Montagemedarbejder søges til Priess A/S

Kunne du tænke dig at blive en del af en virksomhed i udvikling, hvor du får mulighed for at dygtiggøre dig? Har du erfaring med montagearbejde, og sætter du en ære i at levere et godt stykke arbejde? Så er du den, vi søger til Priess A/S.

 

 

Om jobbet

Vi søger til vores kunde kvalificerede og engagerede medarbejdere til montagearbejde i produktionen. Der er tale om et T&H forløb, hvor der for rette vedkommende kan blive tale om en fastansættelse.

  • I montageafdelingen vil du sammen med teamet være ansvarlig for at montere komponenter i de forskellige teknikhuse.
  • Du skal være klar på at indgå i en oplæringsproces, hvor du gennem en sidemandsoplæring vil dygtiggøre dig i jobbet.

 

Om dig

Du har gerne tidligere beskæftiget dig med montage og kan bruge almindeligt håndværktøj. Du kan også være gør-det-selv typen, der har en håndværker gemt i maven. Det vigtigste er, at du har lyst og viljen til at sætte dig ind i nye arbejdsopgaver.

Du kan genkende dig selv i følgende:

  • Kan gå til hånde og bruge håndværktøj.
  • Hurtig til at sætte dig ind i nye ting.
  • Kan arbejde selvstændigt og har et godt drive.
  • Tænker i muligheder og løsninger.
  • Omhyggelig med sans for detaljer.
  • God teamplayer.

 

Om virksomheden

Priess A/S er Danmarks førende leverandør af transformerstationer, teknikhuse, pumpestationer, komponentskabe, solcellemaster til forskellige industrier; spildevand, fjernvarme, bredbånd og forsyning generelt. Virksomheden tilbyder både standard og kundetilpassede løsninger.

Virksomheden beskæftiger +150 medarbejdere i Vinderup fordelt på produktion, salg og administration, planlægning og udvikling/teknisk afdeling.

 

Ansøgning

JKS Holstebro varetager bemandingsprocessen for Priess A/S, og er du interesseret i at søge denne stillingen, bedes du sende ansøgning, CV og relevante bilag via Søg stillingen nedenfor. Ansøgningerne behandles løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte kunde- og personalekonsulent Helle Gjesse på tlf. 96 10 51 35.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.