Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Montør til spændende job i Herning

Innovativ landsdækkende virksomhed søger montør med hænderne skruet rigtigt på .

Har du lyst til at blive del af en seriøs servicekultur? Intego A/S er i en fortsat positiv udvikling og søger derfor en montør, der har hænderne skruet rigtigt på til montageopgaver hos en af vores kunder i Herningområdet.

Der er tale om en af Danmarks foretrukne samarbejdspartnere indenfor erhverv, industri og infrastruktur. Lyder det spændende? Så er det sikkert dig, vi leder efter.

Hvad leder vi efter? Vi søger en medarbejder, som kan være med til at bidrage til vores fortsatte vækst blandt vores mange erhvervskunder og vores servicekultur, hvor kunder, kvalitet og service er i højsædet. Ligeledes er det vigtigt, at du kan se dig selv i en virksomhed, som lever efter værdierne engagement, ansvarlighed, frihed, respekt og humor. Udover at være fagligt kvalificeret skal du brænde for at få ting til at lykkes i et samspil med dygtige kollegaer og kunder.

Hvem er du? Du er positiv af natur og trives med at samarbejde med såvel kollegaer som kunder. Du syntes dit arbejdsfelt er spændende, og det er derfor naturligt for dig at holde dig ajour med udviklingen. Du er fleksibel i forhold til kunder og opgaver og syntes at en varieret hverdag, som du selv har stor indflydelse på, er det helt rigtige for dig.

Derudover er det vigtig, at:

  • Du har hænderne skruet rigtigt på.
  • Det falder dig naturligt at have fokus på brugbare løsninger og kvalitet, selv under til tider hektiske forhold.
  • Du trives med selvstændigt at løse montageopgaver og projekter i samarbejde med kunden.
  • Du har erfaring med montageopgaver.

Hvad er arbejdsopgaverne?

Opgaverne er længerevarende montageopgaver hos vores faste erhvervskunder og projektopgaver i varierende størrelse.

Hvad kan vi tilbyde? Intego /S værdsætter sine medarbejdere, og derfor skal du forvente stor selvstændighed og få ansvar i din hverdag. Intego A/S bakker op om din faglige og personlige udvikling, og der er derfor rig mulighed for såvel kurser som efteruddannelse. Du kan forvente en varieret hverdag med udfordrende opgaver, hvor gode ideer bliver taget positivt imod. Intego A/S har en positiv kultur, hvor der ofte arrangeres sociale arrangementer.

Hvis du kan se udfordringerne og mulighederne i at arbejde for Danmarks foretrukne partner inden for innovative el-tekniske løsninger og services til erhverv, industri og infrastruktur så kontakt Lars eller eller send os en ansøgning via "søg stillingen".


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her