Murer, tømrer eller anden bygningsarbejder

Vi mangler en ny medarbejder til vores team af isoleringsfolk. Du møder dagligt ind i på lageret i Rødekro hvorfra vi kører ud i Sønderjylland, trekantsområdet og på fyn.

Løn, pension og sygeforsikring efter Bygge- og Anlægsoverenskomsten mellem 3F og Dansk Byggeri med tillæg jf. vores lokalaftale, herunder også overarbejdstillæg.

Vi betaler tillæg til timelønnen svarende til personlige kvalifikationer, evt. svendebreve og indsats. Timelønnen stiger automatisk jo længere du er ansat, og vi har årligt en fast stigning af timelønnen.

Du skal som minimum har kørekort til bil (og evt. trailer), men også meget gerne til lastbil (vi betaler et tillæg såfremt du har lastbilkørekort, forvogn). 

Kendskab til byggebranchen er en forudsætning. Gerne med erfaring inden for tømrer- eller murerfaget. Svendebrev er ikke et krav, men en fordel. 

Du skal være glad, venlig og servicemindet. Du skal kunne indgå i et team af dedikerede medarbejdere, og det er en fordel hvis du har kendskab til arbejde med iPad/tablets da en stor del af vores kommunikation kører via disse. Det er vigtigt at du er god fysisk form og kan tage fat. 

Arbejdet består i at isolere hulmure (udtage og isætte mursten), samt isolering af lofter. Alt med løsuld/granulat. Løsuld/granulat klør ikke som almindelig batts, da alt isolering udføres med maskiner. Vi har godt sikkerhedsudstyr og alt vores grej er af nyere dato. 

Som udgangspunkt kører vi 4-dags-uge mandag-torsdag kl. 07,00-17,00 og holder fredag fri.

Du er meget velkommen til at ringe til Martin på 3074 7489 og høre mere om jobbet.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Kloakrørlægger

ENTREPRENØR HANS JØRGEN KORSHOLM ANDERSEN

Aabenraa
Vi har forrygende travlt og søger derfor en kloakrørlægger eller struktør.Derfor søger vi en dygtig medarbejder til kloak-, entreprenør- og belægningsarbejde. Vi forventer at du har førerbevis til min. BE. Ønsker du yderligere oplysninger om jobbet ...
Indrykket:5. april 2018
Udløbsdato:31. maj 2018