Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Murer Til Århus- GOD LØN-

For Murervirksomhed i Århus søger vi murere til FASTE stillinger med GOD LØN.

 

Lidt om virksomheden 

Virksomheden arbejder Med alt inde for murerfaget, ligesom de også laver det tilknyttede murerarbejde. Opgaverne er både for private, erhverv og det offentligt.

Du bliver i en stilling, hvor du primært kommer til at arbejder med skalmuring, men øvrige mureropgaver kan også forekomme, såsom flisearbejde

 

Hvad skal du kunne?

Du er uddannet murer, og er dygtig til dit fag. Du har erfaring med skalmuring og flisearbejde

 

Ring på tlf. 27570673 og få en uforpligtende snak med os, da vi hele tiden mangler dygtige folk.

 

Lyder det spændende? Så send din ansøgning og CV til

 

Mærk din ansøgning: ”Murer”


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330008502Phoenix-9fdf88cd12019-04-16T00:00:00Murer Til Århus- GOD LØN-

For Murervirksomhed i Århus søger vi murere til FASTE stillinger med GOD LØN.

 

Lidt om virksomheden 

Virksomheden arbejder Med alt inde for murerfaget, ligesom de også laver det tilknyttede murerarbejde. Opgaverne er både for private, erhverv og det offentligt.

Du bliver i en stilling, hvor du primært kommer til at arbejder med skalmuring, men øvrige mureropgaver kan også forekomme, såsom flisearbejde

 

Hvad skal du kunne?

Du er uddannet murer, og er dygtig til dit fag. Du har erfaring med skalmuring og flisearbejde

 

Ring på tlf. 27570673 og få en uforpligtende snak med os, da vi hele tiden mangler dygtige folk.

 

Lyder det spændende? Så send din ansøgning og CV til

 

Mærk din ansøgning: ”Murer”

2019-06-04T01:06:34.960 For Murervirksomhed i Århus søger vi murere til FASTE stillinger med GOD LØN. Lidt om virksomheden Virksomheden arbejder Med alt inde for murerfaget, ligesom de også laver det tilknyttede murerarbejde. Opgaverne er både for private, erhverv og det offentligt. Du bliver i en stilling, hvor du primært kommer til at arbejder med skalmuring, men øvrige mureropgaver kan også forekomme, såsom flisearbejde Hvad skal du kunne? Du er uddannet murer, og er dygtig til dit fag. Du har erfaring med skalmuring og flisearbejde Ring på tlf. 27570673 og få en uforpligtende snak med os, da vi hele tiden mangler dygtige folk. Lyder det spændende? Så send din ansøgning og CV til Mærk din ansøgning: Murer11jobnet9fdf88cd100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-06-03T00:00:0000010EuropaDanmarkFyn & Sydfynske øerFynOdense3504420Job InWest Vikar11Vikarvej 15000Odense CDKDanmark0
lc@jobinwest.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent741767JobNet4972286497228610008-04-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=9fdf88cdhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=9fdf88cdhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=9fdf88cd&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=9fdf88cd&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Bygge_og_anlaeg/7.jpgMurer Til Århus- GOD LØN-12007971Dansk3Læse/ tale712204Murer21Bygge og anlæg361384482Louise Christiansenlc@jobinwest.dkDKDanmarkDKDanmark330068460Murer søges til FynRobot For virksomhed beliggende nær Odense, søger vi dygtige murer. Stillingen er fuldtid på 37 timer i ugen, og med mulighed for fastansættelse for de rette. Vi forventer, at du: - er udlært murer - har minimum et par års erfaring - kan arbejde selvstændigt og effektivt Virksomheden tilbyder: - løn efter kvalifikationer - gode arbejdsforhold - dygtige kollegaer Lyder dette som noget for dig, så send os dit CV, samt en kort ansøgning til odense@work4all.nu - mærk ansøgningen murer Fyn Vi kan kontaktes på 70223311 ved spørgsmål

For virksomhed beliggende nær Odense, søger vi dygtige murer.

Stillingen er fuldtid på 37 timer i ugen, og med mulighed for fastansættelse for de rette. 

