Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Én af Danmarks største og mest moderne, privatejede ejendomskoncerner i rivende vækst søger ny medarbejder

BARFOED GROUP P/S søger en dygtig og engageret grøn anlægsgartner med mindre viceværtfunktion, fortrinsvis til koncernens ejendomsportefølje i Odense.

Vi søger gerne en uddannet anlægsgartner med grønne fingre eller med anden grøn uddannelse, som herudover kan udføre mindre viceværtopgaver. Du skal som person være effektiv, kunne arbejde selvstændigt og være en fleksibel holdspiller, som kan lide at have travlt.

Som vores nye gartner får du ansvar for vore flotte grønne områder og haver. Du vil typisk skulle køre ud hjemmefra og i sommerperioden vil dit skema være fyldt med vedligeholdelsesopgaver. Du kommer til at køre i turnus på forskellige lokaliteter, hvor du skal stå for græsslåning, hækklipning og andre opgaver der hører årstiden til.

I vinterhalvåret vil det typisk være anlægsopgaver, beskæring, snerydning samt hjælp på lageret, der vil være hovedopgaverne.

Du får 15 dygtige og engagerede viceværtkolleger, som du kan sparre med. Desuden vil der være 60 håndværkere, som du ligeledes skal samarbejde med.

Du skal:

  • Have kørekort B.
  • Have trailerkort.
  • Være indstillet på fleksible arbejdstider.
  • Være i god fysisk form.

Gode IT-kundskaber vil være en fordel, da den daglige kontakt med virksomheden bl.a. sker via mail.

Vi tilbyder:

  • En fuldtidsstilling på 37 timer, hvor du refererer til den lageransvarlige vicevært.
  • Et godt arbejdsmiljø med mulighed for personlig udvikling.
  • Et spændende job med frihed under ansvar, i en virksomhed med en god og professionel stemning, hvor tillid og din arbejdsindsats bliver værdsat.
  • God pensionsordning og sundhedsforsikring.
  • Firmabil og -telefon.

Løn efter aftale.

Ansøgningsfrist 1. maj 2018.

Ansøgning mrk. gartner sendes på mail og gerne med et vellignende foto til:

INFO@BARFOEDGROUP.DK


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Anlægsgartner

Svendborgs Træfældning & Haveserv. v/Lars Christensen

Svendborg
Anlægsgartner søges til forefaldende opgaver - gerne med erfaring indenfor fliselægning samt træfældning. Ansættelse på 37 timer ugentlig. Tiltrædelse hurtigst muligt. Ansøgning CV sendes til mail: lars-lc@mail.dk
Indrykket:9. maj 2018
Udløbsdato:4. juli 2018

Gartner til ejendomsselkab

Ejendomsselskabet Raahøj Hansen A/S

Odense
Ejendomsselskabet Raahøj Hansen A S søger en stabil medarbejder med kørekort og bil til tiltrædelse snarest til vedligeholdelse af ejendomme i Odense. Opgaverne består blandt andet af:- Græsslåning- Luge ukrudt- Feje og gøre rent, udendørs Kvalifika...
Indrykket:31. maj 2018
Udløbsdato:1. juli 2018

Ufaglært gartnerimedhjælper til Odense NV

GOWORK ApS

Elsker du at have et arbejde, hvor du fysisk er i gang hele dagen igennem, og har noget imellem hænderne hele tiden? Så er du måske den gartnerimedarbejder vi leder efter. GO:WORK søger lige nu medarbejdere på vegne af vores kunde i Odense NV. Jobbe...
Indrykket:19. juni 2018
Udløbsdato:18. juli 2018