Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Montør med formandspotentiale søges til Vejleområdet

Er du kvalitetsbevidst, og har du erfaring fra entreprenør og vej-branchen? Vil du være en del af en markedsledende virksomhed, og ser du dig selv som en montør med formandspotentiale, der tør gå forrest og har fokus på sikkerhed? Så har vi jobbet til dig.

Om jobbet
JKS CAREER søger på vegne af en kunde en ansvarsbevidst og engageret montør med formandspotentiale til installation og reparation af autoværn og vejudstyr. 

Stillingen er på nathold og med en 4 dages arbejdsuge som udgangspunkt.

Der arbejdes med udgangspunkt fra Vejleområdet, og bopæl i området foretrækkes, grundet køretid til og fra arbejdspladserne.

Kvalifikationer
Du har evt. erfaring fra entreprenør og vej-branchen eller en anden indgangsvinkel evt. med en baggrund som montør fra anden branche, f.eks. smed eller lignende.

Dertil har du:

  • Førerbevis kategori B+C+CE
  • Krancertifikat kategori D, det vil være en fordel, men ikke et krav
  • Vej-EU (VSA) trin 1 eller 1 + 2, det vil være en fordel, men ikke et krav
  • Truckcertifikat, det vil være en fordel, men ikke et krav

Som person er du kvalitetsbevidst og omhyggelig. Du tager initiativ og ansvar for dine opgaver og har fokus på sikkerhed. Du er en holdspiller og god til at kommunikere på tværs af teamet og med kunder. 

Du tilbydes
Du bliver en del af en markedsledende virksomhed, hvor du vil få gode og egagererede kollegaer. Løn og arbejdsforhold som matcher stillingen og dine kvalifikationer. 

Ansøgning og kontakt
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Jeanette Møller Demuth på tlf. +45 3085 1293.

Vi glæder os til at høre fra dig, så send din ansøgning, dit CV og relevante bilag via Søg stillingen. Vi holder samtaler løbende, så søg gerne allerede i dag.
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.