MORGENFRISK BUTIKSASSISTENT.

MORGENFRISK BUTIKSASSISTENT SØGES. 

Er du morgenfrisk og ønsker at give kunder en god oplevelse så er det dig vi mangler i en bagerbutik med mange muligheder. 

Du skal påregne at arbejde hver 2. Weekend 

Arbejdstiden vil lægge mellem kl 5,15 og 18,00 på hverdage og 5,15 og 16,00 i weekend/helligdage. 

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330040300Phoenix-604a832b12019-06-12T00:00:00MORGENFRISK BUTIKSASSISTENT.

MORGENFRISK BUTIKSASSISTENT SØGES. 

Er du morgenfrisk og ønsker at give kunder en god oplevelse så er det dig vi mangler i en bagerbutik med mange muligheder. 

Du skal påregne at arbejde hver 2. Weekend 

Arbejdstiden vil lægge mellem kl 5,15 og 18,00 på hverdage og 5,15 og 16,00 i weekend/helligdage. 

 

MORGENFRISK BUTIKSASSISTENT SØGES. Er du morgenfrisk og ønsker at give kunder en god oplevelse så er det dig vi mangler i en bagerbutik med mange muligheder. Du skal påregne at arbejde hver 2. Weekend Arbejdstiden vil lægge mellem kl 5,15 og 18,00 på hverdage og 5,15 og 16,00 i weekend helligdage.11jobnet604a832b100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-08-03T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandVestjyllandStruerEuropaDanmarkJyllandVestjyllandHolstebroEuropaDanmarkJyllandVestjyllandLemvig3544261Bageren På Ølbyvej11Ølbyvej 31A7600StruerDKDanmark0golfmadsen@hotmail.comDKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent775640JobNet5002438500243810008-06-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=604a832bhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=604a832bhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=604a832b&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=604a832b&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Detail_og_engroshandel/3.jpgØnsker du et spændende job med varierende arbejdsopgaver? Hos Bageren På Ølbyvej er dette netop hvad du bliver mødt af.12008001Dansk3Læse/ tale522009Butiksassistent2Salg27Detail- og engroshandel362051154golfmadsen@hotmail.comgolfmadsen@hotmail.comDKDanmarkDKDanmark330059599ButiksassistentRobot SØS søger ny medabejder Har du passion for tøj og for at servicere kunder? Og drømmer du om et job med frihed under ansvar? Så er det måske dig, vi søger. SØS i Ølgod er det sikre valg, når der skal købes tøj til piger og kvinder. Det er en spændende butik - hvor der er masser af muligheder for indflydelse. Vi tilbyder: - Et deltidsjob med frihed under ansvar - Et udfordrende job med mulighed for indflydelse på din hverdag - Stor indflydelse på hvilket tøj vi har i butikken og deltagelse ved indkøb og messer - Et godt arbejdsmiljø - En arbejdsdag, hvor vores kunder forventer at få en oplevelse, der er udover det sædvanlige Vores forventninger til dig: - Har erfaring fra tøjbranchen - Du kan lide at have din daglige gang i butikken - Du er serviceminded og fleksibel - Du har flair for personlig salg, indtjening og et godt købmandsskab - Du er udadvendt og er generelt positivt indstillet - Du kan arbejde selvstændigt Du må meget gerne have erfaring fra lignende stillilng, men dit personlige drive og din interesse for at optimerer butikken betyder mere for os. Vil du vide mere eller har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Anita Gr ner Hansen på tlf. 75 24 59 60 eller 22 28 59 60. Send din ansøgning incl. CV til: soesoelgod@mail.dk Vi glæder os til at høre fra dig!

SØS søger ny medabejder

 

Har du passion for tøj og for at servicere kunder?

Og drømmer du om et job med frihed under ansvar?

Så er det måske dig, vi søger.

 

SØS i Ølgod er det sikre valg, når der skal købes tøj til piger og kvinder. Det er en spændende butik - hvor der er masser af muligheder for indflydelse.

