Murersvende søges

Bo Michelsen A/S søger dygtige murersvende med erfaring med skalmuring til opgaver i det sydlige Jylland.

Vi har travlt med opgaver både i Esbjerg området og i Nordborg og Aabenraa. Dertil skal vi bruge murere som kan udføre selvstændige skalmuringsopgaver i akkord.

Såfremt dette har din/jeres interresse kan du/I kontakte Afdelingsleder Tage Stork på tlf. 40406030. Du kan også sende mail til tst@bomichelsen.dk.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330031105Phoenix-0a9adf5a12019-05-24T00:00:00Murersvende søges

Bo Michelsen A/S søger dygtige murersvende med erfaring med skalmuring til opgaver i det sydlige Jylland.

Vi har travlt med opgaver både i Esbjerg området og i Nordborg og Aabenraa. Dertil skal vi bruge murere som kan udføre selvstændige skalmuringsopgaver i akkord.

Såfremt dette har din/jeres interresse kan du/I kontakte Afdelingsleder Tage Stork på tlf. 40406030. Du kan også sende mail til tst@bomichelsen.dk.

Bo Michelsen A S søger dygtige murersvende med erfaring med skalmuring til opgaver i det sydlige Jylland. Vi har travlt med opgaver både i Esbjerg området og i Nordborg og Aabenraa. Dertil skal vi bruge murere som kan udføre selvstændige skalmuringsopgaver i akkord. Såfremt dette har din jeres interresse kan du I kontakte Afdelingsleder Tage Stork på tlf. 40406030. Du kan også sende mail til tst@bomichelsen.dk.11jobnet0a9adf5a100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-06-16T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandSyd- og SønderjyllandTønder3534427BO MICHELSEN A/S11Ribelandevej 376270TønderDKDanmark0tst@bomichelsen.dkDKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent767202JobNet4995130499513010024-05-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=0a9adf5ahttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=0a9adf5ahttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=0a9adf5a&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=0a9adf5a&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButton1Dansk3Læse/ tale712204Murer21Bygge og anlæg361890780Tage Storktst@bomichelsen.dkDKDanmarkDKDanmark330041732Udlægsmurer søges til byggeprojekter på Sjælland!Robot Vil du bygge videre på din erfaring? Jobbeskrivelse: For kunde i det sydvestjyske søger vi en dygtig murer, der skal indgå i et udlægger sjak på Sjælland. Du skal have all-round erfaring fra murerfaget, dog med nybyg, som en af dine spidskompetencer. Rekvirentvirksomheden har mange forskellige projekter i gang, så der vil være nok at lave året rundt. Hvis i er et makkerpar, er der god plads til jer begge. Primære arbejdsopgaver: Du skal være uddannet inden for murerfaget og du skal kunne udføre følgende Murerarbejde Tagarbejde Fugearbejde Pudsearbejde Facadebeklædning Flise og gulvarbejde Faglige kvalifikationer: Du er faglært murer Du har oparbejdet praktisk erfaring Du er all-round og alsidig Personlige kvalifikationer: Du er mødestabil Du har god fysik Du kan arbejde selvstændigt, såvel som i teams Du kommer når der kaldes Du skal kunne tale forstå dansk Ansøgning: Vi forventer en hurtig opstart, derfor skal du endelig tage kontakt til os hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig! Ring på 75452020 og tast 3 for JobTeamByg eller send din ansøgning samt CV til Dino Selimovic på mailadressen dse@jobteam.dk, mærket med Murer til udlæg .

Vil du bygge videre på din erfaring?

Jobbeskrivelse:

For kunde i det sydvestjyske søger vi en dygtig murer, der skal indgå i et udlægger sjak på Sjælland. Du skal have all-round erfaring fra murerfaget, dog med nybyg, som en af dine spidskompetencer. Rekvirentvirksomheden har mange forskellige projekter i gang, så der vil være nok at lave året rundt. Hvis i er et makkerpar, er der god plads til jer begge.

Primære arbejdsopgaver:

Du skal være uddannet inden for murerfaget og du skal kunne udføre følgende

 • Murerarbejde
 • Tagarbejde
 • Fugearbejde
 • Pudsearbejde
 • Facadebeklædning
 • Flise og gulvarbejde

Faglige kvalifikationer:

 • Du er faglært murer
 • Du har oparbejdet praktisk erfaring
 • Du er all-round og alsidig

Personlige kvalifikationer:

 • Du er mødestabil
 • Du har god fysik
 • Du kan arbejde selvstændigt, såvel som i teams
 • Du kommer når der kaldes
 • Du skal kunne tale/forstå dansk

Ansøgning:

Vi forventer en hurtig opstart, derfor skal du endelig tage kontakt til os hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig!

