Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Musik- og Kulturskoleleder

Vores nuværende musik- og kulturskoleleder går på pension, og vi søger derfor en ny leder til Ballerup Musik- og Kulturskole. En leder med musikalsk tyngde og evnen til at lede.
 
OM BALLERUP MUSIK- OG KULTURSKOLE
Ballerup Musik- og Kulturskole er en musisk og kreativ undervisningsinstitution, der tilbyder undervisning i en række fag inden for musik, dans og billedkunst primært til børn og unge. Ballerup Musik- og Kulturskole har 1.700 aktivitetselever og 40 lærere samt en administration med en souschef, 2 administrative medarbejdere og 1 servicemedarbejder. Undervisningen foregår på musikskolen, som ligger centralt i Ballerup og på alle folkeskolerne i kommunen.
 
LEDEREN AF BALLERUP MUSIK- OG KULTURSKOLE ER ANSVARLIG FOR

 • Den daglige ledelse samt den overordnede udvikling af institutionen
 • Musik- og Kulturskole drift – herunder ansvar for økonomi og personale
 • At politiske beslutninger føres ud i livet
 • At sætte kursen og sikre, at mål nås
 • At sætte Musik- og Kulturskolens elever/brugere i centrum og sikre kvalitativ høj og tidssvarende undervisning
 • At udvikle institutionen og dens tilbud og samtidig sikre rammerne for en organisation, hvor faglighed, kvalitet og trivsel er i fokus
 • At sikre kompetenceudvikling hos medarbejderne og en spændende og attraktiv arbejdsplads
 • At bidrage til og sikre samarbejdet med de øvrige institutioner på kulturområdet, folkeskolerne samt og øvrige institutioner og samarbejdspartnere. 
 
DEN LEDER VI SØGER HAR BL.A.
 • En musikfaglig baggrund: uddannelse på konservatoriet eller universitetsniveau, gerne suppleret med erfaring som udøvende musiker
 • Relevant ledelseserfaring – gerne understøttet teoretisk med eksempelvis en diplomuddannelse i ledelse – og forståelse for de vilkår, der gælder i en offentligt styret organisation
 • Forståelse for, hvad det vil sige at have styr på grunddriften
 
VI TILBYDER
En spændende stilling med varierende opgaver og masser af udfordringer. Det er en stilling, hvor lederen i samarbejde med medarbejdere, øvrige kulturinstitutioner og lokale aktører, kan være med til at præge udviklingen på musik- og kulturområdet i kommunen.
 
LØN- OG ANSÆTTELSESVILKÅR
Løn- og ansættelsesvilkår ifølge gældende overenskomst efter principper om lokal løndannelse efter aftale med forhandlingsberettiget organisation.
 
YDERLIGERE OPLYSNINGER
Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte kulturchef Jens Overgaard på telefon 2535 3747.
 
ANSØGNINGSFRIST: 7. MAJ 2018 - KL. 12.00
Ansættelsessamtaler afholdes tirsdag den 23. maj 2018 (1. runde) og den 11. juni 2018 (2. runde). Der gennemføres test mellem de to samtaler.
Stillingen ønskes besat pr. 1. august 2018.
 
Der er til jobbet udarbejdet en jobprofil
Læs jobprofilen her

Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online. Klik på ”send ansøgning” og vedhæft din ansøgning, dit CV og dit uddannelsesbevis.

Ballerup Kommune

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her