 

Vi tilbyder:

- Et deltidsjob med frihed under ansvar

- Et udfordrende job med mulighed for indflydelse på din hverdag

- Stor indflydelse på hvilket tøj vi har i butikken og deltagelse ved indkøb og messer

- Et godt arbejdsmiljø

- En arbejdsdag, hvor vores kunder forventer at få en oplevelse, der er udover det sædvanlige

 

Vores forventninger til dig:

- Har erfaring fra tøjbranchen

- Du kan lide at have din daglige gang i butikken

- Du er serviceminded og fleksibel

- Du har flair for personlig salg, indtjening og et godt købmandsskab

- Du er udadvendt og er generelt positivt indstillet

- Du kan arbejde selvstændigt

 

Du må meget gerne have erfaring fra lignende stillilng, men dit personlige drive og din interesse for at optimerer butikken betyder mere for os.

Vil du vide mere eller har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Anita Grüner Hansen på tlf. 75 24 59 60 eller 22 28 59 60.

 

Send din ansøgning incl. CV til: soesoelgod@mail.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!

SØS GIRLS FASHION ApSØlgod2019-07-15T00:00:002019-08-06T00:00:00
330055968butiksassistensRobot Butiksassistens i spillebutik Er du en mand eller en kvinde på min 25 år, som kunne tænke sig at arbejde i vores hyggelige spillebutik i Silkeborg, er det måske dig vi søger. vi kan tilbyde dig en arbejdesplads i hyggelige omgivelser med masser af glade kunder. Vi søger en medarbejder som kan arbejde stiftevis dag og aften. Der er vagter i både hverdage og weekender, du er selv med til at bestemmer din vagtplan, dog skal du beregne overvejdende aftensarbejde og weekendarbejde hver 3. weekend. Vi ønsker en medarbejder, som er indforstået med ovemstående og som ønsker at blive i ansættelsen i en længere periode.

Butiksassistens i spillebutik

Er du en mand eller en kvinde på min 25 år, som kunne tænke sig at arbejde i vores hyggelige spillebutik i Silkeborg, er det måske dig vi søger.

vi kan tilbyde dig en arbejdesplads i hyggelige omgivelser med masser af glade kunder. 

Vi søger en medarbejder som kan arbejde stiftevis dag og aften. Der er vagter i både hverdage og weekender, du er selv med til at bestemmer din vagtplan, dog skal du beregne overvejdende aftensarbejde og weekendarbejde hver 3. weekend.

Vi ønsker en medarbejder, som er indforstået med ovemstående og som ønsker at blive i ansættelsen i en længere periode.

 

PLAYERS LOUNGE ApSSilkeborg2019-07-06T00:00:002019-07-31T00:00:00
330053951Expert & Punkt1 Grindsted søger: Hvidevarer sælgerRobot Grundet travlhed søger vi igen en ny superskarp sælger til vores Team, er det dig.? Er du et sultent salgstalent med appetit på en hverdag, hvor du udfordrer dig selv og bliver endnu bedre? Som sælger hos Expert Punkt1 Grindsted får du både grundig oplæring og fantastiske udviklingsmuligheder. Som sælger spiller du en hovedrolle i kundens oplevelse. Vi går op i, at kunden går fra butikken med en god følelse og med den rigtige løsning. Derfor får du masser af frihed til at kunne løse hver enkelt kundes problem på den helt rigtige måde, Vi søger dig, der vil være nummer t, og har ambition om at blive topsælger. Samtidig vægter vi din indstilling og personlighed højt. Du er nysgerrig efter at vide alt om det seneste nye inden for hvidevarer. Du er ikke kun en god sælger, men også drevet af lysten til at give kunden den rigtige løsning og en god oplevelse. Et spændene og moderne arbejdsplads, hvor du vil indgå i et ungt team, arbejde med alle de fede Produkter og kvalitets mærker der findes i et elektronik butik anno 2019. Områdes største elektronikborg på 800kvm. Vi gør meget i salg til både private og erhverv. Vi kan desuden tilbyde dig: Løn efter kvalifikationer Løbende efteruddannelse igennem Punkt 1 s uddannelsessystem Fuldtids stilling 37 timer Ansættelse fra 1 9 Send din ansøgning Vi glæder os til at modtage din ansøgning, som bedes sendt til Grindsted@punkt1.dk . Vi behandler ansøgningerne løbende og afholder samtaler d. 29-30 juli 2019. Skriv Ansøgning - Fuldtid i emnefeltet. Vedhæft et opdateret og vellignende billede og CV. Vi glæder os til at høre fra dig!

