Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Mystery Shopper, Holbæk

Kunne du tænke dig et fleksibelt job som mystery shopper, hvor du selv styrer, hvilke opgaver du ønsker at udføre, vil du få muligheden for at skabe fokus på kundeoplevelsen, så virksomheder kan hjælpe deres medarbejdere med løbende at forbedre sig og give så god en service som muligt. 

Udvalget af opgaver varierer meget, og det kan fx være butikker i en gågade/center, dagligvarebutikker, bilforhandlere, optikerkæder, tankstationer og restauranter, du kan besøge for at vurdere serviceniveauet. Dermed skal du også forvente, at tidsforbruget samt honorar på opgaverne varierer. Du vil altid kunne læse en briefing samt se honoraret på opgaven, inden du ansøger om den. Honorar vil typisk ligge mellem 100 og 600 kr per opgave.

Du er ikke forpligtet til at tage et bestemt antal opgaver, så det er helt op til dig selv, hvor meget du ønsker at arbejde for os. Dog kan det blive begrænset, hvor meget vi kan tilbyde dig, hvis du kun ønsker at udføre opgaver i din hjemby. Du er ikke begrænset af blot at tage opgaver i dit nærområde, så hvis du er fleksibel og kan rejse rundt til andre byer og nabokommuner, vil det give dig flere muligheder. Det er dog vigtigt at understrege, at du ikke kan forvente at leve af at mystery shoppe.

Inden du takker endeligt ja til jobbet, får du tilbudt en opstartsopgave, så du kan prøve det af, og hvis du derefter stadig har mod på at fortsætte med jobbet, skal du via en shopperprofil hos os holde øje med ledige opgaver i dit område og ansøge om dem, du finder interessant.

Læs mere om jobbet her:

www.customerjourneydenmark.com

Sådan ansøger du:

Har du mod på at blive mystery shopper, kan du sende en ansøgning til:

shopper@customerjourneydenmark.com

HUSK:

at notere i bunden af din ansøgning, om du bruger briller og/eller kontaktlinser, og om du har bil eller adgang til en bil.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.