdelse og udvikling af færdigheder for afklaring af fremtidigt støttebehov. Vi arbejder efter indsatsmål, og med delmål udarbejdet i samarbejde med beboeren.

Som vores nye kollega har vi et ønske om, at du:
 

   • Har erfaring med området, er robust og kan arbejde selvstændigt
   • Har medicinkompetence eller et vist kendskab til medicin
   • At du har fokus på systematisk dokumentation og opfølgning i det pædagogiske arbejde
   • At du har fokus på - og gerne erfaring med - at samarbejde med de mange aktører omkring beboeren, herunder især sagsbehandlere i social- og handicapcentrets myndighedsteam, sagsbehandlere i kommunens Jobcenter samt behandlingspsykiatrien
   • At du kan bygge bro mellem beboeren og det omkringliggende samfund og mellem beboeren og resten af Socialpsykiatrien
   • Bidrager med at sætte vores pædagogiske praksis i centrum
 

Hos os bliver du en del af en organisation i konstant udvikling, hvor engagerede kolleger, faglighed, åbenhed og ansvarlighed er nøgleord.

Du får et alsidigt arbejde i udvikling med særlig fokus på dokumentation og udarbejdelse af indsatsmål. Vi har et fællesskab, hvor relationen mellem kolleger og humor er i højsædet. Vi har fælles kompetenceudvikling for ansatte og brugere af hele Socialpsykiatrien.
 
Yderligere oplysninger
Din arbejdstid er 37 timer om ugen på Møllergården/Kløverhuset med primært arbejdssted på Møllergården. Du kommer til at indgå i en fast arbejdsplan med arbejdstid i hverdagen mellem kl. 8.00 – 21.00 og i weekenden mellem kl. 10.00-18.00. For tiden arbejdes der hver 5. weekend.

Tiltrædelse 1. maj 2018 eller snarest derefter.

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og kvalifikationer.

Hvis du vil vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte områdeleder Nina Tiedjen på 2332 8727. Du kan læse mere om os på vores hjemmeside på www.Socialpsykiatrien.htk.dk.

Ansøgningsfrist er mandag den 5. marts 2018.

Vi afholder ansættelsessamtaler henholdsvis tirsdag d. 20. marts 2018 og onsdag d. 21. marts 2018.
 
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:21. februar 2018

Socialpædagog/miljøterapeut Behandlingshjemmet Nebs Møllegård

Ringsted Kommune

Køge
Nebs Møllegård er Ringsted kommunes specialinstitution for børn og unge, med omfattende udviklingsforstyrrelser og personlighedsmæssige vanskeligheder, der tilbydes intensiv dag - og døgnbehandling. Nebs Møllegård har tre døgnafdelinger og intern sk...
Indrykket:16. februar 2018
Udløbsdato:16. marts 2018

Pædagog til De Unges Hus

Greve Kommune

Greve
Mener du at anbringelser og indsatser sker i et tæt samarbejde med familierne, og har du faglige ambitioner om og erfaring med, til stadighed at støtte dem i at se ressourcer, og finde nye veje at gå? Har du lyst til at udvikle arbejdet med unge med...