Grundet travlhed søger vi igen en ny superskarp sælger til vores Team, er det dig.?

Er du et sultent salgstalent med appetit på en hverdag, hvor du udfordrer dig selv og bliver endnu bedre? Som sælger hos Expert & Punkt1 Grindsted får du både grundig oplæring og fantastiske udviklingsmuligheder.

”Som sælger spiller du en hovedrolle i kundens oplevelse. Vi går op i, at kunden går fra butikken med en god følelse – og med den rigtige løsning. Derfor får du masser af frihed til at kunne løse hver enkelt kundes problem på den helt rigtige måde,”

Vi søger dig, der vil være nummer ét, og har ambition om at blive topsælger. Samtidig vægter vi din indstilling og personlighed højt. Du er nysgerrig efter at vide alt om det seneste nye inden for hvidevarer. Du er ikke kun en god sælger, men også drevet af lysten til at give kunden den rigtige løsning og en god oplevelse.
Et spændene og moderne arbejdsplads, hvor du vil indgå i et ungt team, arbejde med alle de fede

Produkter og kvalitets mærker der findes i et elektronik butik anno 2019. Områdes største elektronikborg på 800kvm. Vi gør meget i salg til både private og erhverv.


Vi kan desuden tilbyde dig:

 • Løn efter kvalifikationer
 • Løbende efteruddannelse igennem Punkt 1´s uddannelsessystem
 • Fuldtids stilling 37 timer
 • Ansættelse fra 1/9

Send din ansøgning

Vi glæder os til at modtage din ansøgning, som bedes sendt til Grindsted@punkt1.dk .
Vi behandler ansøgningerne løbende og afholder samtaler d. 29-30 juli 2019.
Skriv ”Ansøgning - Fuldtid” i emnefeltet. Vedhæft et opdateret og vellignende billede og CV.

Vi glæder os til at høre fra dig!

EXPERT GRINDSTED P/SGrindsted2019-07-05T00:00:002019-07-31T00:00:00
330053078Sælger fuldtid SPORT 24 barselsvikariatRobot Bliv en del af holdet hos SPORT 24 SPORT 24 i Herning søger en dedikeret og passioneret sælger på fuld tid i et barselsvikariat med erfaring fra lignende arbejde i sports- eller beklædningsbranchen til Danmarks fedeste og sjoveste sportskæde. Derfor skal du søge job i SPORT 24 Hos SPORT 24 i Herning har du mulighed for at sætte dit aftryk på en af landets førende sportsbutikker. Visionen er at være Danmarks førende sportskæde og familiens foretrukne valg inden for sportstøj og sportsmode. Selvom den nuværende omsætning er på ni solide cifre, så har SPORT 24 et endnu større potentiale, som du kan være med til at udforske ved at knytte stærke bånd mellem dine kunder og SPORT 24. Du får en afvekslende hverdag med masser af fart over feltet og frihed under ansvar. Du bliver en del af et stærkt team, der alle brænder for at få SPORT 24 helt op i superligaen, og hvor leg, nærvær og fællesskab er kodeordene. Dine opgaver: Betjening af kunder og sørge for den gode kundeoplevelse. Vareopfyldning i butikken. Vareeksponering i butikken. Øvrigt arbejde for at få butikken til at være knivskarp. Din profil: Du er uddannet indenfor sport Du er konkurrencemenneske og ved, at resultater kræver dedikation og engagement. Du kan lide at arbejde i et dynamisk og tempofyldt miljø og er i stand til at holde mange bolde i luften på samme tid. Du er fleksibel i forhold til arbejdstider og er en person, som er til at regne med. Du skal kunne fremvise en straffeattest. Kan du se dig selv i dette job og genkender forventningerne, så er du måske lige den, vi søger. Forventet start er 1. september 2019, eller umiddelbart derefter. Vikariatet er indledningsvis på 12 måneder, med mulighed for fastansættelse efterfølgende. Alle ansøgninger behandles løbende, så skynd dig at få søgt den ledige stilling, hvis du vil i betragtning til jobbet. Tryk på linket for at søge stillingen: Hos SPORT 24 kommer du med på et stærkt team, der ikke er bange for at gå nye veje, som hele tiden inspirerer hinanden og altid yder exceptionel god service overfor vores kunder. Koncernen er sammensat af fem koncepter: SPORT 24, SPORT 24 OUTLET, SPORT 24 TEAM og SPORT 24 BUSINESS, hshop.dk samt G-Sport Danmark, som håndterer Sportigan-kæden og SPORT 24 franchise. Søg nu

