Montør til selvkørende trucks

Har du erfaring med montagearbejde? Og kan du arbejde struktureret og effektivt? Så er det muligvis dig, vi leder efter til stillingen som montør til BILA Logistics, hvor vi har montagen af den selvkørende truck AGV.

Om stillingen og teamet

Du kommer til at indgå i vores team af montører i vores AGV montage afdeling. Den første tid vil der være en oplæringsperiode, hvor du vil få indgående introduktion til opbygning og montage af AGV.

Opgaver og ansvarsområder

  • Daglig montage af AGV
  • Klargøring til afsendelse
  • Deltagelse i tavlemøder
  • Ad hoc-opgaver

Din profil

Du har gerne en el-teknisk baggrund, ligesom du arbejder selvstændigt, men fungerer også fint med at arbejde på tværs af afdelingen. Du har en positiv tilgang til hverdagens udfordringer og kan bevare overblikket selv hvis det går stærkt. Da udgangspunktet for montagen af AGV er efter standarder, er det vigtigt, at du trives med rutineopgaver. Vi arbejder altid under deadlines for at få produktet gjort klar til forsendelse, det er derfor vigtigt, at du stadig kan bevare overblikket, samtidig med, at du hele tiden har fokus på tid og kvalitet i opgaverne. Det vil være en fordel for stillingen, at du har erfaring med montageopgaver og har arbejdet ud fra produktionstegninger, og el-diagrammer. Truckkort vil være en fordel, men ikke et krav.

Vi tilbyder dig

En dynamisk virksomhed, der er dybt forankret i lokalområdet, og hvor du selv får mulighed for at påvirke rammerne for din stilling. Du får en spændende og udfordrende hverdag i et velfungerende montageteam. Vi har en aktiv personaleforening, der arrangerer mange sjove og spændende sociale arrangementer. Dit arbejdssted vil være på vores hovedkontor på Mors.

Sådan ansøger du

Søg stillingen direkte her


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.