Ring på 75452020 og tast "3" for JobTeamByg eller send din ansøgning samt CV til Dino Selimovic på mailadressen dse@jobteam.dk, mærket med "Murer til udlæg".

JobTeam Esbjerg A/SRibe2019-06-12T00:00:002019-08-07T00:00:00
330028235Murerfirma søger murer og betonmedarbejderBasic Du skal: Have erfaring med at udføre de fleste former for murer- og støbearbejde. Kunne udføre de fleste arbejdsopgaver inden for arbejdsområder Nybyggeri af huse samt til- og ombygning. Kunne arbejde selvstændigt. Planlægge styre dine arbejdsopgaver, når vi arbejder i mindre teams. Have kørekort B.Arbejdsopgaverne: Dine arbejdsopgaver vil bestå i støbe- og murerarbejde samt reparationer. Ansættelsesvilkår: Der er tale om fastansættelse efter en kort prøveperiode. Løn efter faglige kvalifikationer og gældende overenskomst. Opstart snarest eller efter aftale. For yderligere information, kontakt Jørn Daugaard Pedersen, tlf. 40561606 Ring eller send en ansøgning og CV sendes via knappen Send ansøgning . Se mere på vores ansøgersite: https: daugaardbyg.brandero.com
Du skal:
 • Have erfaring med at udføre de fleste former for murer- og støbearbejde.
 • Kunne udføre de fleste arbejdsopgaver inden for arbejdsområder; Nybyggeri af huse samt til- og ombygning.
 • Kunne arbejde selvstændigt.
 • Planlægge/styre dine arbejdsopgaver, når vi arbejder i mindre teams.
 • Have kørekort B.
Arbejdsopgaverne:
Dine arbejdsopgaver vil bestå i støbe- og murerarbejde samt reparationer.

Ansættelsesvilkår:
Der er tale om fastansættelse efter en kort prøveperiode. Løn efter faglige kvalifikationer og gældende overenskomst. Opstart snarest eller efter aftale.

For yderligere information, kontakt Jørn Daugaard Pedersen, tlf. 40561606

Ring eller send en ansøgning og CV sendes via knappen "Send ansøgning".


Se mere på vores ansøgersite: https://daugaardbyg.brandero.com

ORS/Small/6f86db9b_logo.pngDaugaard Byg A/SVamdrup2019-05-21T15:01:06.7232019-06-24T00:00:00
330033898Murer søges til Syddansk HåndværkerserviceRobot Syddansk Håndværkerservice er 2. generation af en familieejet virksomhed i rivende udvikling. Vi viderefører 50 års erfaring inden for gulvbranchen og efter at havde udvidet med flere ydelser mærker vi en stor efterspørgsel. Vi søger derfor hurtigst muligt en murersvend til alle former for mureropgaver, der kan indgå i vores allerede veletablerede team af håndværkere. Du må gerne være nyuddannet. Du skal: have faglig stolthed, ligge en ære i dit arbejde og være villig til et gå den ekstra mil for kunden, da vi lægger utroligt meget vægt på kundeservice og lever af glade kunder. være indstillet på, at opgaverne ligger i hele Syddanmark, evt. længere væk. være villig til at rykke hurtigt ud, arbejde effektivt og være åben overfor udfordringer. have et kørekort. Det er en fordel hvis du: er omstillingsparat, villig til at indgå i all-around løsninger for kunden. ydermerer har cerfikater såsom epoxy certifikat, vådrumscertifikat, stillads kursus m.m. Vi tilbyder projektansættelse med henblik på en fuldtidsansættelse. På længere sigt vil ansvaret stige med kvalifikationerne såfremt ønsket om at få mere ansvar er til stede. Løn efter kvalifikationer. Send din ansøgning samt CV (gerne med billede) til info@syddansk-hs.dk Mark r i emnefeltet med Murer . Ansøgningsfrist er 16.juni Vi holder samtaler løbende, så tøv ikke med at sende din ansøgning allerede i dag. Vi ser frem til at modtage din ansøgning hurtigst muligt. Syddansk Håndværkerservice

Syddansk Håndværkerservice er 2. generation af en familieejet virksomhed i rivende udvikling. Vi viderefører 50 års erfaring inden for gulvbranchen og efter at havde udvidet med flere ydelser mærker vi en stor efterspørgsel.

Vi søger derfor hurtigst muligt en murersvend til alle former for mureropgaver, der kan indgå i vores allerede veletablerede team af håndværkere.

Du må gerne være nyuddannet. 

Du skal:

 • have faglig stolthed, ligge en ære i dit arbejde og være villig til et gå den ekstra mil for kunden, da vi lægger utroligt meget vægt på kundeservice og lever af glade kunder.
 • være indstillet på, at opgaverne ligger i hele Syddanmark, evt. længere væk.
 • være villig til at rykke hurtigt ud, arbejde effektivt og være åben overfor udfordringer. 
 • have et kørekort.

