Murere til vores Serviceafdeling

Skibbild Entreprise A/S søger murere til vores serviceafdeling med tiltrædelse snarest.

 

Det forventes, at du kan arbejde selvstændigt, har god ordenssans samt erfaring med flise- og klinkearbejde.

 

Arbejdet består typisk i udbedring af forsikringsskader via forsikringsselskaber i det midt- og vestjyske samt små-opgaver for den almindelige borger.

 

Vi kan tilbyde en alsidig hverdag, gode kolleger, løn efter kvalifikationer samt firmabil og mobiltelefon. Med stillingen følger desuden pensionsordning, arbejdstøj og evt. efteruddannelse.

 

Vi forventer, at du kan tale og skrive dansk, at du er serviceminded, fleksibel, har positiv erfaring med kundekontakt, og at du er åben over for nye og anderledes opgaver.

 

Du skal kunne samarbejde med de øvrige kolleger, og du skal kunne tilrettelægge en stor del af dit eget arbejde. Har du humor og en positiv indstilling i hverdagen, er det absolut et plus.

 

Derudover forventes det, at du har kørekort B.

 

Stillingen er på 37 timer ugentligt.

 

Ønsker du yderligere information, kan du kontakte serviceleder Michael Olsen på tlf.nr. 20 69 40 33 eller mail mo@s-e.as. Ansøgningsfristen er 22. januar 2020 klokken 12:00. Du skal sende din ansøgning i en mail til mo@s-e.as.dk. Vi holder løbende ansættelsessamtaler.

 

Om Skibbild Entreprise

Skibbild Entreprise er en entreprisevirksomhed med en spændende og stabil udvikling, og vores erfarne og engagerede medarbejdere sørger for at forene den mindre virksomheds personlighed, enkle administration og korte beslutningsveje med den store virksomheds kompetenceniveau. Skibbild Entreprise har en grundholdning, som afspejler åbenhed, ærlighed og faglig dygtighed med det mål, at levere det færdige byggeri i den aftalte kvalitet og til den aftalte tid - i en positiv samarbejdsproces med bygherre samt andre involverede aktører. Vi arbejder primært i Midt- og Vestjylland i entrepriseformer som total- og hovedentrepriser. Virksomheden har base i Skibbild, Vildbjerg og stillingen vil tage udgangspunkt herfra.

 

Vores virksomhed har egen jord-, kloak-, støbe-, tømrer-, og murerafdeling.

 

Skibbild Entreprise blev stiftet i 1976 og er i dag ejet af Kenneth Lodahl. Vi beskæftiger pt. ca. 68 medarbejdere.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.