Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Murersvend og beton medarbejder søges til spændende virksomhed i Dronninglund.

Er du faglært murer eller er du beton medarbejder og på udgik efter din nye arbejdsplads? Så er du måske vores næste kollega. Vi søger lige nu, til vores team i Dronninglund en murer og en betonmedarbejder.

 

Vi er totalleverandør inden for byggeri. Vi tager vores arbejde meget seriøst og vi er meget kvalitetsbevidste, hvilket giver de bedste resultater for både os og for vores kunder. Vi har mere end 30 års erfaring og vi holder os altid opdateret med nye teknologier og nye måder at arbejde på.

 

Vi laver små såvel som store opgaver både for private og for erhvervskunder. Det meste af vores arbejde er i Dronninglund og omegn, dog er der nogle enkelte opgaver andre steder i Danmark.

Lige nu er vi en medarbejderstab på cirka 20 murersvende, tømrersvende, maskinførere, special-arbejdere og lærlinge. Vi går meget op i at vores medarbejdere har det godt, og at de har mulighed for at efteruddanne sig og tage diverse kurser, der kan være med til at udvikle deres kompetencer.

 

Lige nu, søger vi flere folk til vores stab. Vi søger både en erfaren murersvend samt en beton medarbejder som har mod på at blive en del af vores team. Vores varemærke er kvalitet og godt håndværk, så for os, er det vigtigt at vores nye medarbejdere besidder stor faglig stolthed og går op i kvaliteten af arbejdet.

 

Sådan er du:

  • Du er faglært murer eller har erfaring med beton arbejde
  • Du udfører dine arbejdsopgaver med højest mulig kvalitet
  • Du har lyst til at videreudvikle dine kompetencer 

 

Sådan er vi:

  • Lønnen kan forhandles efter kvalifikationer
  • Vi tilbyder hurtig opstart
  • En arbejdsplads med høj faglig ekspertise

 

Interesseret?
Hvis du er interesseret i stillingen, bedes du kontakte Morten Sandvei job@kandidaterne.dk eller tlf: 53 76 91 71. Når du sender din ansøgning afsted bedes du huske at vedhæfte reference nr. 126395
 
Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.