Musikskoleleder

HALSNÆS MUSIKSKOLE

Halsnæs Musikskole søger en leder, der kan sætte vores ambition om en alsidig, udviklingsorienteret og samarbejdende musikskole i spil med fokus på at få fat i flest mulige børn og unge i Halsnæs Kommune.

Musikskolen er netop blev selvstændiggjort, og som leder vil du derfor få et stort råderum til at videreudvikle en selvstændig musikskole, hvor et tæt samarbejde med kommunens Unge- og Kulturcenter samt vores børnehuse og skoler bliver et vigtigt omdrejningspunkt.

Vi ønsker at gøre en god musikskole endnu bedre, udvide samarbejdsmulighederne og skolens tilbud samt få endnu flere musikglade elever i skolen.

Derfor skal du som leder kunne føre taktstokken, indgå i et velklingende samspil og være dygtig til at improvisere.

Du er optaget af at skabe resultater og skabe udvikling. Du er proaktiv og har en ledelsesstil, der giver dine medarbejdere mulighed for og lyst til at spille med og give deres følgeskab i dagligdagen og til de forandringsbehov som opstår.

Du er i stand til at skabe dialog, opbygge stærke professionelle relationer og finde gode løsninger i samarbejdet med alle aktører.
 

Vi har en lærergruppe på ca. 15 dygtige musiklærere og en elevgruppe på omkring 350 aktive elever. Vi drømmer om at kunne udvide til 500 elever eller mere og få musikskolen til at være en endnu mere aktiv del af børne- og ungemiljøet og kulturlivet i Halsnæs Kommune.

Musikundervisningen i Halsnæs foregår primært i folkeskolernes lokaler – både i og efter elevernes skoledag, hvor skolernes lærere bidrager på forskellig vis til musikundervisningen. De mindste musikskoleelever mødes fremover til mini-musik i nyindrettede lokaler på Syrevej.

Musikskolens ledelse og administration skal bo sammen med Unge- og Kulturcenteret i en fuldstændig nyrenoveret bygning - Brandstationen. Unge- og Kulturcenteret retter sig mod alle unge i Halsnæs Kommune i aldersgruppen 12 til 18 år.

I Brandstationen er indrettet med lokaler og områder både til musikalsk optræden og musikundervisning, og Musikskolen og Unge- og Kulturcenteret skal dele administration og personalefaciliteter i huset. De unge elever skal tilbydes sammenspilsaktiviteter i Brandstationen.

Musikskolens leder skal derfor i samarbejde med leder af Unge- og Kulturcenteret lede administration og samarbejdsprojekter til gavn for alle børn og unge i Halsnæs. Der skal etableres en partnerskabsaftale om dette samarbejde. Det er afgørende, at du kan se dig selv som en del af dette fællesskab og har motivation for at bidrage til samarbejdet om den fælles målgruppe.

Vi søger en musikskoleleder, der er ansvarlig for hele Musikskolens aktivitetsudbud, personaleledelse, økonomi, organisationsudvikling samt bestyrelsesarbejdet.
Det er musikskolelederens ansvar, at musikskolens aktiviteter sker i overensstemmelse med Lov om Musik og de politiske visioner på børne- og ungeområdet samt kulturområdet.
Musikskolens leder refererer direkte til chefen for Børn, Unge og Læring og indgår i relevante lederfora i området.  

Vi tilbyder:
 • En lederstilling i en selvstændig og samarbejdende musikskole
 • en kommune, hvor musikskolen kan og skal bidrage til mange børns trivsel og dannelse
 • et erfarent og dygtigt lærerkollegie
 • en engageret bestyrelse for hvem dialog, samarbejde og en musikskole i vækst er nøgleord
 • stærke samarbejdsparter, der er klar til at indgå i et tæt samarbejde til gavn for børn og unge
 • et kreativt fællesskab i helt nye rammer med fantastiske muligheder – Brandstationen.
Vi forventer, at du:
 • har en professionel musikfaglig baggrund, musikpædagogisk indsigt eller tilsvarende kompetencer til at lede en musikskole
 • har erfaring med ledelse af musikfaglige medarbejdere og formår at skabe følgeskab
 • er en loyal og kompetent samarbejdspart for bestyrelsen
 • har kompetencer og ansvarlighed i forhold til en sikker drift og effektbaseret økonomistyring
 • har ideer og kompetencer til at lede både medarbejdere, elever og samarbejdspartnere gennem forandringer
 • bidrager til et samlet løft af børne- og ungeområdet i Halsnæs Kommune og indgår i et samarbejde med relevante ledere herom
 • kommunikerer klart og tydeligt både skriftligt og mundtligt 
 
Ansættelsesprocedure:
Der bliver indkaldt til ansættelsessamtale via mail/telefon – derfor husk at oplyse begge dele i CV’et.
Kandidater gennemfører en test, bestående af en mailbesvarelse og opgaveløsning med fremmøde, samt en direktørsamtale, hvis ansøger går videre til 2. samtale.

Yderligere  oplysninger: kontakt Chef for Børn, Unge og Læring Henrik Reumert telefon 3010 4172

Ansøgningsfrist er fredag den 2. marts 2018 kl.12.
Send ansøgning, CV og relevante uddannelsespapirer mv.

Første samtale afholdes den 15. marts og anden samtale den 20. marts. Hvis ansøger går videre til 2. samtale kommer test og direktørsamtale til at foregå den 19. marts. 

Halsnæs Kommune samarbejder med CareMatch om denne ansættelse. Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte Mads Henriksen på 42484042 eller mlh@carematch.dk.
      
Ansættelsen sker efter gældende overenskomst. Ansættelse vil ske pr. 1. maj eller snarest derefter.

 
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her