Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Musikterapeut til Neurorehabilitering - Kbh

Vil du være med til at udvikle og optimere den musikterapeutiske indsats for borgere med erhvervet hjerneskade i Københavns Kommune?

Om Neurorehabilitering - Kbh
Neurorehabilitering - Kbh er Københavns Kommunes rehabiliteringscenter for borgere med erhvervet hjerneskade og er en del af Sundheds- og Omsorgsforvaltningen. Centret har ca. 120 medarbejdere og ledere med forskellig faglig baggrund, sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, ergoterapeuter, fysioterapeuter, neuropsykologer, neuropædagoger, neurologisk lægekonsulent, audiologopæder, administrative medarbejdere og servicepersonale.

Vores fokus er på borgernes og de pårørendes aktive medvirken i forløbet og i udviklingen af den tværfaglige indsats med sigte på rehabilitering af fysiske, kognitive, sproglige og sociale funktioner. Borgerne skal opleve, at de er centrum i eget forløb, således de kan bevare håb og tryghed på vej til en ny livssituation sammen med deres pårørende.

Centret flyttede til ny matrikel i starten af 2020, hvor neurorehabilitering blev samlet som speciale for borgere, der enten er på midlertidige døgnophold eller modtager et ambulant genoptræningsforløb.

Neurorehabilitering - Kbh arbejder på at fremme udvikling og forskning af rehabilitering efter en erhvervet hjerneskade sammen med relevante forsknings- og uddannelsesinstitutioner. Det er med til at gøre Neurorehabilitering - Kbh til et nationalt førende kommunalt rehabiliteringstilbud på hjerneskadeområdet.

Vi tilbyder

 • mulighed for at udvikle og optimere den musikterapeutiske indsats
 • en stilling med mangeartede og skiftende arbejdsopgaver
 • en inspirerende og bred samarbejdsflade med både interne og eksterne samarbejdspartnere i kommunen og på hospitalerne
 • et arbejdsmiljø med fokus på vidensdeling, trivsel, faglig sparring og tværfagligt samarbejde, hvor der lægges vægt på selvstændighed, ansvarlighed, respekt og kollegialt samvær
 • deltagelse i relevante temadage og konferencer

Om stillingen
Som musikterapeut har du både individuelle forløb og hold musikterapi. Du vil fx være facilitator for fællessang og har samarbejde og sparring med andre professioner om anvendelsen af musik og musikterapi som en del af neurorehabiliteringen.

Dine opgaver vil eksempelvis være

 • at indgå i teamet omkring borgeren, hvor din opgave er at vurdere borgeren og i et samarbejde med borgeren, pårørende og teamet at planlægge et rehabiliteringsforløb, som er tilpasse borgerens mål
 • rehabilitering af stemme og kommunikation via MIT, terapeutisk sang og sangskrivning samt andre metoder fra neurologisk musikterapi (NMT)
 • RAS, rytmisk auditiv stimulering i samarbejde med fysioterapeuter
 • øvre ekstremitetsrehabilitering af paretiske hænder via klaver og andre instrumenter
 • at arbejde med rehabilitering af kognition via Neurologisk Musikterapi og andre musikterapeutiske metoder
 • at facilitere holdtræning, hvor der er fællessang
 • at arbejde med emotionelle områder og arousal regulering

Vi forestiller os, at du

 • er uddannet cand.mag i musikterapi
 • har kendskab til eller erfaring med musikterapis anvendelse i neurorehabilitering
 • har kendskab til og kan anvende MIT, RAS, Terapeutisk sang og sangskrivning, andre metoder fra Neurologisk Musikterapi samt andre rehabiliteringsmetoder indenfor musikterapi

Vil du vide mere om Hjerneskade- og Rehabiliteringscentret
Du kan læse mere om Neurehabilitering - Kbh på www.hjerneskadeogrehabilitering.kk.dk og om tilbud til borgere med erhvervet hjerneskade i Københavns Kommune på www.hjerneskade.kk.dk.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Stillingen er på deltid – og der er mulighed for at ønske, men du skal arbejde ca. 24 timer ugentligt. 

Tiltrædelse 1. januar 2021 eller snarest muligt.

Mere information
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Rikke Lefevre på 2311 3027.

Sammen med din ansøgning bedes du uploade dit CV og uddannelsesbevis.

Søg via nedenstående link senest søndag den 22. november 2020
Vi afholder ansættelsessamtaler i uge 48

Om Sundheds- og Omsorgsforvaltningen
Vores hverdag handler om mennesker. I Sundheds- og Omsorgsforvaltningen er der fleksibel arbejdstid, som indebærer, at du har medindflydelse på din arbejdstid. Hvis du er sygeplejerske, sosu-assistent eller sosu-hjælper, har du derudover fra 1. september 2020 ret til at få fuld tid, hvis du ønsker det. Se mere om os på vores-hverdag.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.