Nærum Privatskole søger lærer pr. 1. august 2018

Vi søger en fagligt dygtig og engageret uddannet lærer, som kan undervise i:

Matematik og naturteknik i indskoling, idræt på mellemtrin og i udskoling, geografi og evt. samfundsfag.

Som medarbejder på Nærum Privatskole har du stor indflydelse på dine arbejdsopgaver og arbejdsplads, og vi tilbyder dig at være en del af et godt fællesskab, hvor vi har høje ambitioner om at skabe en rigtig god skole. Som ansat på Nærum Privatskole har du ikke tilstedeværelsespligt på skolen efter undervisningens ophør.

Vi er en velfungerende, lille kristen friskole med 80 elever og 8 engagerede lærere, beliggende i naturskønne omgiveler med egen låge til Jægersborg Hegn.

Skolens hverdag og pædagogiske linje bygger på anerkendelse, trivsel, ansvarlighed, faglighed og gensidig respekt for hinandens forskelligheder. Vi lægger vægt på det kristne livssyn, som danner grundlag for undervisningen og for, hvordan elever og lærere omgås hinanden.

Hvis ovenstående har din interesse, kan vi til gengæld tilbyde dig glade elever i klasser med lav klassekvotient, hjælpsomme kolleger, en god forældrekreds og medindflydelse på en skole i udvikling og vækst.

Du kan få flere oplysninger om stillingen og skolen hos skoleleder Nina Klokkervoll, 4558 7743. Se også http://www.naerum-privatskole.dk


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Rygaards Skole Søger Lærer til Matematik

RYGAARDS SKOLE

Til en fuldtidsstilling med start 1 8-18. Vi søger en uddannet kollega, der kan undervise i matematik og gerne et eller flere af følgende fag: musik, natur teknik, religion og specialundervisning kan indgå i et positivt samarbejde med forældre, børn...
Indrykket:9. april 2018
Udløbsdato:25. april 2018

VUC Lyngby søger HF lærer til barselsvikariat i matematik

VUC Lyngby

Vil du arbejde i et spændende uddannelsesmiljø med fokus på samarbejde og udvikling? Og har du lyst til at udfordre dig selv i en stilling, hvor den primære målgruppe er voksne mennesker mellem 18-25? VUC Lyngby søger i perioden 1. august 2018 31. d...
Indrykket:14. marts 2018
Udløbsdato:12. maj 2018