 

Vi forventer, at du: 

- er udlært murer 

- har minimum et par års erfaring 

- kan arbejde selvstændigt og effektivt 

 

Virksomheden tilbyder:

- løn efter kvalifikationer 

- gode arbejdsforhold 

- dygtige kollegaer

 

Lyder dette som noget for dig, så send os dit CV, samt en kort ansøgning til odense@work4all.nu - mærk ansøgningen "murer Fyn"

Vi kan kontaktes på 70223311 ved spørgsmål 

 

Work4all ApSOdense C2019-08-05T00:00:002019-09-30T00:00:00
330065583Dygtig murer søges til Odense SVRobot Er du faglært murer, og har du erfaring med gasbeton? Søger du nye muligheder inden for dit fag og drømmer om at blive del af en virksomhed, hvor kvalitet er i højsædet og medarbejdernes velbefindende altafgørende? Så læs mere om en spændende stilling her. Vi er et firma med en lang historie, som startede helt tilbage i 1953 og blev i familien indtil 1997, hvor vi ændredes til et aktieselskab. Undertiden har virksomheden skiftede navn og selvsagt også ejere, men en ting har holdt ved hele vejen igennem nemlig murerarbejde i topklasse og godt håndværk. Nu søger vi en kvalificeret murer til at blive en del af vores team fast. Grunden til at vi har været i branchen så mange år, ligger i, at vi altid har leveret kvalitetsbevidste løsninger og god service. For at opretholde denne standard skal du være faglært og have omkring 5 års erfaring med faget. Vi går op i at være innovative og altid have kendskab til og benytte os af den nyeste teknologi på området, så det forventes, at du har mod på at udvikle dig endnu mere og følge med tiden.Vi udfører bygge- og anlægsopgaver for et væld af forskellige kunder og løser opgaver inden for murer-, jord-, kloak-, fundering- og betonarbejde samt service og vedligeholdelse af bygninger. Dine arbejdsopgaver vil specielt være med beton montage, og derfor er det vigtigt, at du har erfaring med gasbeton.Hos os lægger vi stor vægt på at hver enkelt medarbejder trives og har det godt, når de er på arbejde. Et godt arbejdsmiljø, som lever op til alle sikkerhedsbestemmelser, er vigtigt for os. Vi tilbyder en timeløn på 180 kr. i timen, søger med henblik på fastansættelse og har opstart hurtigst muligt.Det forventer vi af dig: Du er faglært og har ca. 5 års erfaring fra branchen Du er indstillet på at være en aktiv del af vores arbejdsplads Du er kvalitetsbevidst i dit arbejde og formår at agere serviceminded Du kan arbejde selvstændigt såvel som del af et hold Det kan du forvente af os: En timeløn på 180 kr. i timen samt hurtig opstart Muligheden for fastansættelse såfremt vi passer sammen En arbejdsplads som følger med udviklingen og altid benytter den nyeste teknologi Arbejdsopgaver inden for beton montage og mulighed for andre varierede opgaver inden for faget At blive del af en arbejdsplads som følger overenskomsten og har gode arbejds- samt ansættelsesvilkår Hvis du er interesseret i stillingen, bedes du kontakte vores konsulent Laura Toft. Kontaktoplysninger findes i boksen.Husk at vedhæfte reference nr. 125954Vi glæder os til at høre fra dig!

Er du faglært murer, og har du erfaring med gasbeton? Søger du nye muligheder inden for dit fag og drømmer om at blive del af en virksomhed, hvor kvalitet er i højsædet og medarbejdernes velbefindende altafgørende? Så læs mere om en spændende stilling her.

Vi er et firma med en lang historie, som startede helt tilbage i 1953 og blev i familien indtil 1997, hvor vi ændredes til et aktieselskab. Undertiden har virksomheden skiftede navn og selvsagt også ejere, men en ting har holdt ved hele vejen igennem; nemlig murerarbejde i topklasse og godt håndværk. 

Nu søger vi en kvalificeret murer til at blive en del af vores team fast. Grunden til at vi har været i branchen så mange år, ligger i, at vi altid har leveret kvalitetsbevidste løsninger og god service. For at opretholde denne standard skal du være faglært og have omkring 5 års erfaring med faget. Vi går op i at være innovative og altid have kendskab til og benytte os af den nyeste teknologi på området, så det forventes, at du har mod på at udvikle dig endnu mere og følge med tiden.

Vi udfører bygge- og anlægsopgaver for et væld af forskellige kunder og løser opgaver inden for murer-, jord-, kloak-, fundering- og betonarbejde samt service og vedligeholdelse af bygninger. Dine arbejdsopgaver vil specielt være med beton montage, og derfor er det vigtigt, at du har erfaring med gasbeton.

Hos os lægger vi stor vægt på at hver enkelt medarbejder trives og har det godt, når de er på arbejde. Et godt arbejdsmiljø, som lever op til alle sikkerhedsbestemmelser, er vigtigt for os. Vi tilbyder en timeløn på 180 kr. i timen, søger med henblik på fastansættelse og har opstart hurtigst muligt.