Bliv en del af holdet hos SPORT 24

SPORT 24 i Herning søger en dedikeret og passioneret sælger på fuld tid i et barselsvikariat med erfaring fra lignende arbejde i sports- eller beklædningsbranchen til Danmarks fedeste og sjoveste sportskæde.

Derfor skal du søge job i SPORT 24

Hos SPORT 24 i Herning har du mulighed for at sætte dit aftryk på en af landets førende sportsbutikker. Visionen er at være Danmarks førende sportskæde og familiens foretrukne valg inden for sportstøj og sportsmode. Selvom den nuværende omsætning er på ni solide cifre, så har SPORT 24 et endnu større potentiale, som du kan være med til at udforske ved at knytte stærke bånd mellem dine kunder og SPORT 24.

Du får en afvekslende hverdag med masser af fart over feltet og frihed under ansvar. Du bliver en del af et stærkt team, der alle brænder for at få SPORT 24 helt op i superligaen, og hvor leg, nærvær og fællesskab er kodeordene.

Dine opgaver:

 • Betjening af kunder og sørge for den gode kundeoplevelse.

 • Vareopfyldning i butikken.

 • Vareeksponering i butikken.

 • Øvrigt arbejde for at få butikken til at være knivskarp.

Din profil: 

 • Du er uddannet indenfor sport

 • Du er konkurrencemenneske og ved, at resultater kræver dedikation og engagement.

 • Du kan lide at arbejde i et dynamisk og tempofyldt miljø og er i stand til at holde mange bolde i luften på samme tid.

 • Du er fleksibel i forhold til arbejdstider og er en person, som er til at regne med.

 • Du skal kunne fremvise en straffeattest.

Kan du se dig selv i dette job og genkender forventningerne, så er du måske lige den, vi søger.

Forventet start er 1. september 2019, eller umiddelbart derefter. Vikariatet er indledningsvis på 12 måneder, med mulighed for fastansættelse efterfølgende.

Alle ansøgninger behandles løbende, så skynd dig at få søgt den ledige stilling, hvis du vil i betragtning til jobbet.

Tryk på linket for at søge stillingen:

Hos SPORT 24 kommer du med på et stærkt team, der ikke er bange for at gå nye veje, som hele tiden inspirerer hinanden og altid yder exceptionel god service overfor vores kunder. 

Koncernen er sammensat af fem koncepter: SPORT 24, SPORT 24 OUTLET, SPORT 24 TEAM og SPORT 24 BUSINESS, hshop.dk samt G-Sport Danmark, som håndterer Sportigan-kæden og SPORT 24 franchise.

