Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Musikskolelærer - blokfløjte

Odsherred Musikskole søger en engageret blokfløjtelærer. En person med en høj faglig kompetence, som finder stor glæde i at undervise børn, såvel alene som i hold. Derudover lægger vi stor vægt på, at du har lyst til at involvere dig i musikskolen og bidrage ved vores arrangementer og projekter.

Du vil som udgangspunkt blive ansat i en stilling på foreløbig 20%, 7,4/37, men med mulighed for udvidelse. Udover at undervise musikskolens nuværende blokfløjteelever, heraf en med konservatoriepotentiale, indeholder ansættelsen tid til at opbygge faget gennem en målrettet indsats med f.eks. forløb i skoleklasser, projekter på skolerne, elevrekruttering, talentudvikling, karruselundervisning i samarbejde med kolleger– mulighederne er mange, og vi byder dine ideer og initiativer velkomne og vil give dig al den hjælp, du har brug for til at gennemføre dem.

Vi forestiller os, at du er konservatorieuddannet, har en bred genremæssig tilgang til undervisningen og en klar metodisk bevidsthed. Hvis du har andre undervisningskompetencer, vil vi gerne bringe dem i spil.

Det vil være en fordel at have bil, men det er ikke et krav.

Kunne du tænke dig at være en del af vores fællesskab i en stilling med stor mulighed for at sætte personligt præg på den, så hører vi meget gerne fra dig.

Løn efter overenskomst med tillæg for uddannelse. Børneattest indhentes inden ansættelse.

Tiltrædelse efter aftale, dog senest 1/8 2021.

Ansøgningsfrist 12/4 2021. Ansøgningen sendes på mail til bmo@odsherred.dk

For yderligere oplysninger kontakt musikskoleleder Bjørn Monberg på 40814655


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.