Det er en fordel hvis du:

 • er omstillingsparat, villig til at indgå i all-around løsninger for kunden.
 • ydermerer har cerfikater såsom epoxy certifikat, vådrumscertifikat, stillads kursus m.m.  

Vi tilbyder projektansættelse med henblik på en fuldtidsansættelse. På længere sigt vil ansvaret stige med kvalifikationerne såfremt ønsket om at få mere ansvar er til stede.

Løn efter kvalifikationer.

Send din ansøgning samt CV (gerne med billede) til info@syddansk-hs.dk Markér i emnefeltet med "Murer".

Ansøgningsfrist er 16.juni

Vi holder samtaler løbende, så tøv ikke med at sende din ansøgning allerede i dag.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning hurtigst muligt. 
Syddansk Håndværkerservice

Syddansk HåndværkerserviceNordborg2019-06-03T00:00:002019-06-16T00:00:00
330025294Erfaren skalmurer søges til stilling i ThorsøRobot Er du faglært murer og har erfaring inden for skalmuring? Kigger du efter nye udfordringer og brænder for en hverdag med frihed under ansvar samt gode og imødekommende kollegaer? Så se mere om en stilling i Thorsø her! Vi søger i øjeblikket en murer med forstand på skalmuring til en stilling i Thorsø. Der er tale om en fuldtidsstilling med henblik på fastansættelse, og derfor er det vigtigt at vi finder en faglært murer med flere års erfaring. Vi tilbyder en løn på 190kr. timen, med mulighed for forhandling alt efter dine kvalifikationer. Det forventer vi af dig: Du er faglært og har erfaring inden for skalmuring At du har kørekort B Du er ansvarsbevidst og formår at løse opgaver både selvstændigt og i fællesskab med andre At du er en holdspiller, som kan indgå som del af vores team Du er punktlig og mødestabil Det kan du forvente af os: 190 kr. timen En selvstændig hverdag At blive del af et professionelt team med højt humør En favorabel arbejdsplads med gode vilkår Hvis du er interesseret i stillingen, bedes du kontakte vores jobkonsulent Morten Sandvei. Oplysninger findes i kontaktboksen. Husk at vedhæft reference nr. 125891Vi glæder os til at høre fra dig!

Er du faglært murer og har erfaring inden for skalmuring? Kigger du efter nye udfordringer og brænder for en hverdag med frihed under ansvar samt gode og imødekommende kollegaer? Så se mere om en stilling i Thorsø her!

Vi søger i øjeblikket en murer med forstand på skalmuring til en stilling i Thorsø. Der er tale om en fuldtidsstilling med henblik på fastansættelse, og derfor er det vigtigt at vi finder en faglært murer med flere års erfaring. 

Vi tilbyder en løn på 190kr./timen, med mulighed for forhandling alt efter dine kvalifikationer. 

Det forventer vi af dig:

 • Du er faglært og har erfaring inden for skalmuring
 • At du har kørekort B
 • Du er ansvarsbevidst og formår at løse opgaver både selvstændigt og i fællesskab med andre
 • At du er en holdspiller, som kan indgå som del af vores team
 • Du er punktlig og mødestabil


Det kan du forvente af os:

 • 190 kr./timen
 • En selvstændig hverdag
 • At blive del af et professionelt team med højt humør
 • En favorabel arbejdsplads med gode vilkår


Hvis du er interesseret i stillingen, bedes du kontakte vores jobkonsulent Morten Sandvei. Oplysninger findes i kontaktboksen. 
Husk at vedhæft reference nr. 125891

Vi glæder os til at høre fra dig! 

Kandidaterne ApSThorsø2019-05-15T00:00:002019-07-10T00:00:00
330020963Erfaren murer søges til firma i OtterupRobot Er du faglært inden for murerfaget og har mod på at varetage en bred palette af opgaver inden for branchen? Har du gå-på-mod og fungerer godt i et team? Så er det måske dig vi mangler! Vi søger en erfaren og engageret murer til en stilling, der byder på varierede og spændende arbejdsopgaver inden for faget. Din base vil være i Otterup, men da vi varetager opgaver rundt omkring i landet, er der kørsel forbundet med stillingen, og derfor forventes det, at du har kørekort B. Vi søger med henblik på fastansættelse, så derfor er det vigtigt for os at finde den helt rigtige person til firmaet. Så har du de rette kvalifikationer og nyder en arbejdsdag, hvor det forventes at du tager fat, vil vi meget gerne høre fra dig. Stillingen byder på en startløn på 190 kr. timen, men har du noget helt specielt at tilbyde, kan vi eventuelt forhandle os frem til en løn, der matcher dine kompetencer. Det forventer vi af dig: At du er faglært, og optimalt set har flere års erfaring inden for faget Du er mødestabil og punktlig At du kan arbejde selvstændigt såvel som i samarbejde med andre Du har kørekort B At du har drive og løser dine opgaver med høj kvalitet Det kan du forvente af os: 190 kr. timen Opstart hurtigst muligt Stilling med mulighed for fastansættelse At blive en del af et professionelt team med højt humør En arbejdsplads med gode vilkår som følger overenskomsten Er du interesseret i stillingen, bedes du kontakte vores jobkonsulent Morten Sandvei. Kontaktoplysninger findes i boksen.Husk venligst at vedhæft reference nr. 125878Vi glæder os til at høre fra dig.