Søg nu


SPORT 24 MidtjyllandHerning2019-07-03T00:00:002019-07-27T00:00:00
330035680Ferieafløser søges omgående til Degn Herning City..!Robot Ferieafløser søges omgående til Degn i Herning City! Du skal kunne arbejde i ugerne 27-28-29-30-31 ) Er du udadvendt, serviceminded, elsker mode, har høj arbejdsmoral og er klar til at yde lidt mere end omgivelserne forventer, så kan du meget vel være den vi søger! Din arbejdsdag vil hovedsageligt byde på kontakt med en masse spændende mennesker, som ønsker super god vejledning og frisk betjening. Konceptet er enkelt! Degn Herning sælger moderigtigt tøj fra kendte mærker til piger i alle aldre- Den rigtige vare- til den rigtige pris- på det rigtige tidspunkt ) Bemærk!! Der eventuelt kan være mulighed for fast ansættelse i forlængelse af den midlertidige ansættelse! Er du vores mulige ferieafløser Degn sælger i Herning så send omgående en skriftlig ansøgning med foto til: Degn Bredgade 1 7400 Herning eller mail: jens_degn@hotmail.com

Ferieafløser søges omgående til Degn i Herning City!

Du skal kunne arbejde i ugerne 27-28-29-30-31 ;)

Er du udadvendt, serviceminded, elsker mode, har høj arbejdsmoral og er klar til at yde lidt mere end omgivelserne forventer, så kan du meget vel være den vi søger!

Din arbejdsdag vil hovedsageligt byde på kontakt med en masse spændende mennesker, som ønsker super god vejledning og frisk betjening.

Konceptet er enkelt! Degn Herning sælger moderigtigt tøj fra kendte mærker til piger i alle aldre- Den rigtige vare- til den rigtige pris- på det rigtige tidspunkt ;)

Bemærk!! Der eventuelt kan være mulighed for fast ansættelse i forlængelse af den midlertidige ansættelse!

Er du vores mulige ferieafløser Degn sælger i Herning så send omgående en skriftlig ansøgning med foto til:

 

Degn

Bredgade 1

7400 Herning

eller mail: jens_degn@hotmail.com

DEGNHerning2019-06-04T00:00:002019-07-27T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Butiksassistent

SØS GIRLS FASHION ApS

Ølgod
SØS søger ny medabejder Har du passion for tøj og for at servicere kunder? Og drømmer du om et job med frihed under ansvar? Så er det måske dig, vi søger. SØS i Ølgod er det sikre valg, når der skal købes tøj til piger og kvinder. Det er en spændend...
Indrykket:15. juli 2019
Udløbsdato:6. august 2019

butiksassistens

PLAYERS LOUNGE ApS

Silkeborg
Butiksassistens i spillebutik Er du en mand eller en kvinde på min 25 år, som kunne tænke sig at arbejde i vores hyggelige spillebutik i Silkeborg, er det måske dig vi søger. vi kan tilbyde dig en arbejdesplads i hyggelige omgivelser med masser af g...
Indrykket:6. juli 2019
Udløbsdato:31. juli 2019

Expert & Punkt1 Grindsted søger: Hvidevarer sælger

EXPERT GRINDSTED P/S

Grindsted
Grundet travlhed søger vi igen en ny superskarp sælger til vores Team, er det dig.? Er du et sultent salgstalent med appetit på en hverdag, hvor du udfordrer dig selv og bliver endnu bedre? Som sælger hos Expert Punkt1 Grindsted får du både grundig ...
Indrykket:5. juli 2019
Udløbsdato:31. juli 2019

Sælger fuldtid SPORT 24 barselsvikariat

SPORT 24 Midtjylland

Herning
Bliv en del af holdet hos SPORT 24 SPORT 24 i Herning søger en dedikeret og passioneret sælger på fuld tid i et barselsvikariat med erfaring fra lignende arbejde i sports- eller beklædningsbranchen til Danmarks fedeste og sjoveste sportskæde. Derfor...
Indrykket:3. juli 2019
Udløbsdato:27. juli 2019

Ferieafløser søges omgående til Degn Herning City..!

DEGN

Herning
Ferieafløser søges omgående til Degn i Herning City! Du skal kunne arbejde i ugerne 27-28-29-30-31 ) Er du udadvendt, serviceminded, elsker mode, har høj arbejdsmoral og er klar til at yde lidt mere end omgivelserne forventer, så kan du meget vel væ...
Indrykket:4. juni 2019
Udløbsdato:27. juli 2019