Montagesjak søges

Vi har forrygende travlt og søger derfor et montagesjak bestående af 2-3 personer inkl. en sjakbajs, som har det overordnede ansvar. Montageopgaverne vil hovedsageligt være til industri/landbrug som f.eks. montage af tanke, og montageopgaverne kan finde sted i hele landet.

Arbejdsopgaverne er en alsidig blanding af montage, finish, reparation og vedligeholdelsesopgaver, og I har meget gerne erfaring med montage af betonelementer og herunder tanke. Vi bestræber os altid på at levere høj kvalitet, og derfor er faglig stolthed vigtig. I skal desuden kunne håndtere en hektisk hverdag uden at gå på kompromis med kvalitet og sikkerhed.

Vi arbejder i et uformelt miljø og vægter godt humør, positiv indstilling, stabilitet, loyalitet og engagement højt. I er et velfungerende sjak, som har ”hænderne skruet rigtigt på”, og I er både strukturerede, ansvarlige og fleksible. I er desuden høflige, præsentable og særdeles kunde- og serviceminded, da I vil få tæt kontakt til vores kunder på byggepladserne.

Send jeres ansøgning mærket ”Montagesjak” vedlagt relevante bilag til
job-montage@industribeton.dk. Tiltrædelse snarest muligt. Samtaler afholdes løbende.

Ønskes yderligere information om jobbet, kontakt da afdelingsleder for montage Kathrine Lysbjerg Christensen på mail klc@industribeton.dk eller tlf. 31 93 26 41.

  

ØSB, Perstrup Beton Industri, Byggebjerg Beton Industri, Svinninge Beton Industri og Abeo udgør virksomhederne i Industri Beton A/S, der beskæftiger ca. 370 medarbejdere. Personalet er fordelt med ca. 105 ansatte hos ØSB, ca. 130 hos Perstrup, ca. 50 hos Byggebjerg, ca. 80 på fabrikken i Svinninge samt 4 personer hos Abeo, der primært har fokus på udvikling, optimering og salg af SL-dækkonstruktioner.

Virksomhederne i Industri Beton A/S leverer alle slags betonelementtyper til byggeriet: Til nye projekter, til renovering og til ombygning. Vi tilbyder totalleverancer af komplette råhuse - inkl. projektering og montage. Derudover producerer vi elementer til anlæg, infrastruktur, tanke og landbrug.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.