Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Motiverende underviser som formidler af sygeplejefaglige tematikker

En af vore gode kolleger har søgt videre, og vi har derfor brug for dig til en fast stilling på sygeplejerskeuddannelsen i Nykøbing F. Du er en tydelig og stærk formidler, har en positiv indgangsvinkel til studerende og kan formidle din undervisning på en inspirerende og motiverende måde, så du fremstår tydelig og vidende inden for dit felt. I samarbejdet med studerende og kolleger i Center for Sygepleje trives du med at skabe spændende og givende læringsmiljøer.

På Professionshøjskolen Absalon er det vores ambition at levere engagerende undervisning og dygtige sygeplejersker. Vi er overbeviste om, at det har afgørende betydning for, at vores studerende deltager aktivt i undervisningen. Engagerende undervisning er også afgørende for, at vores studerende færdiggør deres uddannelse, og kan være med til fortsat at sikre velfærd i Region Sjælland. Derfor er vi meget optagede af at finde dygtige undervisere.

Din profil
Du kan undervise i sygeplejefaglige tematikker, der relaterer sig til grundlæggende sygepleje samt organisation og ledelse. Herudover kan du undervise i forandringsledelse, innovation og kvalitetssikring samt folkesundhed.

Du har en faglig stolthed. Det gør sig gældende når du underviser og i andre sammenhænge - ikke mindst inden for formidling om den grundlæggende sygepleje. Du omsætter din viden kreativt og gør den vedkommende for de studerende, så alle fanger dine budskaber.

I stand til at planlægge, udvikle og gennemføre undervisning. Du formår med din praksis-erfaring at koble teori og praksis i din undervisning. Du er glad for at undervise samt for de opgaver, der følger med som at planlægge, udføre, eksaminere og vejlede, også i et digitalt understøttet design.

Du har et godt overblik. Det ligger naturligt for dig at arbejde systematisk og struktureret, og du har flair for at udføre koordinerende opgaver. Det er vigtigt for os, fordi vi forventer en vis selvstændighed i at tilrettelægge og varetage opgaverne.

Derudover forventer vi os, at du:

  • har en sygeplejefaglig baggrund samt en overbygning på master eller kandidatniveau.
  • har flair for digitale undervisningsformer og læringsfaciliteter.
  • gerne erfaring med projektledelse.
  • har undervisererfaring.

Dine arbejdsopgaver
Du vil som vores nye kollega på sygeplejerskeuddannelsen primært få arbejdsopgaver inden for følgende områder:

At undervise og eksaminere er en del af hverdagen. Du underviser og eksaminerer hovedsageligt de studerende fra 1.-5. semester i sygeplejefaglige tematikker Desuden skal du kunne undervise i grundlæggende sygepleje. Herudover kan der blive tale om, at du skal vejlede og eksaminere 6. semesterstuderende og bachelorprojekter.

Deltage i forskellige typer af opgaver. Center for Sygepleje driver to forskningsmiljøer. Det ene om ”Ulighed i sundhed” og det andet om ”Det nære sundhedsvæsen”. Hertil følger der nogle forskningsaktiviteter og opgaver. Alt efter dine kompetencer og præferencer får du opgaver inden for forskningsmiljøerne. Endvidere har centret en del efter- og videreuddannelse og en specialuddannelse, hvor der også kan være arbejdsopgaver.

Stor variation i opgaverne. Din arbejdsuge er kendetegnet ved stor variation i arbejdsopgaverne. En arbejdsuge kan bestå af en blanding af undervisning, møder, vejledning, forske og udvikle samt forskellige former for prøvearbejde/feedback. De fleste opgaver skal løses i samarbejde med andre, mens opgaver som forberedelse kan tilrettelægges fleksibelt. Som underviser skal du være med til at udvikle og facilitere undervisningen i et team.

Alt efter dine kvalifikationer vil du blive ansat som adjunkt eller lektor.

