Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Montagemedarbejder med flair for mekanik (deltidsstilling)

Jobbeskrivelse

Vil du være en vigtig del af en ung, spændende vækstvirksomhed, som producerer og afsætter et patenteret, medicoteknisk produkt til plejesenge?

Vi søger en alsidig, praktisk anlagt og selvstændig medarbejder med erfaring inden for mekanik og metalarbejde, som kan varetage vores produktion (montage) og service på vores produkter.

Vi har samlet vores aktiviteter herunder produktion og lager i nye lokaler i Albertslund. I den forbindelse vil vi styrke organisationen med en montagemedarbejder, som i første omgang tilknyttes ca. 2 uger om måneden. Der kan senere blive mulighed for fastansættelse.

Arbejdsopgaver

Din hverdag bliver alsidig, men du får følgende faste arbejdsopgaver:

 • Ansvarlig for montage og produktion
 • Montagearbejde og produktion
 • Klargøring til levering (pakning og mærkning i papkasser)
 • Service og reparationer
 • Team koordinator eventuelle tilknyttede deltidsansatte
 • Kvalitetskontrol
 • Løbende registreringer og opdateringer af vores kvalitetsstyringssystem
 • Reklamationsbearbejdning og fastlæggelse af korrigerende tiltag

Vi anvender underleverandører til alle metal- og elektronikdele, men monterer selv på eget værksted. Stillingen er nyoprettet med direkte reference til adm. direktør, Jens Goth. Du får stor mulighed for at sætte dit eget præg på stillingen og kan i høj udstrækning selv være med til at fastlægge din arbejdstid.

Dine baggrund og dine kvalifikationer

Det vil være en fordel om du har erfaring/forståelse for de metalforarbejdende opgaver vores underleverandører udfører (CNC, laserskæring, svejsning, lakering) eller tilsvarende fra mindre produktionsvirksomhed.

 • Du har erfaring med montagearbejde/-service
 • Du har god teknisk forståelse og kan læse designtegninger
 • Du har relevant håndværksmæssig baggrund som mekaniker / maskinarbejder / industritekniker / klejnsmed el.lign.
 • Du har en positiv tilgang til dit arbejde og dine kollegaer
 • Du kan både arbejde selvstændigt og i et team
 • Du er kvalitetsbevidst og har høj arbejdsmoral
 • Du er mødestabil

I virksomhederne går vi højt op i at have en behagelig og dynamisk omgangstone, samtidig med at man leverer og udfører kvalitetsprodukter. Vi er en mindre virksomhed, men vores kunder er store, internationale producenter af plejesenge og medicoteknisk udstyr, så der stilles høje krav til kvalitetsstyring og dokumentation. Du skal derfor være meget systematisk og have godt styr på dine administrative opgaver, herunder dokumenterne som indgår i vores kvalitetsstyring.

Ansøgning

Vil du være en del af teamet, så send foto, CV og ansøgning til bestyrelsesformand, Michael Kock på mail: mko@gdvtech.com eller tel. 4278 4278. Vi holder løbende samtaler, så send din ansøgning hurtigst muligt.

Om GDV Technology

GDV Technology A/S har udviklet en patenteret medicoteknisk løsning, som monteret på en plejeseng kan vende immobile patienter automatisk, så de undgår liggesår. Plejepersonalet kan anvende udstyret til forflytninger og slipper derved for tunge løft. Løsningen anvendes i dag på omkring 100 danske plejehjem. Der er stor interesse for produktet fra plejehjem, hospitaler og myndigheder over hele verden, da løsningen afhjælper et globalt velfærdsproblem med mange plejekrævende ældre og få varme hænder. GDV Technology A/S har været på det danske marked siden slutningen af 2015, og leverer i dag produkter til alle de nordiske markeder. Vi har netop vundet prestigefyldt pris som årets start-up på den største tyske ældreplejemesse og forventer at få travlt med mange spændende opgaver den kommende tid.

Læs mere på www.careturner.com og www.gdvtech.com.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her