Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Montør. Samson Agrolize A/S. (ID 10362)

Nu får du chancen for at komme med på holdet hos den absolut førende producent at landbrugsmaskiner til udbringning af naturgødning.

I jobbet er du sammen med dine kollegaer, med til at håndtere opstart og igangsætning af nyt og brugt materiel, ligesom du løser opgaver med garantireparationer på maskinerne, og yder teknisk support til servicepartnerne. Dit arbejdsområde kan være i hele landet, og uden for sæson har du spændende arbejdsopgaver på fabrikken i Viborg.

Om dig:


Uddannet landbrugs- eller entreprenørmekaniker
Har erfaring med møgspredere, gyllevogne og deres redskaber
Kendskab til hydraulik, styringer, reparationer og smedearbejde
Ansvarsbevidst og selvstændig
Kan have fleksible arbejdstider
Godt humør, imødekommende og god til kundekontakt

Du tilbydes:


Ansættelse i en virksomhed med markedets bedste produkter, nærhed til kunderne og optimal service
Et spændende varieret job med indflydelse på egen hverdag
Et godt arbejdsmiljø med opbakning fra erfarne og professionelle kollegaer
Gode arbejdsforhold og en veludstyret servicevogn
En løn det matcher dine kvalifikationer

 

Samson Agrolize er eneforhandler af alle Samson Agro's produkter i Danmark. Nærhed til kunderne og optimal service er kodeordene bag Samson Agrolize. Syv udvalgte servicepartnere sikrer den efterfølgende service og reservedele til de rundt regnet 1000 Samson-maskiner, der allerede kører i Danmark, og til de mange, der kommer til at køre fremover. SAMSON AGROLIZE omfatter også Danmarks største brugtcenter for naturgødnings-relaterede maskiner. Læs mere HER.
Sådan ansøger du

HR navigator medvirker ved ansættelsen, og har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte partner Poul Lauridsen, på mobil 2841 2345 eller e-mail pl@hrnavigator.dk

Ansøgninger behandles løbende, og jobbet vil blive fjernet fra vores hjemmeside www.hrnavigator.dk, når den rette kandidat er fundet. Alle ansøgninger og forespørgsler behandles med fuld diskretion.

Søg jobbet ved at trykke HER

Tiltrædelse hurtigst mulig.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her