Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Musikformidler til Vejle Bibliotekerne

Musikformidler til Vejle Bibliotekerne

Vi skal have skruet op for vores formidling af musikken, så hvis du brænder for at nørde igennem med vitale øjeblikke i koreansk pop, ikke kan få nok af at fortælle om essentielle øjeblikke i norsk hardcore, men heller ikke går af vejen for at arrangere morgensang eller en aften med highlights fra dansk toppen, så vil vi foreslå, at du læser videre.

Om jobbet

Musik er måske ikke det første man tænker på, når man tænker biblioteker, for er det ikke bøger, det handler om? Men en væsentlig del at vores opgave er i den grad musikformidling. En ting er den samling vi råder over, noget helt andet er vigtigheden i at kunne skabe værdifulde fællesskaber i og omkring musik. Vi forventer ikke du er ekspert i alle genrer – hvem er det? Men vi forventer, du kommer med en generalist viden på området, er nysgerrig og kan sætte dig ind i både det smalle og mainstream inden for musikken.

Vi forventer at

Du skal kunne facilitere lytteklubber, og sætte musikken ind i spændende nye kontekster og du skal have. Du skal kunne rammesætte og formidle, og så skal du kunne lave netværk, hvor det ikke bare er vores ideer, der får plads men meget gerne alle de gode ideer, der findes ude og omkring, der kommer frem midt på scenen.

Din faglige baggrund er ikke afgørende. Det kan være du er konservatorieuddannet, fra musik- eller kunst og kulturvidenskab eller noget helt fjerde. Det er en fordel, hvis du kommer med konkret dokumenteret erfaring, måske fra en festivalsammenhæng, spillested / kulturhus eller foreningslivet, og du er helt klar ved startlinjen til at synliggøre en ellers indimellem lidt usynlig del af bibliotekstilbuddet.

Dertil kommer at vi forventer, at:

  • Du arbejder selvstændigt og forstår, hvad det vil sige at arbejde i en politisk styret organisation.
  • Du er struktureret i din opgaveløsning, og har en arbejdstilgang, hvor du også ser det som din opgave at fortælle kollegerne om det seneste der sker på området.
  • Du har styr på, og forstår det administrative arbejde, og ikke ser det som en hindring for at kunne arbejde kreativt og opsøgende.

Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt gerne konstitueret Leder for fællesskaber Anne Birgitte Langkilde Hundahl på 4042 8788 eller bibliotekschef Mette Høxbro på 2498 5177.

Ansættelsesvilkår 

Stillingen er en fast fuldtidsstilling. Du bliver del af vagtdækningen i Vejle Bibliotekerne og skal forvente aften- og weekendarbejde. Og du vil få flere tjenestesteder.

Vejle Bibliotekerne er del af Kultur og Sundhedsforvaltningen, der også rummer Borgerservice og Stadsarkiv i Vejle Kommune. I bibliotekerne er vi ca. 75 medarbejdere med vidt forskellig faglig baggrund, der hver eneste dag byder velkommen til op mod 1000 borgere, når de besøger os på vores fem forskellige matrikler i Vejle, Give, Jelling, Egtved, Børkop, eller i biblioteksbussen. Du kan læse mere om os her www.vejlebib.dk

Vejle Bibliotekerne er også et blandt seks centralbiblioteker i Danmark. At være centralbibliotek betyder, at vi har en overbygningsforpligtigelse hvad angår materialeforsyning og hvad angår facilitering af udviklingstemaer, der er relevante for bibliotekerne. Du kan læse meget mere om opgaven på www.centralbibliotek.dk/vejle

Børneattest

Vi indhenter børneattest.

Send din ansøgning

Vi foretrækker, at du søger stillingen online ved at bruge knappen ”Send ansøgning”. Husk at vedhæfte din ansøgning og CV samt andre relevante bilag.

Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering.

Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe Uønsket post.

Vejle Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.

Overvejer du at flytte til Vejle? Så kan du få hjælp til bosætning. Se mere på www.vejle.dk/tilflytter.

 

 

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.