Er du faglært inden for murerfaget og har mod på at varetage en bred palette af opgaver inden for branchen? Har du gå-på-mod og fungerer godt i et team? Så er det måske dig vi mangler! 

Vi søger en erfaren og engageret murer til en stilling, der byder på varierede og spændende arbejdsopgaver inden for faget. Din base vil være i Otterup, men da vi varetager opgaver rundt omkring i landet, er der kørsel forbundet med stillingen, og derfor forventes det, at du har kørekort B. 

Vi søger med henblik på fastansættelse, så derfor er det vigtigt for os at finde den helt rigtige person til firmaet. Så har du de rette kvalifikationer og nyder en arbejdsdag, hvor det forventes at du tager fat, vil vi meget gerne høre fra dig. 

Stillingen byder på en startløn på 190 kr./timen, men har du noget helt specielt at tilbyde, kan vi eventuelt forhandle os frem til en løn, der matcher dine kompetencer. 

Det forventer vi af dig:

 • At du er faglært, og optimalt set har flere års erfaring inden for faget
 • Du er mødestabil og punktlig 
 • At du kan arbejde selvstændigt såvel som i samarbejde med andre
 • Du har kørekort B
 • At du har drive og løser dine opgaver med høj kvalitet


Det kan du forvente af os:

 • 190 kr./timen 
 • Opstart hurtigst muligt
 • Stilling med mulighed for fastansættelse
 • At blive en del af et professionelt team med højt humør
 • En arbejdsplads med gode vilkår som følger overenskomsten


Er du interesseret i stillingen, bedes du kontakte vores jobkonsulent Morten Sandvei. Kontaktoplysninger findes i boksen.
Husk venligst at vedhæft reference nr. 125878

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kandidaterne ApSOtterup2019-05-09T00:00:002019-07-04T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Udlægsmurer søges til byggeprojekter på Sjælland!

JobTeam Esbjerg A/S

Ribe
Vil du bygge videre på din erfaring? Jobbeskrivelse: For kunde i det sydvestjyske søger vi en dygtig murer, der skal indgå i et udlægger sjak på Sjælland. Du skal have all-round erfaring fra murerfaget, dog med nybyg, som en af dine spidskompetencer...
Indrykket:12. juni 2019
Udløbsdato:7. august 2019

Murerfirma søger murer og betonmedarbejder

Daugaard Byg A/S

Vamdrup
Du skal: Have erfaring med at udføre de fleste former for murer- og støbearbejde. Kunne udføre de fleste arbejdsopgaver inden for arbejdsområder Nybyggeri af huse samt til- og ombygning. Kunne arbejde selvstændigt. Planlægge styre dine arbejdsopgave...
Indrykket:21. maj 2019
Udløbsdato:24. juni 2019

Murer søges til Syddansk Håndværkerservice

Syddansk Håndværkerservice

Nordborg
Syddansk Håndværkerservice er 2. generation af en familieejet virksomhed i rivende udvikling. Vi viderefører 50 års erfaring inden for gulvbranchen og efter at havde udvidet med flere ydelser mærker vi en stor efterspørgsel. Vi søger derfor hurtigst...
Indrykket:3. juni 2019
Udløbsdato:16. juni 2019

Erfaren skalmurer søges til stilling i Thorsø

Kandidaterne ApS

Thorsø
Er du faglært murer og har erfaring inden for skalmuring? Kigger du efter nye udfordringer og brænder for en hverdag med frihed under ansvar samt gode og imødekommende kollegaer? Så se mere om en stilling i Thorsø her! Vi søger i øjeblikket en murer...
Indrykket:15. maj 2019
Udløbsdato:10. juli 2019

Erfaren murer søges til firma i Otterup

Kandidaterne ApS

Otterup
Er du faglært inden for murerfaget og har mod på at varetage en bred palette af opgaver inden for branchen? Har du gå-på-mod og fungerer godt i et team? Så er det måske dig vi mangler! Vi søger en erfaren og engageret murer til en stilling, der byde...
Indrykket:9. maj 2019
Udløbsdato:4. juli 2019