Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Musikbooker og afvikler til BETA

BETA er et lille, intimt spillested med en publikumskapacitet på 200, hvor vi hver måned præsenterer en bred vifte af forskellige navne inden for mange forskellige rytmiske genrer – især metal, indie og rock.

Drivkraften bag BETA er kærligheden til musikken, en kærlighed, der gennemsyrer stedet og påvirker alt fra udbuddet af koncerter til betjeningen i baren.

BETA har eksisteret siden efteråret 2010 og har fokus på nye musikalske retninger, bands, der er i gang med at bryde igennem og forskellige bands og solister, der er store i små nicher.

Vi søger en erfaren musikbooker med en særlig viden om og interesse for fremstormende rytmisk musik. Du vil være engageret i og ansvarlig for hele koncertprocessen fra booking til produktion og afvikling og ansvarlig for arbejdet med de frivillige.

Du vil stå for udviklingen af BETAs profil, dels i samarbejde med de frivillige, dels i samarbejde med dine kolleger. Du vil blive en del af et team, der arbejder med kommunikation samt booking, produktion og afvikling af koncerter i Amager Bio.

Det betyder, at ikke alene har du det faglige og økonomiske ansvar for BETA, men du skal også arbejde tæt sammen med de øvrige bookere om dels musikprofilen og bookingen i BETA, dels med at skabe en samlet musikprofil i Amager Bio/BETA.

Du skal derfor have et indgående kendskab til musikalske genrer og være erfaren i forhandling og samarbejde med koncertbureauer og kunstnere.

Derudover skal du kunne lide at samarbejde på tværs både kollegialt og ift. til de øvrige kulturinstitutioner på Amager Kulturpunkt.

Frivillighed betyder rigtig meget for os, og BETA har sin egen gruppe frivillige, som er meget dedikerede og lægger sin sjæl i både indhold og afvikling af koncerter. Du skal derfor også have god erfaring med ledelse af frivillige.

Vi lægger derfor vægt på følgende kompetencer

  • Relevant uddannelses- og erfaringsmæssig baggrund.
  • Involverende og anerkendende tilgang til samarbejde.
  • Indgående kendskab til musik og med fingeren på pulsen.
  • Dokumenteret erfaring med booking og produktion af rytmisk musik.
  • Købmandskab, herunder økonomistyring.
  • Erfaring med at arbejde med frivillige.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er på fuld tid og aflønnes efter gældende overenskomst. Tiltrædelse sker snarest muligt eller senest den 1. december 2019.

Spørgsmål
Evt. spørgsmål kan rettes til chef Eva Rehling på 4034 8763.

Søg via nedenstående link senest onsdag den 16. oktober 2019.
Vi afholder samtaler torsdag den 24. oktober.

Kultur- og Fritidsforvaltningen
I Kultur- og Fritidsforvaltningen tror vi på, at tillid og samarbejde både øger medarbejdernes trivsel og højner kvaliteten, produktiviteten og vores evne til at gå nye veje.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.