Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Møllevejens behandlingsskole søger fagligt stærke lærere, der kan bruge deres fag som løftestang

Vil du være en del af et tværfagligt team bestående af pædagoger, psykologer og lærere, der arbejder tæt sammen med forældre og elev om at skabe de bedste rammer for læring og udvikling for barnet?
 
Møllevejens skole søger to lærere per. 1.3.2021. Vi søger dig der har linjefag i dansk, eller en naturfaglig profil og som gerne underviser i kristendom og idræt. Begge stillinger er i udskolingen.
 
Om os
 
Møllevejens Skole er Fredensborg Kommunes dagbehandlingsskole for elever fra 1.-10. klasse.
Vi tilbyder et sammenhængende skole- og behandlingstilbud med udgangspunkt i det enkelte barn. På Møllevejens Skole arbejder vi ud fra princippet om at gøre det, der skal til og det, der giver mening for det enkelte barn og familien.
 
På skolen har vi to spor: Spor A og Spor X&V. Spor A er for elever, der oplever udfordringer i relationer, og som for en periode har behov for familiebehandling og specialundervisning. Spor X&V er et særligt intensivt skoleforløb for en lille gruppe af elever med langvarigt skolefravær og med komplekse behandlings- og specialundervisningsbehov.
 
I undervisningen arbejder vi målrettet med at aktivere det enkelte barns motivation for læring gennem situeret læring og projektundervisning. På Møllevejens Skole ser vi den projektbaserede læring som et værdifuldt supplement til den fagopdelte undervisning. Vi arbejder målrettet på at udvikle og implementere denne didaktik så den giver bedst mulig mening for vores målgruppe. Din opgave som lærer på Møllevejen, vil dels udspille sig i undervisningsrummet, dels i strukturerede projekter på tværs af hold og spor hvor grundpillen er den neuroaffektive tilgang.
 
Som lærer på Møllevejens Skole skal du have lyst til og mod på, at være en del af en hverdag hvor indholdet opbygges og udvikles, alt i mens dagligdagen lever sit eget liv. Du skal have lyst til at blive en del af et team, hvor alle faggrupper samarbejder om kerneopgaven. Du skal trives i at arbejde selvstændigt og gå forrest, og andre gange skal du slå følgeskab og være tro mod andres ideer.
 
Vi har anlagt en anerkendende pædagogisk og psykologisk tilgang til opnåelse af læring, trivsel og udvikling, hvor vi fokuserer på barnets invitationer til omverdenen, og hvor vi støtter op om barnets initiativer og oplevelse af mestring.
 
Vil du være med til at udvikle og sætte dit præg på dette spændende arbejde? Er du en engageret, faglig fleksibel og relationel stærk lærer, der brænder for at indgå i teamet i Spor X – så er det netop dig, vi gerne ser på vores hold.Du skal søge en stilling hos os, hvis
 

 • Du er en tydelig pædagogisk rollemodel, der er fagligt velfunderet fra den almene skole og gerne har erfaring fra behandlings-/specialområdet eller er nysgerrig på at udvikle denne del af dig og din undervisning
 • Du har linjefag i dansk, fysik/kemi, kristendom og idræt
 • Du hviler i at føre til FP9 og FP10
 • Du har en legende og struktureret tilgang til fagene samt gode IT-kompetencer
 • Du er ambitiøs på elevernes vegne og viser dem vejen til at opnå deres mulige mål
 • Du tilrettelægger og målstyrer undervisningen efter elevens behov
 • Du er tålmodig krydret med et skarpt blik for iboende ressourcer
 • Du er optaget af projektbaseret læring og bruger den motiverende til at skabe relevant og vedkommende undervisning
 • Du er fleksibel og i ro med dine faglige kompetencer for dermed at have blik for de alternative veje der skal gås for at motivere elever, der har slået sig på tidligere skoleerfaringer
 • Du har gode mentaliserings evner og formår at skabe bærende relationer til børn, forældre og samarbejdspartnere
 • Du er omstillingsparat, evner at se muligheder i forandringer og er villig til at udvikle ikke bare dig selv fagligt og personligt, men også din arbejdsplads i en positiv retning
 
Møllevejens skole tilbyder vi dig
 
En levende, ambitiøs og faglig dygtig arbejdsplads fyldt med glade og fantastiske børn der gør det bedste de kan og som dagligt får smilet frem hos os alle. Vi er en kollegagruppe som har let til grin, faglig sparring og omsorg for hinanden. Den ekstra krølle på halen er, at du dagligt vil forundres over noget af Nordsjællands smukkeste natur med skov, strand og vand ved dine fødder.
 
Skolen rummer fra 0-10. kl og har pt. 49 elever og 34 medarbejdere. Skolen består af to spor: spor A og spor X&V. Du skal som lærer være indstillet på, at dine opgaver kan ændre sig i takt med skolens løbende udvikling og elevgruppens behov f. ifm særlige tilrettelagte forløb eller projekter på tværs af spor, samarbejde med almenområde eller særlige indsatser i familier etc.
 
I Fredensborg kommune har vi samlet de fleste indsatser på børne- ungeområdet under samme tag på Møllevejen i Nivå, pr. august 2018. Udover skolen rummer vi også Vejledning og Behandling, som varetager vejledende og forebyggende arbejde udi almenområdet samt behandlingsindsatser i hele kommunen. Du vil derfor i det daglige arbejde under samme tag med flere faggrupper fra andre områder.
 
Møllevejen består samlet af i alt 80 medarbejdere fordelt på Vejledning & Behandling (PPR og behandler indsatser i hele kommunen) og Skole (dagbehandlingsskole). Ledelsesteamet består af: leder af skolen, leder af Vejledning og Behandling, leder af Administrationen samt overordnet leder af Møllevejen. Ledelsesteamet er understøttet af et hold af faglige koordinatorer og vores administrative og tekniske medarbejdere.
 
Med Møllevejen som et samlet tilbud er ambitionen at skabe faglige indsatser af høj kvalitet, der er helhedsorienterede, tilpassede og har en høj grad af koordinering og systematik. Med pejlemærket Opgaven sætter holdet ønsker vi at sætte nye standarder for indsatserne på det specialiserede område.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Stillingen er en fuldtidsstilling til besættelse d.1.3.2021 eller snarest muligt. Der er ansøgningsfrist d. 21.01.21 kl.12.00.
Vi planlægger at afholde samtaler d. 26.1.21 fra kl 13.30
 
 
Ønsker du yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte
Skoleleder, Mariann Jensen på tlf. 29 45 55 63 eller lærer/koordinator Rikke Iversen på tlf. 23 99 17 59
 
 
 
 
 
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.