Murer søges til MT Totalbyg

MT Totalbyg søger uddannet murer til alsidige opgaver på fuldtid.
Du skal være faglært murer og have bred erfaring med byggeprojekter.

Vores teams er næsten altid på opgaven fra start til slut, så du skal kunne gennemføre et byggeprojekt. Du skal desuden være arbejdsom og kvalitetsbevidst.


Du skal trives med at arbejde i små teams. Du skal være stabil, servicemindet og skal sætte pris på at udføre et flot stykke arbejde.


For nærmere oplysninger kontakt ejer Lars Skotte Andersen på tlf. 40421066 eller mail lars@mttotalbyg.dk

Samtaler bliver afholdt løbende.


MT Totalbyg er en erfaren virksomhed med en strategi om, at fokusere vores forretning, sætte kunden i fokus og skabe gejst hos medarbejderne.


Håndværksmæssigt er vi en virksomhed med mere end 40 års erfaring, med dygtige og erfarne folk i teamet, der kan løse alle byggeopgaver.


MT Totalbyg fokuserer på privatmarkedet. Vi ser et behov i markedet lige dér, hvor private kan få løst deres byggeopgaver af en seriøs håndværkervirksomhed, specialiseret i netop deres behov.I fremtiden vil man derfor se, at vi primært laver byggeprojekter, tilbygninger og ombygning for private, både i deres primære bolig, og i sommerhusene.

 


 


 

 
Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.