Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Nærum Privatskole søger lærer pr. 1. august 2018

Vi søger en fagligt dygtig og engageret uddannet lærer, som kan undervise i:

Matematik og naturteknik i indskoling, idræt på mellemtrin og i udskoling, geografi og evt. samfundsfag.

Som medarbejder på Nærum Privatskole har du stor indflydelse på dine arbejdsopgaver og arbejdsplads, og vi tilbyder dig at være en del af et godt fællesskab, hvor vi har høje ambitioner om at skabe en rigtig god skole. Som ansat på Nærum Privatskole har du ikke tilstedeværelsespligt på skolen efter undervisningens ophør.

Vi er en velfungerende, lille kristen friskole med 80 elever og 8 engagerede lærere, beliggende i naturskønne omgiveler med egen låge til Jægersborg Hegn.

Skolens hverdag og pædagogiske linje bygger på anerkendelse, trivsel, ansvarlighed, faglighed og gensidig respekt for hinandens forskelligheder. Vi lægger vægt på det kristne livssyn, som danner grundlag for undervisningen og for, hvordan elever og lærere omgås hinanden.

Hvis ovenstående har din interesse, kan vi til gengæld tilbyde dig glade elever i klasser med lav klassekvotient, hjælpsomme kolleger, en god forældrekreds og medindflydelse på en skole i udvikling og vækst.

Du kan få flere oplysninger om stillingen og skolen hos skoleleder Nina Klokkervoll, 4558 7743. Se også http://www.naerum-privatskole.dk


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her