Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Motiverende, målsættende og ambitiøse ledere til Hjemmeplejen i Assens

I Assens Kommune er vi i gang med at designe morgendagens hjemmepleje med fokus på borgerens livskvalitet og medarbejdernes trivsel. Vi sætter nye mål for rehabilitering, brobygning til fællesskaber, faglig kvalitet og udvikling – samt en helt ny samarbejdsform med Myndighedsafdelingen. Vil du være med til at indfri vores ambitioner om en stærk hjemmepleje i Assens Kommune? Så har du muligheden nu!

Vi søger nemlig to ledere til hjemmeplejegrupperne i Assens, som vil gå forrest og bidrage til den ønskede udvikling og de nye mål.

Hvem er vi

Assens Hjemmepleje er organisatorisk placeret i Fagområdet Ældre & Hjemmepleje, som hører under Social og Sundhed. Ambitionen i Social- og Sundhedsudvalget er, at vi sammen udvikler nye løsninger og tilbud til vore borgere, hvor fokus på rehabilitering og livskvalitet gennem deltagelse i fællesskaber er i højsæde. Det betyder også, at vi prioriterer uddannelse og udvikling af vore ledere og medarbejdere højt.

Det er helt nyt, at vi udvider antallet af hjemmeplejegrupper. Det gør vi for at skabe fundamentet for et nytænkt hjemmeplejeområde. Vi reducerer ledelsesspændet og sætter fokus på medarbejdernes trivsel og udvikling. Trivsel for at fastholde den attraktive arbejdsplads og udvikling for at imødekomme de faglige udfordringer, som vi møder i en hverdag med flere ældre og flere komplekse borgerforløb.

Du skal som leder være tæt på hverdagen og udviklingen i din gruppe – det er dit klare ledelsesrum. Samtidig skal du indgå i et velfungerende og engageret lederteam, hvor vi sammen sætter nye mål, som skal udmønte sig i konkrete indsatser til gavn for borgerne. Det betyder, at du i høj grad får mulighed for at præge vores hjemmepleje. Vores hjemmepleje skal være karakteriseret ved høj trivsel og faglighed, meningsfuld dokumentation, gode praktik- og uddannelsessteder, samt yde den bedste hjælp til glæde for borgerne.

Fra 2021 er kursen sat – via Byrådets budgetaftale og Vision 2030. Flere borgere skal opleve højere livskvalitet gennem flere og nye frivillighedsdrevne tilbud. Her har hjemmeplejen en nøgleposition, som brobygger fra hjem til fællesskab.

Vi nytænker hjemmeplejen på et solidt fundament af kompetente medarbejdere og dedikerede ledere. Udviklingen af det samlede social- og sundhedsområde bidrager du også til gennem din deltagelse i vores fælles lederforum Social og Sundhed, som består af alle områdets ledere.

Om jobbet

Som leder i Hjemmeplejen skal du have dit fokus på økonomi, effektivitet og styring – samtidig med at du skal stille dig i spidsen for vores ønskede udvikling og nye mål. Du skal sikre omsætning af vision og politik til konkrete handlinger i praksis.

Du er sundhedsfaglig og økonomisk ansvarlig i din gruppe. Derfor har du en sundhedsfaglig baggrund, som sikrer, at du kan tale med omkring forebyggelse, tidlig opsporing, rehabilitering og brobygning, ligesom du gerne har kendskab til økonomistyring. Desuden har du kompetencer i forhold til IT-systemer og gerne kendskab til vores journalsystem KMD Nexus.

De to hjemmeplejegrupper vil hver bestå af ca. 40 medarbejdere, som fortrinsvis er uddannet social- og sundhedshjælpere eller social- og sundhedsassistenter. Hjemmeplejegrupperne dækker dag- og aftenvagt og kører ud fra Odensevej 29c, Assens, hvor du som leder også får adresse.

Du kan læse mere i Job- og personprofil for leder i Hjemmeplejen i Assens Kommune.

Hvem er du

  • Du er præget af naturlig gejst og engagement.
  • Du har en sundhedsfaglig baggrund og måske en lederuddannelse – ellers er du klar til at begynde på én.
  • Du har mod på ledelse og ved, at god ledelse gør en forskel. Dit mod gør, at du er klar på nye ideer, som også kommer fra din inddragelse af medarbejdere og kolleger på tværs i organisationen.
  • Du er nærværende og forstår at skabe fællesskab og følgeskab.
  • Du formår, på respektfuld vis, at være tydelig i forventninger, retning og mål.
  • Du går forrest for at skabe et godt arbejdsmiljø og sikre høj medarbejdertrivsel.
  • Du har fokus på borgernes livskvalitet og en værdig ældrepleje.

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingerne er på 37 timer ugentligt med forventet tiltrædelse den 1. april 2021. Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst og ud fra Assens Kommunes lønstrategi. Straffeattest skal indhentes før ansættelse kan finde sted.

Vil du vide mere

Har du spørgsmål eller brug for at vide mere om stillingerne, er du meget velkommen til at kontakte leder for Ældre & Hjemmepleje, Dorthea Lysemose, på tlf. 64 74 76 93 eller 29 43 64 66. Du kan også finde information på www.assens.dk.

Ansættelsesprocedure

Vi skal have din ansøgning elektronisk senest søndag, den 31. januar 2021.

Første samtalerunde afvikles torsdag, den 4. februar 2021.

Som led i vores rekrutteringsproces, foretager Assens Kommunes HR-afdeling en personprofilanalyse af dig, som du efterfølgende får en personlig tilbagemelding på torsdag, den 11. februar 2021.

Anden samtalerunde afvikles onsdag, den 24. februar 2021.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.