Det forventer vi af dig:

 • Du er faglært og har ca. 5 års erfaring fra branchen
 • Du er indstillet på at være en aktiv del af vores arbejdsplads
 • Du er kvalitetsbevidst i dit arbejde og formår at agere serviceminded
 • Du kan arbejde selvstændigt såvel som del af et hold


Det kan du forvente af os:

 • En timeløn på 180 kr. i timen samt hurtig opstart
 • Muligheden for fastansættelse såfremt vi passer sammen
 • En arbejdsplads som følger med udviklingen og altid benytter den nyeste teknologi
 • Arbejdsopgaver inden for beton montage og mulighed for andre varierede opgaver inden for faget
 • At blive del af en arbejdsplads som følger overenskomsten og har gode arbejds- samt ansættelsesvilkår


Hvis du er interesseret i stillingen, bedes du kontakte vores konsulent Laura Toft. Kontaktoplysninger findes i boksen.
Husk at vedhæfte reference nr. 125954

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kandidaterne ApSOdense SV2019-07-30T00:00:002019-09-20T00:00:00
330076273Alsidig murer søgesRobot Murer søges ZentroPeople søger for kunde i Odense, 2 erfarne murersvende. Der er tale om en fast stilling, med opstart hurtigst muligt. Arbejdsopgaverne Skalmuring Pudsning af facader Nybygning renovering Flisearbejde Støbning Alt indenfor murerfaget kan påregnes Vi forventer At du er uddannet murer med erfaring fra faget At du arbejder selvstændig og er kvalitetsbevidst At du indgår i teams og kan samarbejde med øvrige håndværkere At du har et energisk drive og har mod på spændende opgaver At du er mødestabil At du taler, forstår og skriver dansk Du har kørekort. Vi tilbyder Et job hos en mindre murermester Attraktiv lønpakke Virksomheden arbejder udelukkende på Fyn En arbejdsplads med gode kollegaer og ordnede forhold Send din ansøgning og CV til ZentroPeople, Helen J. Tokebjerg på hjt@zentropeople.dk. De indkomne ansøgninger vurderes løbende. Vi venter gerne på den rigtige kandidat. Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte os for yderligere information

Murer søges

ZentroPeople søger for kunde i Odense, 2 erfarne murersvende.

Der er tale om en fast stilling, med opstart hurtigst muligt.

 

Arbejdsopgaverne

 • Skalmuring
 • Pudsning af facader
 • Nybygning/renovering
 • Flisearbejde
 • Støbning
 • Alt indenfor murerfaget kan påregnes

 

Vi forventer

 • At du er uddannet murer med erfaring fra faget
 • At du arbejder selvstændig og er kvalitetsbevidst
 • At du indgår i teams og kan samarbejde med øvrige håndværkere
 • At du har et energisk drive og har mod på spændende opgaver
 • At du er mødestabil
 • At du taler, forstår og skriver dansk
 • Du har kørekort.

 

Vi tilbyder

 • Et job hos en mindre murermester
 • Attraktiv lønpakke
 • Virksomheden arbejder udelukkende på Fyn
 • En arbejdsplads med gode kollegaer og ordnede forhold

 

Send din ansøgning og CV til ZentroPeople, Helen J. Tokebjerg på hjt@zentropeople.dk.

De indkomne ansøgninger vurderes løbende.

Vi venter gerne på den rigtige kandidat.

Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte os for yderligere information

 

 

 

 

 

ZentroPeople ApSOdense C2019-08-21T00:00:002019-09-26T00:00:00
330090643Murer til Sønderborg området - FAST STILLINGRobot Murer til Sønderborg området På vegne af kunde søger vi murer med god løn og fastansættelse! Om jobbet Vi søger en faglært murer. Du bliver en del af et dygtigt murerteam, hvor der lægges vægt på faglig stolthed og kvalitetsbevidsthed. Arbejdsopgaverne vil spænde bredt, så du vil have en afvekslingsrig hverdag og indgå i spændende projekter med mulighed for at arbejde såvel selvstændigt som i et team. Om dig: Du er faglært murer og dygtig til dit fag. Du sætter en ære i at lave et godt stykke arbejde, har gå-på-mod, er positiv, mødestabil og fleksibel. Du må gerne have et par års erfaring, men dette er ikke et krav. Lyder det som noget for dig, så send dit CV til ca@jobinwest.dk Mærk din ansøgning MURER SØNDERBORG .

Murer til Sønderborg området

På vegne af kunde søger vi murer 

med god løn og fastansættelse!

Om jobbet

Vi søger en faglært murer. Du bliver en del af et dygtigt murerteam, hvor der lægges vægt på faglig stolthed og kvalitetsbevidsthed. Arbejdsopgaverne vil spænde bredt, så du vil have en afvekslingsrig hverdag og indgå i spændende projekter med mulighed for at arbejde såvel selvstændigt som i et team.

