Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Myndighedssagsbehandler med fokus på sager af høj kompleksitet på tværs af Borgercenter Børn og Unge Nørrebro-Bispebjerg

Er du god til at navigere i kaos samt robust i både din personlighed og faglighed? Så er du måske vores nye kollega til denne nyoprettede stilling som tværgående sagsbehandler for højkomplekse sager.

Som tværgående sagsbehandler spænder dine arbejdsopgaver bredt – fra diplomatisk mæglerrolle mellem familien og involverede aktører til overbliksdanner af den varierende informationsmængde i sagsstammerne. En fællesnævner er, at strategiske overvejelser, valg og beslutninger er grundelementer for at nå frem til løsninger.

Højkomplekse sager
I vores enhed oplever vi en række sager, som udspiller sig på forskellige niveauer: Fra borgmester-, borgerrådgiver- til områdechefniveau. Det er sager, hvor mange aktører er involveret, og sagsprocessen i den grad er konfliktpræget. Sagerne er ydermere karakteriseret af et stort flow af informationer og mangeartede typer af opgaver med en hovedvægt af juridiske problemstillinger.

Vi ønsker at møde familierne, hvis sager er af denne karakter, på en måde, der både metode-, procedure- og ledelsesmæssigt formår at nedtrappe og afslutte konflikter. 

Sagerne har indtil for nylig været en del af sagsstammen hos enkelte sagsbehandlere, men vores erfaring er, at de højkomplekse sager kræver et andet set-up. Et set-up, som vi, som enhed, har udviklet og arbejdet på at etablere i det foregående år ved at samle de højkomplekse sager hos en enkelt sagsbehandler. Dette set-up har haft sine udfordringer, så vi ønsker at styrke det med denne nye tværgående sagsbehandler-funktion. Stillingen er derfor en fortsættelse af et projekt, hvor BBU Nørrebro-Bispebjerg har arbejdet anderledes med denne type af sager i 2020.

I arbejdet med de højkomplekse sager vil man som tværgående sagsbehandler indgå i makkerskaber med de sagsbehandlere (på tværs af huset), som har disse sager i deres sagsstamme. Man kobles dermed til og fra sager alt efter behov og varetager arbejdsopgaver, som kræver en høj grad af ekspertise og en måde at håndtere og koordinere disse højkomplekse sager på, som ikke forventes af kunne løftes af en sagsbehandler alene.
Udover at indgå i makkerskabsforløb vil den tværgående sagsbehandler have et tæt internt samarbejde med et team bestående af områdejurist, faglig koordinator, afdelingsleder og områdechef for at styrke den holistiske tilgang til sagsbehandlingen, som disse sager kræver.

For at kunne tackle højkomplekse sager lægger vi vægt på, at du

 • er uddannet socialrådgiver eller lignende og har en del års erfaringer med myndighedsarbejdet
 • kan håndtere at arbejde med modstand og acceptere at være i spændingsfelter, der ikke er præget af medgang – og distancere dig herfra
 • er respektfuld og anerkendende overfor borgerens situation samtidig med, at du forventningsafstemmer samt grænsesætter ift., hvad der er muligt indenfor BBU’s ramme
 • er fuldt fortrolig med lovgivningen
 • har stor erfaring med klagebesvarelser
 • har en høj grad af struktur og kan bevare overblikket i pressede situationer
 • er tryg i din faglighed, da stillingen udspiller sig i ledelses- og politiske lag samt på offentlige arenaer, som ikke kendetegner det vanlige myndighedsarbejde
 • har mod på at udvikle socialt arbejde

Hvem er vi?
Hos Borgercenter Børn og Unge Nørrebro-Bispebjerg får du 250 engagerede kollegaer, der sammen med dig, er optaget af:

 • At være en åben organisation, som deler opgaveudførelsen og ser os som en del af løsningen, så vores viden skal i samspil med borgerens viden og vores samarbejdspartneres bidrag.
 • At diskutere og holde sig opdateret på den nyeste forskning samt at udfordre vores selvfølgeligheder.
 • At vores primære opgave er at hjælpe borgeren til at skabe stærke relationer til andre. Det betyder, at vi skal og vil være stærke i netværksarbejde.  

Vores enhed er organiseret i ni afdelinger, hvor fem er distriktsafdelinger, som hver især tager sit geografiske udgangspunkt omkring to af områdets skoler og er tværfagligt sammensat. Derudover har vi afdelingerne: Styrket Modtagelse, Sekretariat og Rådgivning, Familiebehandling og Kontaktpersoner/Gadeplan. Hver afdeling har en leder og en socialfaglig koordinator/teamleder tilknyttet. 

Du lander i øvrigt på en arbejdsplads med kantineudbyderen Social Cantina, som vandt prisen 'Danmarks bedste kantine' i 2019. Vi har en personaleforening, der står for sociale og kulturelle arrangementer. Vi har en times motion i arbejdstiden og har indtil videre haft gå- og løbehold samt yoga og mindfulness.

Vi ser frem til dine bidrag, og at du sammen med os vil sikre, at vi møder borgeren endnu tidligere og bidrager til løsningerne derude.

Yderligere oplysninger
Stillingen vil rent organisatorisk høre ind under distrikt Rådmandsgade-Nørrebro Park under ledelse af Karin Jørgensen, men vil agere på tværs af enhedens i alt fem distrikter.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og efter reglerne om Ny Løn.

Stillingen er på 37 timer om ugen med tiltrædelse den 1. mars 2021.

Hvis du vil vide mere om stillingen, kan du kontakte afdelingsleder for distrikt Rådmandsgade-Nørrebro Park Karin Jørgensen på 2687 0001 / faglig koordinator Sara Ringgaard på 2117 1236.

Relevante bilag bedes vedlagt ansøgningen.

I forbindelse med ansættelsen indhenter vi referencer samt straffe- og børneattest.

Søg via nedenstående link senest mandag den 18. januar 2021 
Vi forventer at holde samtaler i uge 4.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.