Murer søges - god løn

Murer søges - god løn
Try&Hire med henblik på fastansættelse.

For en virksomhed nær Kolding, søger vi en dytig faglært murer til fast arbejde med opstart når den rette kandidat er fundet. Der er tale om en fuldtidsstilling på 37 timer i ugen og arbejdstiden er fra 07.

Arbejdsopgaverne vil være alt indenfor murerfaget.

Om dig:
- Er faglært murer og kan arbejde selvstændigt
- Har en god kvalitetssans 

Hvis det lyder som noget for dig, så må du rigtig gerne sende dit CV til os på vejle@work4all.nu mærket "Murer Kolding" eller ring til os på 70223311


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Murersjak

MURERMESTER ANDERS BOVÉ ApS

Hedensted
Grundet travlhed søges murersjak Arbejdet vil værer nybyggeri skalmuring af parcelhus. Der stilles firmabil til rådighed. Akkordløn kan påregnes. Ring på telf. nr. 40544348, hvis dette har vakt interesse.
Indrykket:2. april 2018
Udløbsdato:28. maj 2018

Murersvend søges.

Trekantens Murerforretning ApS

Hedensted
Murersvend søges til varigt arbejde. Der er tale om varieret murerarbejde, hovedsageligt i trekantområdet . Det er et krav at du kan tale og forstå dansk, på tilfredsstillende niveau. Vi kan tilbyde: * Gode ansættelsesforhold. * Egen bil. * Varieret...
Indrykket:4. april 2018
Udløbsdato:30. maj 2018

Service murer søges

MURERMESTER ANDERS BOVÉ ApS

Hedensted
Grundet travlhed søger vi en dygtig alsidig service murer. Attraktiv løn tilbydes. Firmabil stilles til rådighed. Har du lyst til at høre mere, ring til mig på nr. 4054 4348.
Indrykket:18. april 2018
Udløbsdato:13. juni 2018

Murersvend med ledelsesansvar til ansættelse i funktionærstilling

HORSENS MURER SERVICE ApS

Hedensted
Vi søger en Murersvend med ledelsesansvar, til ansættelse i funktionærstilling. Kan du li at være murer, og ønsker du samtidig lidt mere end det på sigt, så har du lige nu mulighed for at blive en del af holdet. Vi er en kvalitetsbevidst landsdækken...
Indrykket:23. april 2018
Udløbsdato:2. maj 2018

Murersvend søges

MURERFIRMAET P. M. HENRIKSEN ApS

Silkeborg
Vi er en mindre virksomhed, der udfører alle slags opgaver indenfor murerfaget. Vi søger en dygtig murersvend, som er stabil og kan arbejde selvstændigt. Ring til Claus på tlf. 40 44 92 60, hvis ovenstående har fanget din interesse.
Indrykket:24. april 2018
Udløbsdato:19. juni 2018