Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

MONTAGELEDER - Projektorienteret virksomhed i vækst

- med reference til Kommercielle Chef

VIRKSOMHEDEN

HITSA-koncernen er en af Nordens førende virksomheder inden for design, fremstilling og salg af byrumsmøbler, cyklisme- og belysningsprodukter.

HITSA-koncernen omfatter virksomhederne HITSA og Lampas.

HITSA-koncernen beskæftiger + 100 medarbejdere og er repræsenteret i en række europæiske lande med egne salgskontorer i Sverige samt produktion i Danmark og Letland. Hertil kommer, at koncernen har egne kørende montører i Danmark og Sverige.

HITSA-koncernen er løbende i gang med at udvikle nye produkter, nye funktioner og ny teknologi, der understøtter udviklingen af fremtidens bæredygtige byer. Det foregår altid i dialog med kunderne og i tæt samarbejde med førende designere og arkitekter.

I HITSA-koncernen er der fokus på hele byrummet når der udvikles. Man stræber efter at skabe elegante og funktionelle løsninger til mennesker, der ønsker at bruge byen og nyde bylivet.

HITSA-koncernen har et meget bredt program af designede byrumsmøbler og belysningsenheder, hvilket gør det nemmere at skabe sammenhængende løsninger, og det er med til at skabe attraktive byrum med faciliteter, der er til for at blive brugt.

Koncernen er i rigtig god udvikling – målene er sat og nu ledes der efter en solid Controller, der skal være med til at sikre valide tal og rapportering til ledelsen på det aftalte tidspunkt.

Koncernen er i rigtig god udvikling – målende er sat og nu ledes der efter en solid Montageleder, der skal være med til at sikre den forsatte vækst med den rigtige levering og kvalitet.

STILLINGEN

Stillingen refererer til den Kommercielle Chef.

Virksomheden er i vækst og har en løbende tilgang af nye projekter, montageopgaver og servicekontrakter i hele Danmark. Derfor leder vi nu efter en erfaren, selvstændig og serviceorienteret Montageleder til HITSA’s montageafdeling.

Som Montageleder vil du have det daglige ansvar for planlægning og udførelse af service- og montageopgaver i Danmark, i tæt samarbejde med produktion og salgsafdelingen og ikke mindst montørteamet, ligesom du vil få det overordnede personaleansvar for 6 montører.

Du vil arbejde ud fra montageafdelingen i Kolding, men du vil i lige så høj grad varetage projekter og montager i hele landet. Du forventes derfor at være aktiv i hele landet, og være indstillet på dagsrejseaktivitet til Sjælland og Sverige/Skåne, i nogle perioder ugentligt.

Som Montageleder er du en nøgleperson, når salg overdrager byggesager til montage.

Du evner med overblik og autoritet at holde mange bolde i luften, samt supportere montører såvel som kunder og samarbejdspartnere i forbindelse med små som store projekter.

Du har fingeren på pulsen både internt og på byggepladsen, ligesom at du er vant til at deltage i byggemøder. Du er proaktiv i håndteringen af alt fra almindelig planlægning til uforudsete opgaver - herunder overholdelse af afleveringer/frister og koordinering af eksterne partnere.

Montagelederen forventes ligeledes, i tæt samarbejde med den Kommercielle Chef, at deltage aktivt i den forsatte succesfulde udvikling og optimering af HITSA’s montageforretning.

HITSA er bl.a. leverandører til flere store anlægsbyggerier i Danmark og helt aktuelt i Sverige / Skåne og har en bred portefølje af både montage- og serviceopgaver.

Dine primære arbejdsopgaver

 • Personale- og arbejdsledelse af teamet i montageafdelingen.
 • Styring og koordinering af projekter og montager i hele landet.
 • Deltagelse i byggemøder, kvalitetssikring, aflevering og afslutning af projekter.
 • Kundekontakt; opfølgning og mersalg af serviceopgaver.

KANDIDATEN

Som person forventer vi, at du er besiddelse af følgende egenskaber:

 • naturlig pondus og er proaktiv.
 • et højt energiniveau og er selvkørende.
 • udadvendt og god til at motivere kollegaer, såvel som eksterne partnere.
 • et godt overblik og arbejder struktureret.
 • forretningsmæssig forståelse.
 • skabt resultater i samspil med dine kollegaer og bidrage til helheden.
 • IT-minded og sætter dig hurtigt ind i systemer.

Den ideelle kandidat kommer fra byggebranchen og formodentlig har du erfaring fra en entreprenør eller lign. Du har ideelt erfaring fra lignende stilling, eller ser stillingen som et naturligt næste skridt i din karriere. Du har mod på nye udfordringer og vil gerne tage ansvar i en virksomhed, som er præget af vækst og fokus rettet mod projektleverancer og udvikling af serviceforretningen.

Derudover forventes du, at kunne kombinere kvalitetsleverancer og service med projektstyring.

Der tilbydes:

 • Muligheden for at være en del af HITSA’s ekspansion og udvikling.
 • Et alsidigt job med ansvar, bred daglig kontaktflade.
 • Gode personlige udviklingsmuligheder og høj grad af medindflydelse.
 • En spændende hverdag hvor din daglige indsats giver synlige resultater.
 • Gode kollegaer i et uhøjtideligt arbejdsmiljø.
 • Grundig oplæring i virksomhedens produkter og processer.

UDDANNELSE

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, det er dog en fordel, hvis du har en byggeteknisk baggrund som håndværker, konstruktør eller lignende.

ØVRIGE KVALIFIKATIONER

IT

Rutineret bruger af Microsoft Office pakken.

Har du erfaring med Navision/C5, vil det være en fordel, men ikke et krav.

SPROG

Dansk og engelsk flydende

DU TILBYDES

Du tilbydes en spændende position i en dynamisk virksomhed med succes.

GAGEPAKKE

Løn- og ansættelsesvilkår forhandles individuelt og modsvarer de stillede krav til kvalifikationer, kompetence og erfaring.

STARTTIDSPUNKT

Snarest muligt.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.