 

Om dig:

Du er faglært murer og dygtig til dit fag. Du sætter en ære i at lave et godt stykke arbejde, har gå-på-mod, er positiv, mødestabil og fleksibel. Du må gerne have et par års erfaring, men dette er ikke et krav.  

Lyder det som noget for dig, så send dit CV til ca@jobinwest.dk Mærk din ansøgning ”MURER SØNDERBORG”.

 

Job InWest VikarOdense M2019-09-16T00:00:002019-09-20T00:00:00
330090702Murer søges til Fyn - FAST STILLING - GOD LØNRobot Murer søges til Fyn - FAST STILLING - GOD LØN For travl samarbejdsvirksomhed på Fyn, søger vi dygtige murer. Der er tale om en fast stilling! Ved rette kandidat gives der GOD LØN! Om dig: Du er kvalitetsbevistDu er mødestabil og pligtopfyldendeDu har faglig stolthedDu kan arbejde selvstændigt, samt være en teamplayerDu har kørekort katagori B, Du levere altid et godt og profesionelt stykke arbejde Om jobbet:Firmaet laver alt inden for faget og favner bredt ift. opgaver. Altså vil der være opgaver ifm. nybyggeri, renoveringer og service. Er det dig vi søger, så send dit CV til ca@jobinwest.dk ved spørgsmål ting Casper på 27570673 Mærk din ansøgning med: Murer Fyn Der er 1 ledig stilling

Murer søges til Fyn - FAST STILLING - GOD LØN

For travl samarbejdsvirksomhed på Fyn, søger vi dygtige murer

Der er tale om en fast stilling! 

Ved rette kandidat gives der GOD LØN! 

 

Om dig:

Du er kvalitetsbevistDu er mødestabil og pligtopfyldendeDu har faglig stolthedDu kan arbejde selvstændigt, samt være en teamplayer

Du har kørekort katagori B, Du levere altid et godt og profesionelt stykke arbejde Om jobbet:Firmaet laver alt inden for faget og favner bredt ift. opgaver. Altså vil der være opgaver ifm. nybyggeri, renoveringer og service.  

 

Er det dig vi søger, så send dit CV  til ca@jobinwest.dk  ved spørgsmål ting Casper på 27570673

 

Mærk din ansøgning med: "Murer Fyn" 

Der er 1 ledig stilling

Job InWest VikarOdense M2019-09-16T00:00:002019-09-20T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Murer søges til Fyn

Work4all ApS

Odense C
For virksomhed beliggende nær Odense, søger vi dygtige murer. Stillingen er fuldtid på 37 timer i ugen, og med mulighed for fastansættelse for de rette. Vi forventer, at du: - er udlært murer - har minimum et par års erfaring - kan arbejde selvstænd...
Indrykket:5. august 2019
Udløbsdato:30. september 2019

Dygtig murer søges til Odense SV

Kandidaterne ApS

Odense SV
Er du faglært murer, og har du erfaring med gasbeton? Søger du nye muligheder inden for dit fag og drømmer om at blive del af en virksomhed, hvor kvalitet er i højsædet og medarbejdernes velbefindende altafgørende? Så læs mere om en spændende stilli...
Indrykket:30. juli 2019
Udløbsdato:20. september 2019

Alsidig murer søges

ZentroPeople ApS

Odense C
Murer søges ZentroPeople søger for kunde i Odense, 2 erfarne murersvende. Der er tale om en fast stilling, med opstart hurtigst muligt. Arbejdsopgaverne Skalmuring Pudsning af facader Nybygning renovering Flisearbejde Støbning Alt indenfor murerfage...
Indrykket:21. august 2019
Udløbsdato:26. september 2019

Murer til Sønderborg området - FAST STILLING

Job InWest Vikar

Odense M
Murer til Sønderborg området På vegne af kunde søger vi murer med god løn og fastansættelse! Om jobbet Vi søger en faglært murer. Du bliver en del af et dygtigt murerteam, hvor der lægges vægt på faglig stolthed og kvalitetsbevidsthed. Arbejdsopgave...
Indrykket:16. september 2019
Udløbsdato:20. september 2019

Murer søges til Fyn - FAST STILLING - GOD LØN

Job InWest Vikar

Odense M
Murer søges til Fyn - FAST STILLING - GOD LØN For travl samarbejdsvirksomhed på Fyn, søger vi dygtige murer. Der er tale om en fast stilling! Ved rette kandidat gives der GOD LØN! Om dig: Du er kvalitetsbevistDu er mødestabil og pligtopfyldendeDu ha...
Indrykket:16. september 2019
Udløbsdato:20. september 2019