Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Murer

Dygtig murer søges, til arbejde indenfor følgende speciel områder.  

  • Bygnings renovering og reparation – vægge, gulve og lofter, her i blandt murværk, puds reperation af vægge og lofter, isolering mm.
  • Opmuring af murværk i sten, Leca og porrebeton. 
  • Tagarbejde - lægning af tegl, muring af rygninger og grater.
  • Pudssystemer - netpuds, puds på facadeisolering, kalkpuds mm.
  • Flise reparationer & nylægninger af fliser, her i blandt etablering af nye badeværelser og flisegulve samt flisevægge mm. NB: Hvis du foretrækker ikke at lave fliser har vi andre til dette og det er derfor ikke et krav at du har erfaring med flisearbejde.
  • Spjæld arbejde – små reparationer hos private, erhverv og offentlige - Hvis du foretrækker ikke at lave spjældarbejde har vi andre til dette og det er derfor ikke et krav at du har erfaring med spjældarbejde.
  • Service sager hvor man tildeles sin egen mindre byggesag som man styrer fra start til slut, bestiller materialer, planlægger arbejdet og udfører arbejdet selvstændigt. NB: Hvis du foretrækker ikke at lave service arbejde har vi andre til dette og det er derfor ikke et krav at du har erfaring med servicearbejde.
  • Byggepladser hvor du bliver tilknyttet en af vores større byggesager, hvor du bliver en del af et større hold af murere, som tildeles større byggesager som vi løbende vinder. NB: Hvis du foretrækker ikke at arbejde på større byggeplader, har vi andre til dette og det er derfor ikke et krav at du har erfaring med større byggepladser.
  • Nedrivning.
  • Bortkørsel af affald.

Det er ikke et krav at du skal kunne udføre alle opgaverne, da dette kan tillæres senere, dog skal du have erfaring inden for murfaget fra tidligere job, og du skal kende de forskellige aspekter i jobbet. 

Arbejdet vil bestå i at du selvstændigt eller sammen med en kollega får tildelt mindre og mellemstore opgaver som i skal styre på egen hånd fra start til slut – derfor skal du være en selvstændig og erfaren person med sans for kvalitet inden for dit erhverv og kunne tage egne selvstendige beslutninger omkring arbejdets udførsel.

Du vil få tildelt en løn efter kvalifikation. Der er arbejde mange år frem, til den rette person.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.