Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Morgenfrisk medarbejder til lager i Sydhavnen (opstart hurtigst mulig)

Søger du et deltids- eller studiearbejde med faste mødetider? Så bliv en del af vores unge team som har ansvaret for, at kundebestillinger er klar til afhentning i butikken.

 

Jobbet

I tæt samarbejde med dine kolleger vil du være ansvarlig for, at virksomheder og privatkunder kan afhente deres bestillinger til tiden, når butikken i Sydhavnen åbner klokken 06:00, samt at lageret er præsentabelt og ryddeligt. For at løfte opgaven kræver det en god lagerforståelse og godt teamwork med dine kolleger. Derfor bliver der en grundig introduktion til dine arbejdsopgaver sammen med dine kolleger. Dine vagter vil ligge i tidsrummet kl. 04:00-08/09:00, hvor du de første to timer tager imod og klargør ordrer, der leveres af chaufførerne direkte fra centrallageret. De sidste timer sørger I for, at alle arbejdsopgaver er kommet i hus, og at lageret og butikken er fyldt op med varer og fremstår præsentabelt.

Din profil

Du er den første, der møder ind om morgenen, og har derfor en central rolle med stort ansvar. Du er derfor den rigtige kollega til teamet, hvis du formår at stå tidligt op, og tager ansvar i dine arbejdsopgaver - store som små. Ud over dit team bliver du en del af et socialt arbejdsmiljø, hvor der er plads til sjov. Ansættelsen er på ubestemt tid og du skal derfor kunne se dig selv i stillingen i minimum ét år. Det er det perfekte studiearbejde, hvis du både skal have tid til studier, venner og fritid.

Derudover ser vi gerne, at du:

  • Kan arbejde fast to dage om ugen og have én tilkaldevagt - gerne onsdag, torsdag og fredag
  • Møder til tiden og udviser engagement
  • Har erfaring fra lignende job, fx på et lager
  • Kan oplæres fra uge 8 eller 9
     

Arbejdstider og løn

Lønnen er 150 kr. i timen.

Arbejdstiderne ligger i udgangspunktet i følgende tidsrum:

Onsdag, torsdag og fredag kl.04:00-08:00 eller 09:00, hvor en af disse vil blive en tilkaldevagt.

Du bliver ansat til at kunne arbejde fast to gange i ugen plus én tilkaldevagt. En vagt er af 4-5 timers varighed.

Opstart er i uge 8 eller 9 og oplæringsvagterne vil lægge i tidsrummet kl. 04:00-08:00. Vi indkalder til samtale hurtigst muligt hos Moment.

Vi glæder os til at høre fra dig! 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.