Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

M/S Museet for Søfart søger deltids driftsmedarbejder med stærk selstændig profil

M/S Museet for Søfart søger en dygtig, engageret og selvstændig driftsmedarbejder på deltid i 20 timer, med lyst til at være med til at sikre en stabil drift og en spændende udvikling af driften på ét af Danmarks mest moderne museer.

Vores nye kollega vil indgå i et lille team som varetager driften og udvikling af museets bygninger, udstillings- og fronthouse faciliteter.

 M/S Museet for Søfart åbnede i 2013 i nye spektakulære arkitektoniske rammer omkring en tørdok i Helsingør. Det internationalt prisbelønnede museum, tegnet af BIG, sætter rammen for ambitionen om at blive en af verdens førende maritime museer og vise Danmarks rolle i nutidens og fortidens globale søfart.

 Som driftsmedarbejder skal du:

  • Sikre den daglige drift af udeområder, såsom fjernelse af affald, rengøring af pumpestation og tømning af skraldespande, så vores gæster møder et pænt og rent museum.
  • Sikre en god kontakt med eksterne leverandører, såsom gartner og snerydning eller service af vores pumpestation.
  • Deltage i den almindelige bygningsdrift og vedligehold med forskelligt håndværksmæssigt arbejde og rengøringsarbejde.
  • Være venlig, imødekommende og serviceminded i forhold til museets gæster, frontpersonale og dine kollegaer. 

Du

  • Har formentlig allerede en deltidsstilling andet sted, og ønsker nogle flere timer.
  • Har skruet hænderne godt på, gerne med en håndværksmæssige baggrund.
  • Har arbejdet med noget lignende, såsom vicevært.
  • Er ikke bange for at tage fat såvel udenfor som indenfor.
  • Er selvstændig og kvalitetsbevidst.
  • Er udadvendt, hjælpsom og fleksibel.

Vi tilbyder:

En arbejdsplads med store ambitioner og fokus på kvalitet i alt hvad vi gør. Du får gode kollegaer og frihed under ansvar og mulighed for at præge et internationalt anerkendt museum.  

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen som driftsmedarbejder er en deltidsstilling, gerne med start 1. maj 2018, eller så hurtigt som muligt derefter.

Der må påregnes weekend- og aftenarbejde i begrænset omfang. M/S Museet for Søfart ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle interesserede uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. 

Yderligere oplysninger

Du er velkommen til at ringe til museets Drift og Sikkerhedschef, Michael Krabbe Kiær på 2497 7340, hvis du ønsker at høre mere om stillingen. Vi opfordrer ansøgere til at besøge museet og se udstillingerne og bygningerne inden en eventuel ansøgning. 

Ansøgningsfrist og jobsamtaler

Skriv ”Driftsmedarbejder” i emnefeltet og send din ansøgning med et cv og evt. anbefaling til mkk@mfs.dk, senest mandag den 20. april 2018.

M/S Museet for Søfart, Ny Kronborgvej 1, 3000 Helsingør. Hjemmeside: www.mfs.dk


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her