Én af Danmarks største og mest moderne, privatejede ejendomskoncerner i rivende vækst søger ny medarbejder

BARFOED GROUP P/S søger en dygtig og engageret grøn anlægsgartner med mindre viceværtfunktion, fortrinsvis til koncernens ejendomsportefølje i Odense.

Vi søger gerne en uddannet anlægsgartner med grønne fingre eller med anden grøn uddannelse, som herudover kan udføre mindre viceværtopgaver. Du skal som person være effektiv, kunne arbejde selvstændigt og være en fleksibel holdspiller, som kan lide at have travlt.

Som vores nye gartner får du ansvar for vore flotte grønne områder og haver. Du vil typisk skulle køre ud hjemmefra og i sommerperioden vil dit skema være fyldt med vedligeholdelsesopgaver. Du kommer til at køre i turnus på forskellige lokaliteter, hvor du skal stå for græsslåning, hækklipning og andre opgaver der hører årstiden til.

I vinterhalvåret vil det typisk være anlægsopgaver, beskæring, snerydning samt hjælp på lageret, der vil være hovedopgaverne.

Du får 15 dygtige og engagerede viceværtkolleger, som du kan sparre med. Desuden vil der være 60 håndværkere, som du ligeledes skal samarbejde med.

Du skal:

  • Have kørekort B.
  • Have trailerkort.
  • Være indstillet på fleksible arbejdstider.
  • Være i god fysisk form.

Gode IT-kundskaber vil være en fordel, da den daglige kontakt med virksomheden bl.a. sker via mail.

Vi tilbyder:

  • En fuldtidsstilling på 37 timer, hvor du refererer til den lageransvarlige vicevært.
  • Et godt arbejdsmiljø med mulighed for personlig udvikling.
  • Et spændende job med frihed under ansvar, i en virksomhed med en god og professionel stemning, hvor tillid og din arbejdsindsats bliver værdsat.
  • God pensionsordning og sundhedsforsikring.
  • Firmabil og -telefon.

Løn efter aftale.

Ansøgningsfrist 1. maj 2018.

Ansøgning mrk. gartner sendes på mail og gerne med et vellignende foto til:

INFO@BARFOEDGROUP.DK


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Friske gartneriarbejdere eller produktions arbejder søges

Job InWest Vikar

Odense
Vi er samarbejdspartnere med nogle af landets største gartnerier og vi har specialiseret os inden for området, og derfor søger vi netop nu gartneriarbejdere for nogen store gartneri i udkanten af Odense. Har du lyst til at være en del af en spændend...
Indrykket:16. april 2018
Udløbsdato:20. april 2018