På Absalon er adjunkturet en 4-årig uddannelsesstilling. Det understøtter vi gennem Absalons lektorkvalificeringsforløb, som alle nyansatte adjunkter deltager i, og alle får tilknyttet en vejleder. For at blive ansat som lektor forudsætter det en positiv lektorbedømmelse inden for stillingstrukturens anvendelsesområde.

Du har mulighed for at søge merit på baggrund af tidligere erhvervede kompetencer og kvalifikationer. Dette vil blive drøftet i forbindelse med rekrutteringsprocessen. Du kan læse mere om rammerne for ansættelse som adjunkt eller lektor i vores stillingsstruktur her.

Hvis du er lektorbedømt eller har fået merit efter 2003-stillingsstrukturen (CVU-stillingsstrukturen), skal du sammen med din ansøgning vedlægge en anmodning om lektorbedømmelse i henhold til kap. 5 i Bekendtgørelse om lektorkvalificering mv. Du kan læse mere her. Anmodningen skal være på maksimalt 8 sider sammen med en redegørelse for dine kompetencer med henvisning til kriterium b i bekendtgørelsens bilag 1, der vedrører kompetence til at arbejde med forskning og udvikling. I forbindelse med eventuel ansættelse igangsættes en bedømmelsesproces.

Dine kolleger
Center for Sygepleje dækker hele region Sjælland. Vi er fordelt på fem lokationer i henholdsvis Næstved, Nykøbing F., Holbæk, Roskilde og Slagelse. I Nykøbing F. deler sygeplejerskeuddannelsen Campus Nykøbing med to andre professionsuddannelser. Vores underviserteam i Nykøbing F. består af forskellige faglige og personlige profiler, som har engagement, samt de studerende og faglighed i højsædet. Derudover er vi også en sjov og energisk gruppe at samarbejde med, og vi løfter i flok.

Du bliver en del af et mindre team, som sammen med dig underviser sygeplejestuderende på hele uddannelsen. Teamet byder på tæt faglig sparring og nærhed i et lille og spændende sundhedsfagligt miljø. Du vil derudover indtræde i andre arbejdsfælleskaber i Center for Sygepleje på efter- og videreuddannelsen og/eller i forskningen afhængig af din kompetencer og præferencer.

Sådan ansøger du
  • Ansættelse sker efter gældende overenskomst på statens område.
  • Stillingen er på fuld tid og vi vil gerne have at du begynder senest den 1. marts 2021.
  • Hvis du har nogle spørgsmål til stillingen, kan du kontakte uddannelsesleder Ann-Berit Schelde på tlf. 7248 3182
  • Ansøgning og relevante bilag sendes via vores rekrutteringssystem her (https://phabsalon.dk/om-professionshoejskolen-absalon/ledige-stillinger/) eller ved at klikke på ”Søg stillingen” til højre på denne side senest onsdag, den 20. januar 2021.
  • Vi forventer at holde samtaler tirsdag, den 26. januar 2021 og 2. samtaler torsdag, den 28. januar 2021.

Vi ønsker, at medarbejderstaben afspejler det omgivende samfund, og vi opfordrer derfor alle interesserede uanset køn, kulturel og etnisk baggrund til at søge stillingen.

Om Absalon
Professionshøjskolen Absalon er Region Sjællands største uddannelsesinstitution med 13 forskellige professionsbacheloruddannelser fordelt på i alt otte byer i regionen. Vores ambition er at bidrage til øget velfærd og vækst i Region Sjælland gennem fremragende uddannelser og rollen som regional udviklingspartner. Vores studerende og samarbejdspartnere er det ubestridte centrum for vores arbejde, lige som vi lægger vægt på at være en rigtig god, fællesskabsbaseret og udviklende arbejdsplads. Vi er 750 medarbejdere, og vi har 8.300 studerende på vores uddannelser og 3.500 i efter- og videreuddannelse.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.