Nadias Sandwich søger ledere til sandwich butikker

Nadias Sandwich er en lokalt forankret sandwichkæde med butikker i Aalborg og Nørresundby.

6 butikker, eget produktionskøkken og central administration. Virksomheden har vokset de sidste par år og er i en spændende proces med at skabe fundamentet for yderligere vækst. Vi leder efter stærke ledere til at drive de enkelte butikker.

Hvordan er ledelseskulturen hos Nadias?

Vi tror på ”frihed under ansvar” og dygtigere ledere vil mærke det i høj grad. Mange rammer er givet, men hvordan du når i mål er op til dig. Vi inddrager, lytter og lærer af hinanden på kryds og tværs.

Hvilket ansvar har man som bestyrer?

Der skal trænes og motiveres personale, holdes et varelager, være styr på egenkontrol, implementeres rutiner og nye tiltag, og så skal der laves masser af sandwich!

Vi tilbyder?

Høj indflydelse på eget arbejde, opgaver og placering af arbejdstid. Mulighed for avancement, drift af flere butikker el. supervisor funktion. Sideløbende efteruddannelse i samarbejde med professionelle udbydere. Stillingen er en oplagt mulighed for at styrke din ledelseserfaring og samarbejde med kompetente og engagerede kollegaer med årelang erfaring. Der er rig mulighed for at øge værdien på et ambitiøst CV.

Forventede kompetencer og erfaring:

Fornuftig erfaring bag dig med hands-on ledelse, min. 1 år. En vilje til at skabe resultater ved at motivere og træne servicemedarbejdere og drive en sund og sælgende butik. Gode administrative egenskaber ift. vagtplaner, lagerhold, varebestilling mm. Du leder ved at gå forrest og har erfaring med at stå i front for unge mennesker.

Vi stiller ingen krav om uddannelse bag dig, men hvis du har relevant uddannelse tager vi det med i overvejelser og evt. lønforhandling. Alder er ikke afgørende, men en vis modenhed er nødvendig.

Arbejdsforhold/Løn:

Arbejdet foregår primært i en butik i Aalborg, som arbejdende leder. Virksomheden er præget af en flad stuktur med hurtig adgang til beslutningstagere på alle områder.

Løn er efter kompetencer, ansættelsesforhold, aftale omkring fleksibilitet i arbejdstid mm. Erfarne ledere der skaber resultater kan forvente en løn der afspejler indsats og resultat. Timetallet vil variere i spidsbelastningsperioder, men der tages udgangspunkt i 37 t. pr. uge. Ansættelsen er tidsmæssigt ubegrænset.

Ansøgning til:

Skriftelig ansøgning med relevant dokumentation og CV til job@nadias.dk

Mærk ansøgningen ”butiksleder”. Ansøgningsfrist: 2. januar 2018


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her