Montagesupervisor med potentiale til entrepriseleder

CRH Concrete fortsætter væksten, og vi søger derfor endnu en dygtig medarbejder til vores montageafdeling, som i dag består af ca. 220 medarbejdere. MONTAGE er ansvarlig for montage i hele Danmark af alle typer betonelementer, som produceres på vores fabrikker. Arbejdsstedet vil være på montagekontoret i Viby Sj., men meget af din tid vil foregå på vores sjællandske og især københavnske byggepladser.

Jobbet
Som Montagesupervisor i MONTAGE vil din primære opgave være, at understøtte entrepriselederen i hans arbejde. Dine daglige arbejdsopgaver vil bl.a. bestå af klargøring af tegninger til montørerne, målsætte tegninger i DWG-format eller skitser på PDF-tegninger, samt sortere KS-materiale, så det er klar til indscanning. KS-delen består også af oprettelse af dokumentationsplaner til uploadning i vores KS-system Ajour, samt kvalitetssikring igennem dette program. Ligeledes skal du stå for finishgennemgang samt registrering af afvigelser og projektfejl inden aflevering til kunden.

Kvalitet og arbejdsmiljø – herunder specielt Safety – er et højt prioriteret fokusområde i virksomheden, hvorfor det også for dig vil være et vigtigt arbejdsområde. Du vil indgå i et tæt samarbejde med afdelingens entrepriseledere og montører samt MONTAGE´s øvrige medarbejdere. Du kommer til at referere til Entreprisechefen.

Kvalifikationer
Din baggrund kunne være en håndværksmæssig uddannelse – gerne kombineret med en teknisk overbygning som bygningskonstruktør, byggetekniker eller teknisk designer. Du har evt. erfaring fra en entreprenør- eller håndværksvirksomhed eller fra en tegnestue. Erfaring med elementbyggeri er naturligvis en fordel – men ikke et krav.

Du skal være en rutineret IT bruger og have et godt kendskab til Autocad, Revit eller andet tegneprogram.

Som person skal det falde dig naturligt at kommunikere med kolleger på alle niveauer. Du skal have overblikket og evnen til at håndtere flere opgaver ad gangen - ofte underlagt skarpe deadlines, uden at det går ud over kvaliteten i dit arbejde. Dette opnår du ved at være struktureret, omhyggelig og ansvarsbevidst. Det er ligeledes en forudsætning, at du kan kommunikere tydeligt på dansk i skrift og tale.

Vi tilbyder
Et frit og selvstændigt job i en travl organisation, som naturligvis skal forvaltes på en professionel måde. Dagligdagen er præget af en fri og uformel tone og kan til tider være særdeles hektisk, men aldrig på bekostning af sikkerheden. Du vil sammen med dygtige og engagerede kolleger arbejde med et solidt og gennemprøvet produkt, som er godt indarbejdet på det danske marked.

Ansøgning
Send din ansøgning udformet på dansk via dette link http://www.crhconcrete.dk/jobs/ snarest muligt og senest søndag den 29. april 2018.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Montageleder Jon Bisgaard på tlf. 7245 3060 eller via mailadressen job@expan.dk. Alle henvendelser behandles naturligvis fortroligt.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Entrepriseleder til MONTAGE, Sjælland

MONTAGE Øst

CRH Concrete fortsætter væksten og vi søger derfor endnu en dygtig entrepriseleder med tilknytning til vores montageafdeling som i dag består af ca. 220 medarbejdere fordelt på Sjælland og Jylland. MONTAGE er ansvarlig for montage i hele Danmark af ...
Indrykket:9. april 2018
Udløbsdato:29. april 2018

Kloakrørlægger betonarbejder søges

Job og Vikargården IVS

Vikargården søger til kunde i Gentofte engagerede rørlægger med speciale i beton- og kloakarbejde Opgaver: Støbe beton, kloak og rørarbejde Du skal kunne ingå i et team på 2-4 mand der arbejder på byggepladser i korter eller længere tid, Vi forvente...
Indrykket:12. april 2018
Udløbsdato:24. april 2018