Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Murer søges til spjæld-/servicearbejde

Vores kunde beliggende i Aarhus søger en dygtig murer til at indgå i deres team. Hos kunden er opgaverne mangeartede, og ikke to dage er ens. Til lige netop denne funktion søger vi dog en person, der brænder for spjæld/service, og som primært har lyst til at arbejde med dette.

Udover at have mureropgaver har denne kunde også andre håndværkere ansat, så du kan forvente at få mange kolleger, der varetager forskellige funktioner, og som er eksperter på hvert deres felt. Deres murerafdeling arbejder med en bred vifte af opgaver, så du vil både komme ud til større projekter samt mindre indvendige og udvendige opgaver.

Hvis du bliver ansat her, kan vi tilbyde dig:

-Attraktiv løn efter kvalifikationer
-Et spændende job, hvor to dage aldrig er ens
-En mulighed for at arbejde både selvstændigt og i teams
-At blive en del af en arbejdsplads med plads til udvikling af den enkelte medarbejder
-Kolleger med et højt fagligt niveau-Mulighed for firmabil

Din profil:

-Du er udlært murer
-Du har en faglig stolthed og går ikke på kompromis med kvaliteten af dit arbejde
-Du brænder for dit fag og er en stabil arbejdskraft
-Du er pligtopfyldende
-Du taler dansk
-Du har kørekort B

Vores kunde vil gerne have deres nye medarbejder i gang så hurtigt som muligt, så vi gennemgår ansøgningerne løbende. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Sales Manager Kasper Bie Roede på tlf. 24981031

Om Randstad

Hos Randstad hjælper vi mennesker og virksomheder med at udnytte deres fulde potentiale. Vi kombinerer viden med moderne teknologi for at skabe forandringer, der hjælper mennesker fremad. Vi kalder det Human Forward. Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.800 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over. I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg, Kolding og Esbjerg. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.