Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Morgen Kok

Din arbejdstid vil være :

mandag til fredag 0730-1500

hver 2. weekend 0830-1600

Vi arbejder med Brunch,

Østers, Muslinger, Hele Fisk,

Krogmodnet Højreb, Hele lam, Kalvepistoler,

Produktion af pølser, saltning og rygnig

Klassiske franske retter, 1. klasses råvarer

Du har lyst til at lave fransk mad, med disse råvarer

og vil gerne være en del af vores unge team af faglærte kokke og elever. 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329793671Phoenix-d47fdb2412018-04-14T00:00:00Morgen Kok

Din arbejdstid vil være :

mandag til fredag 0730-1500

hver 2. weekend 0830-1600

Vi arbejder med Brunch,

Østers, Muslinger, Hele Fisk,

Krogmodnet Højreb, Hele lam, Kalvepistoler,

Produktion af pølser, saltning og rygnig

Klassiske franske retter, 1. klasses råvarer

Du har lyst til at lave fransk mad, med disse råvarer

og vil gerne være en del af vores unge team af faglærte kokke og elever. 

2018-05-16T17:56:20.717 Din arbejdstid vil være : mandag til fredag 0730-1500 hver 2. weekend 0830-1600 Vi arbejder med Brunch, Østers, Muslinger, Hele Fisk, Krogmodnet Højreb, Hele lam, Kalvepistoler, Produktion af pølser, saltning og rygnig Klassiske franske retter, 1. klasses råvarer Du har lyst til at lave fransk mad, med disse råvarer og vil gerne være en del af vores unge team af faglærte kokke og elever.11Jobnetd47fdb24100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-06-09T00:00:0000110EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnFrederiksberg3216160CAFÉ SEBASTOPOL ApS11Sankt Hans Torv 322200København NDKDanmark155.6909320012.56027400
ole@sebastopol.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent555083JobNet48092731000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=d47fdb24https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=d47fdb24https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=d47fdb24&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=d47fdb24&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/2.jpgSøger du nye udfordringer indenfor Hotel og restauration?12007991Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration354386278Ole Saabye Pilgaardole@sebastopol.dkDKDanmarkDKDanmarkda-DK