Multimediedesigner med et skarpt digitalt og internationalt mindset

FLEXA har høje ambitioner for fremtiden og ønsker at give kunderne den bedste digitale oplevelse, derfor søger vi efter en ny kollega til marketingafdelingen, der kan styrke den digitale identitet og skabe en visuel rød tråd på alle touchpoints.

Om jobbet
Som multimediedesigner hos FLEXA får du en stilling i en veletableret international virksomhed, der arbejder både med e-commerce, franchise og B2B. FLEXA har høje ambitioner for fremtiden og ønsker at give kunderne den bedste digitale oplevelse. Derfor søges nu en skarp multimediedesigner, som led i et øget strategisk fokus på digitalisering af marketingindsatsen. Som multimediedesigner bliver det dit ansvar, at bidrage til en styrkelse af den digitale identitet og den visuelle røde tråd på alle touchpoints. Du skaber visuelle produktioner, der giver den bedste og mest effektfulde kundeoplevelse.

Dine opgaver bliver en bred vifte af opgaver herunder:

  • Bidrage til videreudvikling og vedligeholdelse af digitale kataloger
  • Bidrage til videreudvikling og vedligeholdelse af landingpages, forsider m.v.
  • Optimering af grafiske elementer der visuelt øger kundernes online shopping oplevelse
  • Udarbejdelse af grafiske elementer til e-mails, sociale medier, digital marketing m.v.
  • Udarbejdelse af animationer, infographics og ikoner
  • I samarbejde med webafdelingen sikre en stærk digital identitet
  • Håndtering af 3D billeder
  • Ansvarlig for billedbibliotek

Du skal forvente, at der udover de digitale opgaver også vil være offline marketing opgaver som POS, kataloger og flyers det første års tid, hvorefter jobbet bliver mere og mere digitalt.

Du bliver en del af et fagligt dygtigt og socialt stærkt marketingteam med kontor i Århus og får reference til marketingchefen.

Om dig
Du har et skarpt digitalt mindset og forstår at sætte dine kompetencer i spil. Det stiller krav til en opdateret digital værktøjskasse, evnen til at formidle budskaber gennem grafik og modet til at udfordre og bidrage med ideer.

Du har bred forståelse for grafisk design og visuel kommunikation og evner at skabe content, der er i tråd med FLEXAs brandidentitet. Du er kreativ og har sans for æstetik, detaljer og finish, og så er du naturligvis opdateret med de seneste grafiske tendenser og har en udpræget passion for det digitale univers.

Din arbejdsstil er struktureret, og du er i stand til at håndtere flere opgaver sideløbende. Der er travlt i afdelingen, og derfor skal du kunne arbejde med højt produktionsoutput, så deadlines overholdes. Effektiviteten kommer også af, at du leverer høj kvalitet, hver gang, gennem grundighed og sans for detaljen.

Værktøjskassen indeholder erfaring med Confect, Smartley, Canva, Indesign, Photoshop og Illustrator. Har du erfaring med video, motion graphics, gameification, wireframing, sketching eller prototyping, er det en fordel. Måske har du en baggrund som grafisk designer efterfulgt af en multimediedesigneruddannelse.

Du skal være flydende i engelsk såvel skrift som tale.

FLEXA er dansk design og specialiserer sig i udvikling, produktion og salg af møbler og interiør til børneværelset. Virksomheden er repræsenteret i 50 lande. Alle FLEXA produkter er designet til at skabe et trygt og stimulerende miljø, som vokser i takt med barnets udvikling. FLEXA bruger sin viden om børn til at skabe verdens bedste funktionelle, legende og bæredygtige produkter til børneværelset. Læs mere om FLEXA på www.flexaworld.com

Send din ansøgning på engelsk til PRO&CO allerede i dag via knappen ”Søg stillingen”.

Den nye medarbejder forventes at tilføre kompetencer og værktøjer, som FLEXA ikke allerede har i dag. Du opfordres derfor til i din ansøgning at fremhæve, hvor du kan gøre en forskel, i forhold til det du kan afkode på FLEXAs nuværende digitale tilstedeværelse.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.